Mirage F.1 - RPL-201 "Irakien" Centreline tank 1/72 by CMK - Modelclub.gr - Μοντελισμός & Hobby

Mirage F.1 - RPL-201 "Irakien" Centreline tank 1/72 by CMK

Ενα σετ ρητίνης της μεγαλύτερης δεξαμενής καυσίμων που χρησιμοποιήθηκε ποτέ στα Mirage F.1, κυρίως στις εκδόσεις CR και CT.

Mirage F.1 - RPL-201 "Irakien" Centreline tank 1/72 
CMK 7355
In box review
Νικόλαος-Φίλιππος Ζάχος

H CMK κυκλοφόρησε πολλά σετ βελτίωσης για το Mirage F.1 στην 1/72 για το κιτ της μαμάς εταιρίας Special Hobby , στο παρόν άρθρο θα δούμε την μεγάλη κοιλιακή δεξαμενή RPL-201 "Irakien" η οποία χρησιμοποιήθηκε κατά κόρων από την Armee De l‘air στα F.1 και σε πλήθος απόστολων από τα τέλει της δεκαετίας του 80 και μετά.

Το παρόν σετ είναι απλό και αποτελείτε από 3 κομμάτια πολύ καλής ποιότητας και χωρίς φυσαλίδες, ενώ ταυτόχρονα θα μας εντυπωσιάσει με το μέγεθος της που ακόμα και στην 1/72 είναι αρκετά μεγάλο. Τα κομμάτια αυτά είναι η δεξαμενή μαζί με τον πυλώνα της σαν ένα block και ξεχωριστά τα ουραία πτερύγια.

Η χύτευση του εν λόγο σετ είναι πολύ καλή και η χάραξη του σε λογικά επίπεδα, επίσης παρέχονται σημεία ευθύγραμμης για τα πτερύγια προκειμένου να τοποθετηθούν στην σωστή θέση και με σωστή γωνιά. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνουμε για να δείξει σωστά το εν λόγο σετ είναι ένα καλό πλύσιμο με ζεστό νερό προσεκτικό κόψιμο από τα block και τέλος ένα καλό βάψιμο ανάλογα με το υλικό αναφοράς το οποίο έχουμε για να τοποθετηθεί στο μοντέλο μας.

Η παραπάνω κυκλοφορία αποτελεί μια εξαιρετική προσθήκη για το F.1 στην 1/72 και ειδικά με το μεγάλο της μέγεθος θα αναδείξει το μοντέλο μας και θα του δώσει μια πιο επιβλητική και μάχιμη όψη!

Παρουσίαση του κιτ, επιμέλεια κειμένου και φωτογραφίες

- Νικόλαος-Φίλιππος Ζάχος

Tο δείγμα ήταν μια ευγενική προσφορά από την Special Hobby με σκοπό την παρουσίαση στα μέλη μας.

Ενημερωθείτε από το κατάστημα στατικού μοντελισμού που συνεργάζεστε για την διαθεσιμότητα και τιμές. Αναφέρετε ότι το διαβάσατε στο Modelclub.gr.

Μοιραστείτε το άρθρο
 
Our website is protected by DMC Firewall!