Η «MIG Productions» είναι και πάλι εδώ! - Modelclub.gr - Μοντελισμός & Hobby

Η «MIG Productions» είναι και πάλι εδώ!

Με νέα ομάδα, νέα προϊόντα και επανακυκλοφορίες των προηγούμενων, η «MIG Productions», η εταιρεία που για πολλούς από εμάς αποτέλεσε το «κατώφλι» στον κόσμο του weathering, του modulation, των pigments και γενικά αυτού που έγινε γνωστό ως «Ισπανική σχολή», ξαναζεί!

Η ανακοίνωση της επαναφοράς, συνοδεύτηκε από σωρεία νέων προϊόντων που κυκλοφορούν με το σήμα της MIG, από φίλτρα και wash, μέχρι διαλυτικά και άλλα υγρά για την αναπαράσταση κάθε είδους φθοράς και βρωμιάς σε οχήματα, άρματα, πλοία και αεροσκάφη...

Επίσης ανακοινώθηκε η κυκλοφορία ενός βιβλίου με συγγραφείς τους Adam Wilder και François Verdier, για την χρήση των φίλτρων. Επίσης κυκλοφορούν οι ρητινένιες φιγούρες στην 1/35, τα κτίρια στην 1/72, αλλά και τα κιτ στην 1/48.

Ήδη στην σελίδα της «Mig Productions» στο facebook, μπορεί καποιος να ψηφίσει για το ποια θα είναι η επόμενη επανέκδοση των παλιών κιτ της MIG.

Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε και στην ιστοσελίδα της MIG Productions.

INFO: Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της MIG Productions για περισσότερες πληροφορίες για τις κυκλοφορίες της.

Ενημερωθείτε από το κατάστημα στατικού μοντελισμού που συνεργάζεστε για την διαθεσιμότητα και τιμές. Αναφέρετε ότι το διαβάσατε στο Modelclub.gr.

Βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα. Αναφέρετε ότι τους βρήκατε από το Modelclub.gr

Μοιραστείτε το άρθρο
 Δείτε και αυτά

DMC Firewall is a Joomla Security extension!