Προϊόντα διοραμάτων από την AK Interactive - Modelclub.gr - Μοντελισμός & Hobby

Προϊόντα διοραμάτων από την AK Interactive

Νέες προσθήκες στον κατάλογο με τα προϊόντα διοραμάτων, επιφυλάσσει για τον Μάρτιο η AK Interactive.

Αναλυτικά:

  • AK 8012 RESIN ICE, μια εποξική ρητίνη δύο συστατικών που επιτρέπει την εύκολη αναπαράσταση πάγου σε διάφορες μορφές. Στο σετ περιλαμβάνεται το ακρυλικό μίγμα για την αναπαράσταση της σωστής επιφάνειας. Το σετ περιλαμβάνει 120ml ρητίνη, 30ml σκληρυντικό, 17ml του ακρυλικού «Frozen Surfazes» και 2 σύριγγες.
  • AK 8042 NATURAL LEAVES & PLANTS NEUTRAL PROTECTION: Οι γνώστες των διοραμάτων, όταν χρησιμοποιούν φυσικά στοιχεία (ρίζες, φύλλα, μίσχους), συνιστούν να τα βουτάμε σε μείγμα γλυκερίνης, προκειμένου να μην σαπίσουν, πολύ γρήγορα. Η ΑΚ, έρχεται να καλύψει το κενό, με αυτό το προϊόν, που υπόσχεται την επ’ αόριστο διατήρηση των φυτών. Αρκεί να το βουτήξουμε μέσα και να το αφήσουμε μια νύχτα, ώστε το υγρό να εισχωρήσει στους ιστούς. Η «αντικατάσταση» της χλωροφύλλης, ίσως αδυνατίσει το χρώμα του φυτού, για αυτό προτείνεται ένα βάψιμο. Το προϊόν έρχεται σε βαζάκι των 250 ml.
  • AK 8038 MOSS TEXTURE: Χρωματισμένος τριμμένος αφρός, για την αναπαράσταση των βρύων (moss) που συναντάται σε υγρά και σκιερά σημεία. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην κατασκευή δέντρων.
  • AK 8045 DRIED SEA GRASS: Φυσικό αποξηραμένο φύκι, για την αναπαράσταση ξερής βλάστησης κ.ο.κ. Κόβεται με ψαλίδι και κολλιέται με λευκή κόλλα.

INFO: Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της AK Interactive για περισσότερες πληροφορίες για τις κυκλοφορίες της.

Ενημερωθείτε από το κατάστημα στατικού μοντελισμού που συνεργάζεστε για την διαθεσιμότητα και τιμές. Αναφέρετε ότι το διαβάσατε στο Modelclub.gr.

Βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα. Αναφέρετε ότι τους βρήκατε από το Modelclub.gr

Μοιραστείτε το άρθρο
 Δείτε και αυτά

Our website is protected by DMC Firewall!