«Αληθινά χρώματα» από την AK - Modelclub.gr - Μοντελισμός & Hobby

«Αληθινά χρώματα» από την AK

Την νέα σειρά χρωμάτων της με την ονομασία «Αληθινά Χρώματα» (Real Colors), ανακοίνωσε η AK Interactive.

Πρόκειται για την σειρά ακρυλικών laquer χρωμάτων που απαρτίζεται από 114 αποχρώσεις κυρίως για στρατιωτικά οχήματα και άρματα. τα χρώματα είναι συσκευασμένα σε νέο γυάλινο βαζάκι των 10ml, που αν και χαρακτηρίζεται ως «νέο», παραπέμπει στην συσκευασία παλιών κλασσικών χρωμάτων, αυτής της σύστασης.

Τα βαζάκια θα έχουν ετικέτες στο χρώμα που θα περιέχουν, ενώ σύμφωνα με την AK, τα νέα χρώματα:

  • Θα έχουν self leveling ικανότητα: Όσο και αν ψεκαστεί, θα στεγνώνει ομοιόμορφα ματ.
  • Είναι συμβατά με άλλα διαλυτικά και αραιωτικά: Και από άλλες μάρκες και με οινόπνευμα, αλλά και με νερό.
  • Στεγνώνει με ματ υφή.
  • Είναι συμβατά με άλλα χρώματα: Μπορούν να αναμειχθούν και με άλλα χρώματα αντίστοιχης σύστασης.

Παράλληλα, η ΑΚ Interactive, εξέδωσε και σχετικό βιβλίο, με τίτλο «The Real Colors of WWII» («Τα αληθινά χρώματα του B’ΠΠ»), στο οποίο περιλαμβάνονται αθρα του Jürgen Kiroff, του Przemyslaw Skulski, του Mike Starmer και του Steven Zaloga.

Ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 28/10/2017 στις 20.00 στα πλαίσια των Σεμιναρίων της 36ης Εκθεσης - Διαγωνισμού της IPMS Hellas στην Τεχνόπολη, θα γίνει Παρουσίαση και Επίδειξη των ΝΕΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ της AK-Interactive.

Την παρουσίαση θα κάνει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κ. Fernando Vallejo. Η παρουσίαση θα γίνει αμέσως μετά το Σεμινάριο για την χρήση των διοραματικών υλικών της ίδιας εταιρείας που θα κάνει το μέλος μας κ. Γιώργος Μεφσούτ (George Mefsut) στην Αίθουσα "Αποθήκη" της Τεχνόπολης (18.00-20.00).

INFO: Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της AK Interactive όπως και την ειδική σελίδα για τα Real Colors για περισσότερες πληροφορίες για τις κυκλοφορίες της.

Ενημερωθείτε από το κατάστημα στατικού μοντελισμού που συνεργάζεστε για την διαθεσιμότητα και τιμές. Αναφέρετε ότι το διαβάσατε στο Modelclub.gr.

Μοιραστείτε το άρθρο
 

Δείτε και αυτά

DMC Firewall is a Joomla Security extension!