Η Mini World σε αποκλειστική διάθεση στην Ελληνική αγορά - Modelclub.gr - Μοντελισμός & Hobby

Η Mini World σε αποκλειστική διάθεση στην Ελληνική αγορά

βελτιωτικα μοντελων για κιτ στατικου μοντελισμου

Οι 'Ελληνες μοντελιστές θα έχουν ευκολότερη πρόσβαση στα προϊόντα της Mini World μετά την αποκλειστική τους διάθεση στην Ελληνική αγορά απο το HOBBY Colours

Η Mini World από την Ουκρανία παράγει ανταλλακτικά και εξαρτήματα σε κλίμακα 1/72 και 1/48, με την τεχνολογία χύτευσης χαλκού - photo etching σε σύνολο άνω των 100 κιτς. Η Mini World έχει να παρουσιάσει θέματα για πυροβόλα όπλα, αντιαρματικά και όχι μόνο από τον 1ο και 2ο παγκόσμιο πόλεμο, accessories για διοράματα (Photo-etched sets) και σετ για Ρώσικα αεροπλάνα (Air intakes, Pitots, Antennas, κ.α)

Τα κιτ που παράγουν στην 1/72 είναι πραγματικά δύσκολο να βρεθούν με τέτοια λεπτομέρεια από άλλη εταιρία και μερικά από τα κιτ είναι μοναδικά στο χώρο αυτής της κλίμακας. Τα προϊόντα τους διαθέτονται κυρίως απο μοντελιστικά καταστήματα της Ουκρανίας και της Ρωσίας. Η συνεργασία με το HOBBY Colours έγινε τον Απρίλιο του 2017 και περιλαμβάνει την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της Mni World στην Ελληνική αγορά. Τα πρώτα 30 κιτ που είναι διαθέσιμα από το HOBBY Colours είναι τα παρακάτω:  

Accessories for Aviation, AFV models και διοράματα στην 1/72:

Accessories for Aviation, AFV models και διοράματα στην 1/48:

To Modelclub.gr είχε κάνει παλιότερα μια παρουσίαση των προϊόντων της Mini World

Το HOBBY Colours σύντομα θα συμπεριλάβει περισσότερα κιτς της Mini World στον κατάλογο του αλλά υπάρχει πάντα η δυνατότητα επικοινωνίας μέσω εμαιλ (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) για την διάθεση των κωδικών που υπάρχει ενδιαφέρων.

INFO: Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HOBBY Colours ή την σελίδα της Mini World για περισσότερες πληροφορίες για τις κυκλοφορίες της.

Ενημερωθείτε από το κατάστημα στατικού μοντελισμού που συνεργάζεστε για την διαθεσιμότητα και τιμές. Αναφέρετε ότι το διαβάσατε στο Modelclub.gr.

Μοιραστείτε το άρθρο
 
DMC Firewall is a Joomla Security extension!