Η DANmodels σε αποκλειστική διάθεση στην Ελληνική αγορά - Modelclub.gr - Μοντελισμός & Hobby

Η DANmodels σε αποκλειστική διάθεση στην Ελληνική αγορά

Οι 'Ελληνες μοντελιστές θα έχουν ευκολότερη πρόσβαση στα προϊόντα της DANmodels μετά την αποκλειστική τους διάθεση στην Ελληνική αγορά απο το HOBBY Colours

Η DANmodels από την Ουκρανία με εμπνευστή τον Oleh Ihrymenko, έμπειρος μοντελιστής με πολλά εκθέματα και μεράκι για καινούργια προϊόντα. Οι κατασκευές του είναι περίφημες και η επιλογή των θεμάτων του είναι κυρίως AFV διοράματα και Ουκρανικά/Ρώσικα αεροπλάνα. Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα του στο Facebook.

Μερικές φωτογραφίες κατασκευών από διάφορα θέματα του Oleh:

MiG-25 kitty Hawk 1:48, Su-25 Trumpeter 1/32, MiG-31 AMK 1/48, Su-27 Academy 1/48

Η DANmodels έχει να παρουσιάσει θέματα για διοράματα αεροδρομίων, Decals και Accessories (Photo-etched sets) για Ρώσικα αεροσκάφη (MiG-21/29, Su-27/UB/30) όπως σκάλες, τάκοι, εργαλεία, εργαλειοθήκες, φιγούρες και πολλά άλλα κιτς στις κλίμακες 1/35, 1/48 και 1/72 που σαν θέματα και λεπτομέρεια σπανίζουν.

Τα προϊόντα τους διαθέτονται κυρίως απο μοντελιστικά καταστήματα της Ουκρανίας και της Ρωσίας. Υπάρχουν διαθέσιμα σε μερικά επιλεγμένα μοντελιστικά ον-λινε μαγαζιά της Πολωνίας, Γερμανίας και Αγγλίας, και φυσικά στο Amazon.  Δεν υπάρχει δυνατότητα της αγοράς των κιτ απευθείας από τον προμηθευτή. Στην επίσημη λίστα των καταστημάτων που διαθέτουν τα προϊόντα της DANmodels υπάρχουν συνολικά 13 εγγραφές με τελευταία αυτήν του HOBBY Colours (Greece)

Η συνεργασία με το HOBBY Colours έγινε τον Μάρτιο του 2017 και περιλαμβάνει την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της DANmodels στην Ελληνική αγορά. Τα πρώτα 53 κιτ που είναι διαθέσιμα από το HOBBY Colours είναι τα παρακάτω:

Painting Mask και Decals/Stencil στην 1/35, 1/48, 1/72:

Accessories for AFV models και διοράματα στην 1/35:

Αviation Photo-etched sets 1:48:

Αviation Photo-etched sets 1:72: 

Το HOBBY Colours σύντομα θα συμπεριλάβει περισσότερα κιτς της DANmodels στον κατάλογο του αλλά υπάρχει πάντα η δυνατότητα επικοινωνίας μέσω εμαιλ (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) για την διάθεση των κωδικών που υπάρχει ενδιαφέρων.

INFO: Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HOBBY Colours για περισσότερες πληροφορίες.

Ενημερωθείτε από το κατάστημα στατικού μοντελισμού που συνεργάζεστε για την διαθεσιμότητα και τιμές. Αναφέρετε ότι το διαβάσατε στο Modelclub.gr.

 

Δείτε και αυτά

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd