Διαθέσιμα στην Ελλάδα τα προϊόντα οργάνωσης εργαστηρίου HobbyZone - Modelclub.gr - Μοντελισμός & Hobby

Διαθέσιμα στην Ελλάδα τα προϊόντα οργάνωσης εργαστηρίου HobbyZone

Τα προϊόντα οργάνωσης εργαστηριού της Πολωνικής HobbyZone θα είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα.

Η ErgoScale, το πιο ‘φρέσκο’ παράρτημα της εισαγωγικής & εμπορικής εταιρίας Auto Ergonomics, εισάγει εδώ και λίγο καιρό τα προϊόντα της Πολωνικής HobbyZone. Η HobbyZone ειδικεύεται σε κατασκευές οργάνωσης και διευθέτησης μοντελιστικών – και όχι μόνο – εργαστηρίων.

Οι κατασκευές της, που έχουν βάση το ξύλο, είναι ποιοτικές, λειτουργικές και σχεδιασμένες με μεγάλη ακρίβεια. Μικροί εργαλειοφόροι για τον πάγκο ή τον τοίχο, συρταριέρες με ελεύθερη ή δομημένη ταξινόμηση, βάσεις για χρώματα, πινέλα & μικρά εργαλεία, αποτελούν ένα κομμάτι της μεγάλης γκάμας, που θα κάνει πιο εύκολη τη κάθε μοντελιστική ενασχόληση, με ένα όμορφα οργανωμένο χώρο εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες & πωλήσεις μπορείτε να καλέσετε τα τηλέφωνα 210 9406-910 & 6973-564475, για να μιλήσετε με τον Γιάννη ή τον Κώστα.

Επίσης το e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. είναι στη διάθεσή σας, ενώ παράλληλα θα βρείτε όλα τα είδη της HobbyZone στο ηλεκτρονικό κατάστημα DiscountHobbyZone.

INFO: Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της DiscountHobbyzone ή την σελιδα της ErgoScale για περισσότερες πληροφορίες.

Ενημερωθείτε από το κατάστημα στατικού μοντελισμού που συνεργάζεστε για την διαθεσιμότητα και τιμές. Αναφέρετε ότι το διαβάσατε στο Modelclub.gr.

Μοιραστείτε το άρθρο

Δείτε και αυτά

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd