Νέα αξεσουάρ διοραμάτων από την Miniart - Modelclub.gr - Μοντελισμός & Hobby

Νέα αξεσουάρ διοραμάτων από την Miniart

Η Miniart συνεχίζει να μας κάνει την μοντελιστική μας ζωή λίγο πιο εύκολη, όσο αφορά τα διοράματα, με τις συνεχείς κυκλοφορίες νέων αξεσουάρ.

Η πλέον πρόσφατη κυκλοφορία της, θα αφορά... καρούλια. 36 κομμάτια του κιτ «CABLE SPOOLS» με κωδικό 35583, θα συναρμολογούν 6 καρούλια για την μεταφορά καλωδίων, διάφορων μεγεθών, ενώ θα δίνονται χαλκομανίες για 20 επιλογές εταιρειών όπως η Siemens και η Telefunken. Φυσικά, με εξαίρεση τις ονομασίες των εταιριών, δεν υπάρχει κάποιος άλλος περιορισμός για την «χρονολογική» χρήση τους καθώς τέτοια καρούλια απαντώνται διαχρονικά.

Λίγο πιο περιορισμένη πάντα χρονικά περίοδο χρήσης, έχει το δεύτερο σετ «LUGGAGE SET 1930-40s» με κωδικό 35582. Περιλαμβάνει ένα παιδικό καρότσι, ένα ξύλινο καρότσι, βαλίτσες και τσάντες, ενώ αξιοσημείωτες είναι οι χαλκομανίες που συνοδεύουν το κιτ, με πολύχρωμα αυτοκόλλητα εξωτικών (τουλάχιστον για την εποχή) προορισμών...

INFO: Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Miniart για περισσότερες πληροφορίες.

Ενημερωθείτε από το κατάστημα στατικού μοντελισμού που συνεργάζεστε για την διαθεσιμότητα και τιμές. Αναφέρετε ότι το διαβάσατε στο Modelclub.gr.

Βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα. Αναφέρετε ότι τους βρήκατε από το Modelclub.gr

Μοιραστείτε το άρθρο
 Δείτε και αυτά

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd