ΕΤΑ Diorama: Νέες κυκλοφορίες αξεσουάρ διοραμάτων - Modelclub.gr - Μοντελισμός & Hobby

ΕΤΑ Diorama: Νέες κυκλοφορίες αξεσουάρ διοραμάτων

Μπαράζ νέων κυκλοφοριών από την Ελληνική ETA Diorama με ενδιαφέροντα σετ που σίγουρα θα εμπλουτίσουν το διόραμα ή την βινιέτα μας.

Η ETA DIORAMMA ACCESSORIES κυκλοφορεί περίπου 100 κωδικούς διοραματικών σετ, εκτυπωμένα σε υψηλή ανάλυση και σε ειδικό χαρτί, οι οποίοι καλύπτουν μια τεράστια ποικιλία θεμάτων, τα οποία θα φανούν χρήσιμα σε μια μεγάλη μερίδα μοντελιστών.

Οι κυκλοφορίες της καλύπτουν μια ευρεία χρονική περίοδο, από τον Β’ΠΠ, μέχρι σήμερα, ενώ αφορούν από προπαγανδιστικές αφίσες, χάρτες, περιοδικά, αλλά και διάφορα άλλα είδη, τόσο στην 1/35, όσο και στις 1/72, 1/76 και 1/24

Κάνοντας μια επίσκεψη στην σελίδα της, θα μπορέσετε να δείτε αυτή την ποικιλία των θεμάτων της.

Οι τελευταίες κυκλοφορίες της ETA Diorama :

Code 207 Pizza, Bread, Toast & Cutting Board (1/35, 1/32, 1/24)
Code 208 Kitchen, Tablecloths & Towels.(1/35)
Code 515 WW I German Maps (1/35)
Code 516 WW I German Propaganda Posters, Flags & Maps (1/72-1/76)
Code 519 WW II German Berlin Maps (1/35)
Code 520 WW II Russian Maps of Berlin (1/35)
Code 614 WW II German Anti-Personnel Rifle Grenade Box (1/35)
Code 1365 Plastic Coated Books & Magazines (1/35)

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
απο την ιστοσελιδα τους

Η ETA DIORAMMA ACCESSORIES ξεκίνησε σαν μια ρομαντική ιδέα που ήθελε να δώσει στην κατασκευή διοραμάτων μια άλλη εικόνα. Μια αληθοφάνεια η οποία θα βασιζόταν πάνω στην εξαιρετική λεπτομέρεια. Και ξεκινήσαμε σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα φτιάχνοντας έντυπα αξεσουάρ, με εκτύπωση σε ειδικά χαρτιά και στα καλύτερα τυπογραφεία .
Η εμπειρία μας πάνω στον χώρο της γραφιστικής από την άλλη εταιρεία μας ( ETA graphics ) μας βοήθησε να δώσουμε εκπληκτικά δείγματα. Σήμερα από την ETA DIORAMMA ACCESSORIES κυκλοφορούν περίπου 100 κωδικοί, οι οποίοι καλύπτουν μια τεράστια ποικιλία θεμάτων, τα οποία θα φανούν χρήσιμα σε μια μεγάλη μερίδα μοντελιστών.
Κάνοντας μια επίσκεψη στις ιστοσελίδες μας θα μπορέσετε να δείτε αυτή την ποικιλία των θεμάτων που μπορούμε να καλύψουμε.
Η εταιρεία μας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα και τον τρόπο εκτύπωσης των προϊόντων της, έτσι ώστε να είναι όσο γίνεται πιο πιστά στην πραγματικότητα.

* Αναφέρετε ότι ενημερωθήκατε από στο Modelclub.gr

Δείτε και αυτά

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd