Στα ράφια τον Ιούλιο και το F-14D της Tamiya - Modelclub.gr - Μοντελισμός & Hobby

Στα ράφια τον Ιούλιο και το F-14D της Tamiya

Το 48άρι F-14D Tomcat, μονοπωλεί σίγουρα το ενδιαφέρον των νέων κυκλοφοριών της TAMIYA, που θα βρεθούν στα ράφια τον Ιούλιο.  Παρόλα αυτά όμως η TAMIYA, επανακυκλοφορεί μια σειρά κιτ με βελτιώσεις και αλλαγές που τα καθιστούν ελκυστικά.

Αναλυτικά οι κυκλοφορίες:

  • Grumman F-14D Tomcat™ στην 1/48 (61118), με λεπτομέρειες όπως τα ακροφύσια των κινητήρων F110-GE-400, τις πλάκες ενίσχυσης των κάθετων σταθερών , νέα εκτινασσόμενα καθίσματα, με νέα φορτία όπλων, αλλά και με ατρακτίδια LANTIRN και TARPS. Συμπεριλαμβάνονται 2 φιγούρες με τις σύγχρονες φόρμες πτήσης και χαλκομανίες με επιλογές για τέσσερα αεροσκάφη.
  • JGSDF Type 16 Maneuver Combat Vehicle στην 1/35 (35361). Το οκτάτροχο όχημα του Ιαπωνικού στρατού, αποτελεί νέα προσθήκη στα στρατιωτικά οχήματα της TAMIYA. Με πολλή λεπτομέρεια στα δύο μέρη του πήγματος (πάνω και κάτω), με τους τέσσερις μπροστά τροχούς να στρίβουν, λάστιχα από καουτσούκ, με χαλκομανίες για 4 οχήματα και δύο φιγούρες με τις τελευταίου τύπου στολές των Δυνάμεων Αυτοάμυνας.
  • U.S. Medium Tank M4A3E8 Sherman «Easy Eight» στην 1/48 (32595). Η Tamiya σμίκρυνε επιτυχώς το γνωστό καλό κιτ του «Easy8», δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες όπως την ανάρτηση HVSS, τις σχάρες του κινητήρα, και τον πίσω ανακλαστήρα. Οι ερπύστριες τύπου T66 δίνονται σε link and length, ενώ δίνονται και βαρίδια στο εσωτερικό του πήγματος για την απόδοση του βάρους. Περιλαμβάνεται μία «μισή» φιγούρα του αρχηγού και χαλκομανίες για δύο οχήματα στην Ευρώπη. .
  • French Main Battle Tank Leclerc Series 2 στην 1/35 (35362). Επανακυκλοφορία του Leclerc, με βασικότερη αλλαγή τους πλαστικούς τροχούς (αντί των μεταλλικών που έδινε στη πρώτη έκδοση)
  • Ducati 1199 Panigale S Tricolore (Έτοιμο Μοντέλο) στην 1/12 (21161). Έτοιμο μοντέλο της εκπληκτικής Ducati 1199 Panigale S Tricolore. Ρεαλιστικό βάψιμο που περιλαμβάνει ακόμη και παλαίωση των εξατμίσεων.
  • German Tiger I Late Version w/Ace Commander and Crew Set στην 1/35 (25401). Επανακυκλοφορία του κλασσικού πλέον κιτ του late Tiger I, συνοδευόμενο από τέσσερις φιγούρες αρματιστών at rest... Περιλαμβάνεται ένα μεγάλο φύλλο χαλκομανιών με επιλογή και για το άμρα με αρχηγό τον Μ. Wittman.
  • Mazda RX-7 GT-Limited στην 1/24 (24060). Με μήκος που φτάνει τα 18,6 εκατοστά, το κιτ παρέχει πλήρη κινητήρα, ενώ το καπό μπορεί να αφαιρείται. Με ανοιγοκλειόμενους περιστρεφόμενους προβολείς, και ηλιοροφή, το κιτ περιλαμβάνει και πίσω αεροτομή για προαιρετική χρήση.

INFO: Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Tamiya για περισσότερες πληροφορίες για τις κυκλοφορίες της.

Ενημερωθείτε από το κατάστημα στατικού μοντελισμού που συνεργάζεστε για την διαθεσιμότητα και τιμές. Αναφέρετε ότι το διαβάσατε στο Modelclub.gr.

Βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα. Αναφέρετε ότι τους βρήκατε από το Modelclub.gr

Μοιραστείτε το άρθρο
 Δείτε και αυτά

DMC Firewall is a Joomla Security extension!