Αεροπορικός μήνας ο Ιούνιος για την Italeri - Modelclub.gr - Μοντελισμός & Hobby

Αεροπορικός μήνας ο Ιούνιος για την Italeri

Αεροπορικός μήνας είναι κυρίως ο Ιούνιος για την Italeri, καθώς ενδιαφέρουσες επανεκδόσεις βγαίνουν στα ράφια.

Τέσσερα από τα συνολικά επτά κιτ που θα κυκλοφορήσει η Italeri, αφορούν αεροπορικά θέματα, με κάποια από αυτά να βλέπουν τα ράφια των καταστημάτων για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό.

Αναλυτικά:

  • 2671 - A-4 E/F/G SKYHAWK στην 1/48. Επανακυκλοφορία του κιτ της Esci, με νέες χαλκομανίες για 4 αεροσκάφη της αμερικανικής και της αυστραλιανής πολεμικής αεροπορίας (Λεπτομέρειες εδώ).
  • 2781 - F-4J PHANTOM ll στην 1/48, με δύο μεγάλες καρτέλες χαλκομανιών για τέσσερα αεροσκάφη των ΗΠΑ και της Μ. Βρετανίας. Και αυτό επανακυκλοφορία βασισμένη στο παλιό καλό κιτ της Esci. (Λεπτομέρειες εδώ).
  • 1415 - F-15C EAGLE στην 1/72. Μια ακόμη έκδοση του «αετού», με έγχρωμο φυλλάδιο οδηγιών και χαλκομανίες για τέσσερα αεροσκάφη. (Λεπτομέρειες εδώ).
  • 1418 - MB-339A P.A.N. 2018 Livery στην 1/72. Με καρτέλα χαλκομανιών που περιέχει τα σήματα και τους αριθμούς όλων των αεροσκαφών του ακροβατικού σμήνους. (Λεπτομέρειες εδώ).
  • 6560 - M163 VADS στην 1/35. Το αυτοκινούμενο Α/Α σύστημα με επιλογές για τρία οχήματα: Δύο του αμερικανικού στρατού (το ένα με παραλλαγή Masster) και ένα της Χιλιανής αεροπορίας. (Λεπτομέρειες εδώ).
  • 3933 - DAF XF-105 «SPACE AMERICA» στην 1/24 με χαλκομανίες για 2 εκδόσεις. (Λεπτομέρειες εδώ).
  • 3936 - RACING TRAILER στην 1/24. (Λεπτομέρειες εδώ).

INFO: Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Italeri για περισσότερες πληροφορίες για τις κυκλοφορίες της.

Ενημερωθείτε από το κατάστημα στατικού μοντελισμού που συνεργάζεστε για την διαθεσιμότητα και τιμές. Αναφέρετε ότι το διαβάσατε στο Modelclub.gr.

Βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα. Αναφέρετε ότι τους βρήκατε από το Modelclub.gr

Μοιραστείτε το άρθρο
 Δείτε και αυτά

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd