Νέες κυκλοφορίες για τον Ιούλιο από την Italeri - Modelclub.gr - Μοντελισμός & Hobby

Νέες κυκλοφορίες για τον Ιούλιο από την Italeri

Νέες κυκλοφορίες, επανακυκλοφορίες, αλλά και limited editions, περιλαμβάνονται στις κυκλοφορίες του Ιουλίου από την Italeri.

Αναλυτικά:

  • AH-64D LONGBOW APACHE στην 1/48 (κωδ. 2748), με 100% βελτιωμένα καλούπια, έγχρωμο φυλλάδιο οδηγιών και καρτέλα χαλκομανιών για έξι επιλογές. (Λεπτομέρειες εδώ).
  • A-6E TRAM INTRUDER στην 1/72 (κωδ. 1392) με έγχρωμο φυλλάδιο οδηγιών και «επετειακή» καρτέλα χαλκομανιών για τον Πόλεμο του Κόλπου με 2 αεροσκάφη. (Λεπτομέρειες εδώ).
  • World of Tanks -TIGER 131 «Limited edition», στην 1/35. Επετειακή έκδοση που θα κυκλοφορήσει σε 1500 αριθμημένα κομμάτια. Το κιτ περιλαμβάνει επίσης μια κόλα, μια αφίσα και κωδικούς για το παιχνίδι. (Λεπτομέρειες εδώ).
  • KETTENKRAD στην 1/9 (κωδ. 7404), με λειτουργικές αναρτήσεις, ανοιγόμενα καπάκια, λεπτομερή κινητήρα, λειτουργικές ερπύστριες, σετ εργαλείων και νέες χαλκομανίες. (Λεπτομέρειες εδώ).
  • FORD ESCORT RS1800 Mk.II στην 1/24 (κωδ. 3655). (Λεπτομέρειες εδώ).
  • DAF 3600 SPACE CAB στην 1/24 με κωδικό κυκλοφορίας 777, που αναδεικνύει και το γεγονός ότι πρόκειται για επανακυκλοφορία. (Λεπτομέρειες εδώ).
  • Επίσης η εταιρεία κυκλοφορεί και ένα Eurofighter σε starter set, στην 1/72 (κωδ. 72001). Το σετ περιλαμβάνει κόλλα, ακρυλικά χρώματα, πινέλο και κοπίδι, ενώ παρέχει και την ηλεκτρονική διεύθυνση για ένα on-line επεξηγηματικό βίντεο. (Λεπτομέρειες εδώ)

INFO: Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Italeri για περισσότερες πληροφορίες για τις κυκλοφορίες της.

Ενημερωθείτε από το κατάστημα στατικού μοντελισμού που συνεργάζεστε για την διαθεσιμότητα και τιμές. Αναφέρετε ότι το διαβάσατε στο Modelclub.gr.

Μοιραστείτε το άρθρο
 

Δείτε και αυτά

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd