Νέος κατάλογος και νέα κιτ για το 2018 από την Italeri - Modelclub.gr - Μοντελισμός & Hobby

Νέος κατάλογος και νέα κιτ για το 2018 από την Italeri

Με την κυκλοφορία του καταλόγου της, αλλά και την κυκλοφορία πέντε νέων κιτ, η Italeri, ανοίγει την αυλαία του 2018.

16 σελίδες με μοντέλα, πλοίων, αεροσκαφών, αρμάτων, οχημάτων, φιγούρων, αλλά και φυσικά αυτοκινήτων, αγωνιστικών και φορτηγών, αποτελούν τον κατάλογο της Italeri για το 2018. Αξιοσημείωτες είναι οι επανα- κυκλοφορίες με τον χαρακτηρισμό «Back again», αλλά και οι επερχόμενες κυκλοφορίες που αναπαριστώνται είτε με την μορφή σκίτσου ή της επιγραφής «top secret», επιφυλάσσοντας έτσι νέες εκπλήξεις.

Τον κατάλογο, μπορείτε να τον κατεβάσετε σε μορφή pdf από εδώ!

Στις νέες κυκλοφορίες έχουμε:

  • World of Tanks - PANZER IV (6513) στην 1/35. Ένα από τα νέα gamer sets. Το σετ περιλαμβάνει το κιτ, έγχρωμο φυλλάδιο οδηγιών, χαλκομανίες για το διαδικτυακό παιχνίδι WORLD OF TANKS, Static invite code για το παιχνίδι καθώς και Bonus code, ακρυλικά χρώματα, κολλά και πινέλο. (Λεπτομέρειες εδώ).
  • World of Tanks - CRUSADER III (36514) στην 1/35. Ένα ακόμη gamer set. Το σετ περιλαμβάνει το κιτ, έγχρωμο φυλλάδιο οδηγιών, χαλκομανίες για το διαδικτυακό παιχνίδι WORLD OF TANKS, Static invite code για το παιχνίδι καθώς και Bonus code, ακρυλικά χρώματα, κολλά και πινέλο. (Λεπτομέρειες εδώ).
  • CHINOOK HC.2 CH-47F (2779) στην 1/48. Με χαλκομανίες για ένα ιαπωνικό, ένα βρετανικό και ένα αμερικανικό ελικόπτερο. (Λεπτομέρειες εδώ).
  • F-100F SUPER SABRE (1398) στην 1/72. Με χαλκομανίες για πέντε αεροσκάφη: 3 αμερικάνικα, ένα τουρκικό και ένα γαλλικό. (Λεπτομέρειες εδώ).
  • IVECO MAGIRUS DLK 26-12 Fire Ladder Truck (3784) στην 1/24. Επανακυκλοφορία ενός από τα εντυπωσιακά πυροσβεστικά, με χαλκομανίες για πέντε οχήματα. (Λεπτομέρειες εδώ).

INFO: Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Italeri για περισσότερες πληροφορίες για τις κυκλοφορίες της.

Ενημερωθείτε από το κατάστημα στατικού μοντελισμού που συνεργάζεστε για την διαθεσιμότητα και τιμές. Αναφέρετε ότι το διαβάσατε στο Modelclub.gr.

Βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα. Αναφέρετε ότι τους βρήκατε από το Modelclub.gr

Μοιραστείτε το άρθρο
 Δείτε και αυτά

Our website is protected by DMC Firewall!