Ενισχυμένες επανεκδόσεις από την Italeri για τον Δεκέμβριο - Modelclub.gr - Μοντελισμός & Hobby

Ενισχυμένες επανεκδόσεις από την Italeri για τον Δεκέμβριο

Με ενδιαφέρουσες «ενισχυμένες» επανεκδόσεις, η Italeri, εμπλουτίζει την γκάμα της στα ράφια ενόψει των γιορτών.

Νέες χαλκομανίες, νέα κομμάτια, φωτοχαραγμένα αλλά και gamer sets, αποτελούν τις ενισχύσεις σε γνωστά και κλασσικά κομμάτια.

Αναλυτικά:

  • SCHNELLBOOT Typ S-38 FULLY UPGRADED MOULDS στην 1/35 (κωδ. 5620): Πάνω από 600 κομμάτια από τα νέα καλούπια, φωτοχαραγμένα κομμάτια, αλλά και έγχρωμα προφίλ τριών σκαφών: του S-105, του S-51 και του S-46. (Λεπτομέρειες εδώ).
  • ADMIRAL GRAF SPEE - WoWs MODEL SET στην 1/720 (κωδ. 74003): Ένα από τα νέα gamer sets. Το σετ περιλαμβάνει το κιτ, έγχρωμο φυλλάδιο οδηγιών, χαλκομανίες για το διαδικτυακό παιχνίδι WORLD OF WARSHIPS, Static invite code για το παιχνίδι καθώς και Bonus code, ακρυλικά χρώματα, κολλά και πινέλο. (Λεπτομέρειες εδώ).
  • TIGER II - WoT- MODEL SET στην 1/72 (κωδ. 74001). Ένα ακόμη gamer set. Το σετ περιλαμβάνει το κιτ, έγχρωμο φυλλάδιο οδηγιών, χαλκομανίες για το διαδικτυακό παιχνίδι WORLD OF TANKS, Static invite code για το παιχνίδι καθώς και Bonus code, ακρυλικά χρώματα, κολλά και πινέλο. (Λεπτομέρειες εδώ).
  • SHERMAN - WoT - MODEL SET στην 1/72 (κωδ. 74002). Ένα ακόμη gamer set. Το σετ περιλαμβάνει το κιτ, έγχρωμο φυλλάδιο οδηγιών, χαλκομανίες για το διαδικτυακό παιχνίδι WORLD OF TANKS, Static invite code για το παιχνίδι καθώς και Bonus code, ακρυλικά χρώματα, κολλά και πινέλο. (Λεπτομέρειες εδώ)
  • STEYR RSO/01 with GERMAN SOLDIERS στην 1/35 (κωδ. 6549). Επανακυκλοφορία του κλασσικού RSO, συνοδευόμενο από επτά φιγούρες και αξεσουάρ. Το κιτ περιλαμβάνει και χειμερινές ερπύστριες ενώ ΔΕΝ περιλαμβάνει το κάλυμμα του πίσω μέρους του οχήματος.(Λεπτομέρειες εδώ).
  • Sd.Kfz.265 Panzerbefhelswagen στην 1/72 (κωδ. 7072), με επιλογές για τέσσερα άρματα. (Λεπτομέρειες εδώ).
  • JU 87 B-2/R-2 «PICCHIATELLO» στην 1/48 (κωδ. 2769), με νέα κομμάτια, φωτοχαραγμένα έγχρωμο φυλλάδιο οδηγιών και επιλογές για πέντε αεροσκάφη. (Λεπτομέρειες εδώ).
  • KA-6D INTRUDER στην 1/72 (κωδ. 1405), με νέα κομμάτια και μεγάλη καρτέλα χαλκομανιών για τέσσερα αεροσκάφη. (Λεπτομέρειες εδώ).
  • FORD TRANSIT UK POLICE στην 1/24 (κωδ. 3657). Η γνωστή, παλιά, καλή, έκδοση του διάσημου φορτηγού, με νέες χαλκομανίες. (Λεπτομέρειες εδώ).

INFO: Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Italeri για περισσότερες πληροφορίες για τις κυκλοφορίες της.

Ενημερωθείτε από το κατάστημα στατικού μοντελισμού που συνεργάζεστε για την διαθεσιμότητα και τιμές. Αναφέρετε ότι το διαβάσατε στο Modelclub.gr.

Βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα. Αναφέρετε ότι τους βρήκατε από το Modelclub.gr

Μοιραστείτε το άρθρο
 Δείτε και αυτά

DMC Firewall is a Joomla Security extension!