Νέα σετ χαλκομανιών από την Echelon - Modelclub.gr - Μοντελισμός & Hobby

Νέα σετ χαλκομανιών από την Echelon

Η Echelon ανακοίνωσε την κυκλοφορία νέων σετ χαλκομανιών για άρματα τόσο του Β’ΠΠ, όσο και σύγχρονα (με έμφαση στον πόλεμο του Ιράκ), αλλά και ένα σετ με patches για Αμερικανούς αρματιστές του Β’ΠΠ.

Αναλυτικά:

Schwere PzAbt 505 Tiger I. Ο Ιππότης της 505, σε τρία διαφορετικά μεγέθη για τα Tiger I της μονάδας. Η καρτέλα απευθύνεται στην 1/35 και περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές εκδοχές του ιππότη, όπως έχει καταγραφεί σε φωτογραφίες εποχής. Πρέπει να σημειωθεί ότι η διαφορά μεγέθους δεν οφείλεται σε απλή σμίκρυνση ή μεγέθυνση του ίδιου σχεδίου, αλλά είναι διαφορετικά σχέδια με διαφορές ανάμεσά τους. Αξιοσημείωτες είναι και οι διαφορές στα νούμερα και στα άλλα σήματα, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο ιππότης, είναι διαφορετικός (σε όλες τις περιπτώσεις), από αυτούς που έχουν καταγραφεί σε Tiger II της ίδιας μονάδας. (Περισσότερα εδώ)

3rd ACR M1A2 Abrams (OIF). Η καρτέλα περιέχει σήματα, εμβλήματα και κωδικούς για άρματα από τις Ίλες Apache, Bandit και Crazyhorse του 3ου Τεθωρακισμένου Συντάγματος του Αμερικανικού Στρατού. Μετά από ενδελεχή έρευνα, η Echelon κυκλοφόρησε την καρτέλα που αφορά άρματα M1A2 (όχι SEP) που έδρασαν υπό το 3ο ΤΘΣ, στις αρχές της επιχείρησης Iraqi Freedom (OIF). Η καρτέλες είναι διαθέσιμες στην 1/48, την 1/35 και την 1/16. (Περισσότερα εδώ)

Generics for the Temasek Greens. Αριθμοί, πινακίδες κυκλοφορίας, σύμβολα και κλάσεις γεφύρωσης για τα τεθωρακισμένα του Στρατού της Σιγκαπούρης. (Περισσότερα εδώ)

US Armored Division Patches. Εμβλήματα γιατα μανίκια των στολών των Αμερικανών αρματιστών την περίοδο του Β’ΠΠ και των πρώτων μεταπολεμικών χρόνων. Κάποια φέρουν και την ονομασία της μονάδας. Κοινό χαρακτηριστικό η «ακανόνιστη» και «ατημέλητη» εικόνα τους, που παρατηρείται και στα κανονικά, βάση φωτογραφιών της εποχής. Περιλαμβάνονται και σειρήτια. (Περισσότερα εδώ).

Επίσης με αφορμή τις νέες κυκλοφορίες των M3 Lee, η Echelon επανακυκλοφορεί τις καρτέλες Lees & Grants (North Africa & Europe) (Δείτε εδώ αναλυτικά) και Lees & Grants (Burma & North Africa) (Δείτε εδώ αναλυτικά)

INFO: Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Echelon Fine Details για περισσότερες πληροφορίες για τις κυκλοφορίες της.

Ενημερωθείτε από το κατάστημα στατικού μοντελισμού που συνεργάζεστε για την διαθεσιμότητα και τιμές. Αναφέρετε ότι το διαβάσατε στο Modelclub.gr.

Βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα. Αναφέρετε ότι τους βρήκατε από το Modelclub.gr

Μοιραστείτε το άρθρο
 Δείτε και αυτά

Our website is protected by DMC Firewall!