36η Ετήσια Έκθεση - Διαγωνισμός της IPMS Hellas 27-29 Οκτωβρίου

Η 36η Ετήσια Έκθεση - Διαγωνισμός Μοντελισμού της IPMS Ελλάδος, του Ελληνικού Εθνικού Παραρτήματος της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικομοντελιστών (International Plastic Modellers Society/ IPMS) είναι γεγονός!

Η 36η Ετήσια Έκθεση - Διαγωνισμός Μοντελισμού της IPMS Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί 27 έως 29 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων.

Στην έκθεση του παλαιότερου Συλλόγου μοντελισμού της Ελλάδος που ιδρύθηκε το 1981, θα συμμετέχουν περισσότεροι από 250 Έλληνες και ξένοι μοντελιστές με εκατοντάδες εκθέματα όλων των ειδών υπό κλίμακα: αεροπλάνα, πλοία, αυτοκίνητα, στρατιωτικά οχήματα, τρένα, μοντέλα φαντασίας, φιγούρες, διοράματα κ.α., όλα εξαιρετικής αληθοφάνειας και απίστευτης λεπτομέρειας και πιστότητας.

Παράλληλα με την Έκθεση - Διαγωνισμό θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις όπως: Σεμινάρια - επιδείξεις τεχνικών μοντελισμού, Μαθήματα μοντελισμού σε παιδιά ("Make & Take"), η 6η Πανελλήνια Έκθεση Ιστορικής Αναβίωσης με πραγματικά αναπαλαιωμένα στρατιωτικά οχήματα και στολές εποχής και άλλα πολλά.

Επίσης, σε συνεργασία με την LAVE You και την "Φλόγα" θα πραγματοποιηθεί μια πολύ σημαντική φιλανθρωπική δράση, η "Φλόγα Αλληλεγγύης".

Σας περιμένουμε στην εκδήλωση για να γνωρίσετε μαζί μας το όμορφο χόμπι του μοντελισμού.

Χώρος:  Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων

Μηχανουργείο (Δ12) , Προαύλιο αίθουσας - Μηχανουργείο (Δ12) , Αποθήκη (Δ9)

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Παρασκευή 27/10 - 12:00 έως 22:00
Σάββατο 28/10 - 09:00 έως 22:00
Κυριακή 29/10 - 09:00 έως 20:00

Γενική είσοδος 2€

Περ/ρες πληροφορίες στο www.ipms-hellas.gr

Μοιραστείτε το άρθρο