Συμφωνώ με τους δύο προλαλήσαντες σε όλα!
Στο τέλος, με τον καιρό, θα γίνει χόμπι με αποδεικτικό πατρότητας και με έγγραφη δήλωση του νόμου 105 για την ιδιοκατασκευή!
Για το βάψιμο, θα παρέχεται απόδειξη παροχής υπηρεσιών απο μπογιατζή ,κοκ!
Εγώ προτείνω να μήν βάζουμε λάδι στην φωτιά ( λέω εγω τώρα ) , διότι ό,τι είναι να αποκαλυφθεί θα αποκαλυφθεί στην πορεία ( και όπως λέει μιά λαϊκή μας παροιμία: κάθε κατσικάκι κρέμεται απο το ποδαράκι του ).
Γι' αυτό λοιπόν keep modelling και στην πορεία βλεπουμε.
αντιλαμβανομαι το πνευμα σου αλλα δεν συμφωνο επειδη σε αυτο το φορουμ υπαρχουν παιδια που εχουν βγαλει τα ματακια τους για την τρελα τους
και το ψωνιο τους (οπως και εσυ) εγω ζηταω απο τον viper αν ειναι δυνατον να απαγορεψει τα ποστ του συγκεκριμενου κυριου μεχρι να μας αποδειξη
οτι δεν ειναι ελεφαντας γιατι ο crow δεν τρελος
ας μας πει ο συγκεκριμενος κυριος το πως και το που
τερμα τα ερωτηματικα τερμα το δουλεμα
ευχαριστω ολους σας
Είναι στο χέρι του κ. διαχειριστή άν θα απαγορέψει τα πόστ του εν λόγω ή όχι.
Το να γίνει κάποιος δημόσια ρεζίλι, είναι στο χέρι του ιδίου και μόνο, άν ο εν λόγω - κι μιλώ υποθετικά πάντα - πίστεψε πως δεν θα αποκαλυπτόταν η όλη ενέργειά του, τότε ήταν γελασμένος.
Αυτό όμως δεν θα με εμπόδιζε να ασχοληθώ με το εξωοφθαλμικό - αλγοοφθαλμικό μου χόμπι ποτέ και το ενοώ αυτό! Ίσα-ισα, θα μ' έδινε την ευκαιρία να παρατηρήσω την τεχνοτροπία ενώς αλλοεθνούς συναδέλφου, γιατί το χόμπι μας - και ας με διαψεύσει κάποιος παρακαλώ- βασίζεται στην παρατηρητικότητα πρώτα!!!
Τώρα , το άν θέλει να οικειοποιηθεί τα έργα κάποιου άλλου ο εν λόγω -πάντα υποθετικά μιλώ - είναι σαν να ακούς ενα σκυλί να γαβγήζει σε απόσταση 10 χλμ απο σένα. Δηλ. μην δίνεις σημασία!
Μόνον όταν θίγονται τα δικά σου/μου/του/των συμφέρωντα ,τότε πιστεύω θα μπορούσαν να γίνουν τέτοιες κινήσεις κατά.
Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν ( όλους σας θεωρώ φίλους μου ) δίχνουμε στους μή εγγεγραμμένους και στους θέλοντες να εγγραφούν, ο,τι κρυβόμαστε στην γωνία για να ξεσκεπάσουμε τον οποιονδήποτε.
Ο Γιώργος (gkontog)τα είπε ωραία: Να μας δείξει την τέχνη του ζωντανά! Και εγώ προτείθεμαι να το κάνω, όπως και όλοι μας πιστεύω και όποιος απο μας γνωρίζει κάτι περισσότερο που θα βοηθήσει άλλους!
Το σλόγκαν σ' αυτήν την περίπτωση είναι ένα λοιπόν: Είναι δικό σου; ΑΠΟΔΕΙΞΗ

Υγ. Γι'αυτό γίνονται και οι εν τόπω συναντήσεις, για να γνωριζώμαστε.
Κάθε τόσο όλο και και κάποιος φέρνει ένα μισοτελειωμένο μοντέλο να το δούνε και οι άλλοι ε?