Αποστολέας Θέμα: T-55 mania  (Αναγνώστηκε 15679 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
Απ: T-55 mania
« Απάντηση #125 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 12:44:40 πμ »
Εγώ προσωπικά πες με κακοπροαίρετο πες με λ@λ@κα δεν πείθομαι με τίποτα.... Θυμάμαι τι είχαν δει τα ματάκια μου και αυτά μόνο εμπιστεύομαι!!!
Και αν αυτά ανήκουν στο παρελθόν όπως λες φρόντισε όταν μοντελάρεις να λερώνεις και λίγο τον πάγκο σου γιατί φαίνεται αφύσικα καθαρός.

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #126 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 12:51:57 πμ »

Αυτό το οποίο όμως με ενόχλησε και συγχωρεσε με Δημήτρη, είναι το δημόσιο ξεφώνημα που μου φέρνει κάτι σε λιθοβολισμό.. Δεν το θεωρώ σωστό να προσβάλει κανείς τον άλλον δημόσια, ενα pm με το σωστό νόημα της άποψης είναι αρκετό για να καταλάβει ο άλλος αν εχει κάνει λάθος ή οχι και εντέλει να του δωσεις την ευκαιρία να διορθώσει. Η κοινωνία μας διακατέχεται απο την άπειρη αγένιεα και σκληρότητα, ας μην φτάσει και εδώ.

Αν και δεν ειχα σκοπο να ξαναγραψω σε αυτο το θεμα,θα το κανω Γρηγορη για να σου θεσω μια πολυ απλη ερωτηση.Αν ειχες λαβει μερος στον περσινο διαγωνισμο της IPMS και το μοντελο σου κερδιζε το αργυρο γιατι το χρυσο το εκλεψε-κυριολεκτικα-το μοντελο του Στρατου τι γνωμη θα ειχες?Θα τον ξεφωνιζες η θα τον λιθοβολουσες?

Δημήτρη, το νόημα του ερωτήματος σου είναι σωστό και κατανοητό και η απάντηση αυτονόητη οτι θα με πείραζε.. Αλλά οπώς είπα και πρίν ο καθείς που κάνει τέτοιες ματσαγκονιές κάνει πρώτα κακό στον εαυτό του και έπειτα στους άλλους.

Στο χέρι του δημιουργού είναι να πείσει (και εμένα συμπεριλαμβανομένου) οτι δεν τίθεται ξανά τέτοιο θέμα..

Tέλος και εγώ απο το θέμα, η συνέχεια επί της πράξης φαντάζομαι.

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #127 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 01:07:45 πμ »
Ok Γρηγορη.Δεν μας ειπες ομως τι θα εκανες! :wink:

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #128 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 01:25:53 πμ »
Θα φρόντιζα να είναι ενημερωμένη η κριτική επιτροπή για την επόμενη φορά.

Αποσυνδεδεμένος πυροβολητηςΜ48

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #129 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 01:55:04 πμ »
εγω να κανω μια χαζη ερωτηση?γιατι ο ανθρωπος αυτος θελει τοσο πολυ την επιβραβευση τι θελει να κερδισει?εχει ανασφαλειες σαν μοντελιστης ?κερδιζει καποια λεφτα απο τα τοοοσο τελεια μοντελα?μεσα στα 2-3 μοντελα δικα του πεταει κ ενα τσοντα αγνωστης προελευσεις πολυ πιο καλο .....τι να πω αν οντως ειναι ετσι........κριμα!εμενα προσωπικα με κραταει αδιαφορω!τον μονο που κοροιδευει ειναι τον ιδιο του τον εαυτο.......αν παλι δεν ειναι ετσι του ζειταω συγνωμη.......
ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ
             355 ΕΜΑ

Αποσυνδεδεμένος Stratos Mavroudis

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #130 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 08:45:52 πμ »
Για την κλεψιά τα μετάλλια επεστραφησαν στην ένωση αμέσως με ενημερωτική επιστολή μου. Και τον πάγκο μου συνηθίζω να τον καθαρίζω που και που γιατί δεν θέλω να ζω μέσα στις ''μπίχλες''. Αν τώρα ο φοβερός μοντελιστής πρέπει να ζει μέσα στην όξική βρώμα, ευχαριστώ δεν θα πάρω. Την άλλη φορά για να σας πείσω θα αδειάσω όλα μου τα χρώματα στον πάγκο, στους τοίχους και στο πάτωμα :lol: :lol: :lol:
Στράτος Μαυρουδής

Αποσυνδεδεμένος stratos

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ...
  • modelclub.gr
« Απάντηση #131 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 09:29:32 πμ »
Kαλημέρα σε όλους.Παρακολουθώ σιωπηλός όπως και πολλοί αλλοι το θέμα.
Νομιζω οτι στο παρελθόν ο Στράτος έσφαλε,το πλήρωσε και ζήτησε 100 φορές συγνώμη όπως λέει και ο ίδιος.
Εαν το Ροδεσιανό είναι δικό του ή οχι,εγω τουλάχιστον λόγω απειρίας,δεν μπορώ να το κρίνω αλλα πιστέυω οτι η πρόταση του Στράτου για μία ζωντανή επιδειξή των τεχνίκων του και μάλιστα στο σπίτι του μπορεί να ξεδιαλύνει το τοπίο μια και καλή.
Δεν ξέρω βέβαια τώρα που η κατάσταση για 2η φόρα εχει ξεφύγει ποιός έχει τη διαθέση να το κάνει. ::dontknow::
Φιλικά

Στράτος

Αποσυνδεδεμένος HFAISTOS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΛΗΜΝΟΣ
  • Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
« Απάντηση #132 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 10:57:14 πμ »
Kαλημέρα σε όλους.Παρακολουθώ σιωπηλός όπως και πολλοί αλλοι το θέμα.
Νομιζω οτι στο παρελθόν ο Στράτος έσφαλε,το πλήρωσε και ζήτησε 100 φορές συγνώμη όπως λέει και ο ίδιος.
Εαν το Ροδεσιανό είναι δικό του ή οχι,εγω τουλάχιστον λόγω απειρίας,δεν μπορώ να το κρίνω αλλα πιστέυω οτι η πρόταση του Στράτου για μία ζωντανή επιδειξή των τεχνίκων του και μάλιστα στο σπίτι του μπορεί να ξεδιαλύνει το τοπίο μια και καλή.
Δεν ξέρω βέβαια τώρα που η κατάσταση για 2η φόρα εχει ξεφύγει ποιός έχει τη διαθέση να το κάνει. ::dontknow::
Φιλικά

Στράτος
αγαπητε μου φιλε να μην εισαι σιγουρος για τιποτα  και αυτο περι επιδειξη τεχνικων επρεπε νωριτερα οταν εσκασε το θεμα οχι τωρα μετα απο πιεσεις και με αυτο το υφος  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
« Απάντηση #133 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 11:27:51 πμ »
...δεν ειχα παρακολουθησει την ολη ιστορια αλλα διαβαζοντας τα τελευταια post ειδα οτι κατι ''ιδιεταιταιρο'' συμβαινει μου ηρθε και μια ''θολουρα'' και ειπαι να διαβασω την ιστορια απο την αρχη........και τι καταλαβα?....η θολουρα μεγαλωσε....... :? :?
.....οποτε........?.....θα πω λοιπον οτι μου ειναι αδιαφορο να μου αποδειξει καποιος αν ειναι ο πραγματικος δημιουργος αυτων που παρουσιαζει,καθως και για τις μοντελιστικες του ικανοτητες......αν μπουμε σε αυτο το τρυπακι την χασαμε την μπαλα...... :? :?
....αλλωστε,και απο οτι αποδειχτηκε,και ο ιντερνετικος κοσμος ειναι μικρος......το ''παραστρατημα''  βγηκε στη φορα....επισης απο την ημερα που φτιαχτηκε το site μας εδωσε την ευκαιρια να γνωριστουμε και καλυτερα και οχι μονο μεσα απο το πληκτρολογιο ωστε σε γενικες γραμες να ξερουμε ποιος ειναι ο καθενας μας.... :wink: :wink:
...αυτα τα ολιγα χωρις διαθεση να υποβιβασω το ολο θεμα....απλα το βλεπω λιγο διαφορετικα...
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #134 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 11:59:59 πμ »
χωρίς να σας ξέρω προσωπικά θεωρώ ότι όλα αυτά είναι αστεία, μου φαίνεται το λιγότερο αστείο ένας 37χρονος να φέρεται σαν 10χρονο αγόρι. Αν είναι δικά του τα έργα όπως παραδέχεται ο ίδιος δεν έχει παρά να μας παρουσιάσει βήμα βήμα τις τεχνικές που χρησιμοποιεί με φωτογραφίες δικές του και γιατί όχι με βιντεακια που να ακούγεται η φωνούλα του να μας περιγραφεί τις τεχνικές.
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #135 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 12:44:47 μμ »
βρίσκω το φόρουμ..... τελεία  ::icon_thumright:: ::icon_thumright::   .. Ελληνες μοντελιστες τα λενε μεταξύ τους.... 
...
βλέπω το τίτλο  "Τ-55 mania"  ... και λέω  ... επιτελούς  θα δω T-55 φτιαγμένα...
...
...
...
...
...
...
δεν το κλείνουμε τελείως ..να μην μπερδεύουμε και το κόσμο
 :evil: :evil: :evil:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #136 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 02:06:54 μμ »
Αυτό το οποίο όμως με ενόχλησε και συγχωρεσε με Δημήτρη, είναι το δημόσιο ξεφώνημα που μου φέρνει κάτι σε λιθοβολισμό.. Δεν το θεωρώ σωστό να προσβάλει κανείς τον άλλον δημόσια, ενα pm με το σωστό νόημα της άποψης είναι αρκετό για να καταλάβει ο άλλος αν εχει κάνει λάθος ή οχι και εντέλει να του δωσεις την ευκαιρία να διορθώσει. Η κοινωνία μας διακατέχεται απο την άπειρη αγένιεα και σκληρότητα, ας μην φτάσει και εδώ μέσα.
Προσωπικά τουλάχιστον, διαφωνώ. Και θα εξηγήσω το γιατί. Πιστεύω πως ο δημιουργικός μοντελισμός αποτελεί έναν τρόπο έκφρασης και ικανοποίησης μέσω της προσωπικής εμπλοκής με την κατασκευή ενός μοντέλου. Επίσης η επίδειξη των μοντέλων κάνει τον κατασκευαστή να βελτιώνεται μέσω των κρίσεων που δέχετε και να προσφέρει τις γνώσεις του σε άλλους. Μάλιστα στον τομέα αυτό το internet έχει κάνει θαύματα και έχει προωθήσει σημαντικά τον δημιουργικό μοντελισμό. Είναι ένα χόμπυ η ατμόσφαιρα του οποίου έγινε από μοναχική, ομαδική και προσφέρει χαλάρωση και διασκέδαση. Προσοχή όμως, δεν έχει να κάνει με τη συλλογή και επίδειξη μοντέλων τρίτων αλλά με την κατασκευή. Πάντα στο χώρο μας, όταν βλέπεις κάποιον να δείχνει ένα μοντέλο θεωρείς αυτονόητα πως το έχει κατασκευάσει. Ακόμα και αν είναι κατ' έθιμο αυτή η παραδοχή, είναι τόσο ισχυρή που ΠΟΤΕ κανείς δε με έχει ρωτήσει αν το μοντέλο που βγάζω από του κουτί είναι δικιά μου κατασκευή ή όχι.

Ξέρετε πόσο εύκολα μπορεί να χαλάσει αυτό; Ξέρετε πόσο εύκολα μπορείτε να βγάζετε από το κουτί ένα μοντέλο για το οποίο είστε τρομερά υπερήφανοι για να αντιμετωπίσετε τα σκεπτικά, έως περιγελαστικά, βλέματα της υπόλοιπης μοντελοπαρέας; Ακούστε λοιπόν:

Μου παραγγέλνει κάποιος ένα Β-17 στην 72 και μου λέει μην δείξεις τίποτα πουθενά από την κατασκευή και πάρε 200EUR. Εγώ λέω ΟΚ, το φτιάχνω και ο τύπος γίνεται συχνός μου πελάτης και καλό χαρτζιλίκι. Και πάω στην έκθεση και το βλέπω το Β-17 φάτσα κάρτα με το χρυσό. Αν μιλήσω πρέπει να έχω αποδεικτικά στοιχεία, αν τα έχω και τα βγάλω στη φόρα χάνω τα φράγκα που μπορεί να τα έχω ανάγκη. Ετσι κάποιος ξύπνιος έχει τη δυνατότητα να βολευτεί μια χαρά χωρίς να έχει πιάσει πινέλο ποτέ στα χέρια του. Και αν βρει τύπους να του τα φτιάχνουν στο εξωτερικό ακόμα καλύτερα, οι πιθανότητες να πιαστεί είναι πρακτικά μηδενικές, ειδικά αν δεν ψωνίζει από "βιτρίνα". Το μόνο που χρειάζεται είναι προσεκτική επιλογή κατασκευαστών, λίγο οργάνωση και θράσος, το οποίο ούτως ή άλλως περισσεύει σε τέτοιες περιπτώσεις. Αρα δεν είναι και τίποτα το τρομερό. Λεφτά και λίγο μυαλό και ιδού ο Verliden της Ελλάδας. Και επειδή ακριβώς είναι τόσο εύκολο πρέπει πιστεύω να πέφτει ο πέλεκυς και μάλιστα βαριά! Και μάλιστα δημοσία για να το ξανασκεφτεί ο επόμενος που θα αποφασίσει να παίξει το ίδιο παιχνίδι.

Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #137 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 02:09:58 μμ »
Να τονίσω πως δεν έχω κάτι με τους συλλέκτες μοντέλων τρίτων. Αντλούν ικανοποίηση από το μοντελισμό με τον δικό τους τρόπο και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις έχουν σώσει διαμάντια που αλλιώς θα κατέληγαν στα σκουπίδια. Επίσης προσφέρουν και αυτοί στο χόμπυ δείχνοντας στον κόσμο σε "συμπυκνωμένη" μορφή πολλές και καλές δουλειές.

Αλλά δηλώνουν συλλέκτες...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #138 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 02:24:47 μμ »
Να τονίσω πως δεν έχω κάτι με τους συλλέκτες μοντέλων τρίτων. Αντλούν ικανοποίηση από το μοντελισμό με τον δικό τους τρόπο και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις έχουν σώσει διαμάντια που αλλιώς θα κατέληγαν στα σκουπίδια. Επίσης προσφέρουν και αυτοί στο χόμπυ δείχνοντας στον κόσμο σε "συμπυκνωμένη" μορφή πολλές και καλές δουλειές.

Αλλά δηλώνουν συλλέκτες...

::salut::

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #139 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 03:01:09 μμ »
Η βαλίτσα πάντως πάει πολύ μακριά με το όλο σκηνικό :!:
Ας αφήσουμε το όλο θέμα και ας ασχοληθούμε με τα μοντέλα που έχουμε στον πάγκο μας, γιατί πλησιάζει και η έκθεση.
 :wink:
Όσο για το αν τα μοντέλα που δείχνουμε είναι δικά μας ή όχι, όλοι ξέρουμε ποιός φτιάχνει τί και πώς το φτιάχνει.
Αν τώρα χρειάζονται και περαιτέρω αποδείξεις.....
Περαστικά μας τότε.
Στο τέλος θα εφαρμόσουμε και σύστημα ιχνηλασιμότητας και πατρότητας του μοντέλου.
 :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #140 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 03:04:26 μμ »
τελος

Tags: t-55