Αποστολέας Θέμα: T-55 mania  (Αναγνώστηκε 15733 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
Απ: T-55 mania
« Απάντηση #100 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2008, 10:08:15 μμ »
...Το ροδεσιανο πιστευω οτι ειναι καλυτερο απο τα αλλα.Τοσο καλυτερο που το βλεπω δυσκολο να το εχει βαψει το ιδιο χερι!...
Δυστυχώς κι εγώ θα πρέπει να συμφωνήσω, όσο και αν με στενοχωρεί το γεγονός.
Εξάλλου το γυαλί είναι να μην ραγίσει όπως λένε ...  :roll:
Επίσης, μακάρι να βρεις τρόπο να μας αποδείξεις ότι κάνουμε λάθος.

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #101 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2008, 10:19:48 μμ »
...

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #102 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2008, 10:29:42 μμ »
...

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #103 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2008, 10:32:26 μμ »
...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #104 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2008, 10:44:23 μμ »
...
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #105 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2008, 10:46:37 μμ »
Μακάρι να έχεις άδικο Μήτσο.
...

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #106 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2008, 10:53:14 μμ »
Παρακαλώ τον Κο διαχειριστή να παρέμβει και να προστατέψει έναν άνθρωπο που έκανε ένα λάθος, το πλήρωσε και προσπαθεί να κάνει το χόμπυ του ΧΩΡΊς ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΊ ʼΛΛΟΥΣ

Είμαι πολύ αγανακτιμένος. Κάθε φορά που βάζω το χέρι μου στον Η/Υ τρέμω μη γραφεί κάτι από κάποιον πικρόχολο που θα με προσβάλει. Παρά ταύτα έχω τη δύναμη και ασχολούμαι ακόμη με το χόμπυ και εξακολουθώ να δημοσιεύω δουλειά μου, πραγματικάδεν ξέρω για πόσο ακόμη.Τι πρέπει να κάνω για να αποδείξω ότι είμαι μοντελιστής

Σε παρακαλώ Viper να παρέμβεις.

Στρατο εγω να παρεμβω και να σε "προστατεψω" και ειλικρινα εχω ολη τη καλη διαθεση,το θεμα ειναι πως με αυτα που κανεις δε προστατευεις εσυ ο ιδιος τον εαυτο σου....

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #107 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2008, 11:13:28 μμ »
Τα τελευταία σου άρματα είναι τέλεια, αψεγάδιαστα.

Χωρίς δόση ειρωνίας θα πρότεινα, για δική σου εξιλέωση, στο σεμινάριο που θα οριστεί να γίνει τις ημέρες της έκθεσης,
να μας έκανες μια μικρή επίδειξη στις τεχνικές φθορών που ακολουθείς και τη χρήση pigments. Ειδικά σ' αυτά μπορεί να είσαι κι ο καλύτερος στο forum.

Πάρε την πρωτοβουλία να μας το προτείνεις.  :wink:
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #108 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2008, 11:25:02 μμ »
Τα τελευταία σου άρματα είναι τέλεια, αψεγάδιαστα.

Χωρίς δόση ειρωνίας θα πρότεινα, για δική σου εξιλέωση, στο σεμινάριο που θα οριστεί να γίνει τις ημέρες της έκθεσης,
να μας έκανες μια μικρή επίδειξη στις τεχνικές φθορών που ακολουθείς και τη χρήση pigments. Ειδικά σ' αυτά μπορεί να είσαι κι ο καλύτερος στο forum.

Πάρε την πρωτοβουλία να μας το προτείνεις.  :wink:

Πολύ ωραία ιδέα!!!

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Α.Β.

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μαρούσι
« Απάντηση #109 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2008, 11:30:22 μμ »
???

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #110 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2008, 11:32:54 μμ »
::eusa_clap::
Είσαι πολύ έξυπνος μπράβο.
Στα συγκεκριμένα τόπικ που άνοιξα για το συγκεκριμένο άρμα ΠΑΡΟΥΣΊΑΣΑ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ τριών Τ55. Ενός Τσέχικου,ενός Ισραηλινού και ενός Ροδεσιανού. Ισχυρίζεσαι ότι τα μοντέλα αυτά δεν είναι δικά μου; Θα έστελνα ποτέ ένα μοντέλο να μου το φωτογραφήσουν τόσο μακριά; Είναι απαράδεκτα αυτάπου λες. Α ν θυμάσαι οι πρώτες φωτογραφίες του δεν βγήκαν καλές και τον παρακάλεσα να μου βγάλει 2-3 φωτογραφίες αξιοπρεπείς και να τις επισυνάψει. Είδες πουθενά το συγκεκριμένο Ροδεσιανό σε άλλο site;. Είναι ακατανόητα και μικροπρεπή αυτά που λες. Αντί να ασχολείσαι με μικροπρέπειες κάτσε να φτιάξεις κανένα μοντελάκι να δούμε και τη δουλειά σου εκτός από άυτό που έχεις βάλει στην Gallery του κλάμπ.
Τί έχουμε εδώ? Φωνάζει ο κλέφτης? :shock:
Σά δε ντρεπόμαστε λέω εγώ...

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #111 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2008, 11:52:04 μμ »
Δυστυχώς οι χειρότεροι φόβοι, που είχα και γραπτώς εκφράσει, επιβεβαιώθηκαν και η σκιά απλώθηκε πάνω από το χόμπυ μας. Στράτο ευθύνεσαι 100% για την κατάσταση καχυποψίας που υπάρχει άσχετα αν είναι ή δεν είναι δικά σου τα τελευταία μοντέλα. Και αντί να μοντελάρουμε ψάχνουμε να δούμε ποιος φτιάχνει τι και αν είναι γνήσιο...

Είναι ένας καλός λόγος για να παρατήσει κανείς το χόμπυ ή να στραφεί στον απομονωτισμό που υπήρχε στην πριν το internet εποχή. Δεν είναι δυνατόν να μοντελάρω και να πρέπει να σκέφτομαι πως πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να αποδείξω την πατρότητα των μοντέλων που φτιάχνω για διασκέδαση. Και όλα αυτά για να ικανοποιηθεί κάποια στιγμή κάποιος υπέρμετρος εγωισμός :(

Χίλιες φορές τα μοντέλα μου μόνος μου, αυτά τα χάλια που φτιάχνω και με χαλαρώνουν. Και καλύτερα που είναι χάλια γιατί δυστυχώς τα τέλεια θέτουν τώρα πια υποψίες και εκκινούν έρευνες :(

Και ξέρεις Στράτο, είναι τόσο εύκολο να βουλώσεις τα στόματα όλων που απορούσα πάντα γιατί δεν το έκανες. Εγώ θα έφερνα ένα τραπεζάκι στην έκθεση, κομπρεσέρ και 1-2 μοντέλα, θα τα έβαφα super όπως αυτά που παρουσιάζεις και μετά θα ζήταγα και τα ρέστα. Αλλά ούτε αυτό το απλό δεν έγινε και η σκιά παραμένει και το σκοτάδι σκεπάζει το χόμπυ. Συγγνώμη αν γίνομαι λυρικός αλλά για ελάτε στη θέση των νέων που θέλουν να ασχοληθούν με το χώρο και μπαίνουν στο forum για να δουν πως ο καρκίνος της ματαιοδοξίας έφτασε μέχρι εδώ.

Είμαι πλέον πολύ στεναχωρημένος για οτιδήποτε μοντελιστικό. Οτι χειρότερο για το χόμπυ, κατά την προσωπική μου άποψη, έχει ήδη συμβεί και εξακολουθεί να συμβαίνει. Και δυστυχώς θα κάνει πολύ καιρό να ξεχαστεί.
 :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #112 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2008, 01:45:03 πμ »
Γιώργο τα λες πολύ καλά και έτσι είναι...
...εκτός από το

Είναι ένας καλός λόγος για να παρατήσει κανείς το χόμπυ ή να στραφεί στον απομονωτισμό που υπήρχε στην πριν το internet εποχή. Δεν είναι δυνατόν να μοντελάρω και να πρέπει να σκέφτομαι πως πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να αποδείξω την πατρότητα των μοντέλων που φτιάχνω για διασκέδαση. Και όλα αυτά για να ικανοποιηθεί κάποια στιγμή κάποιος υπέρμετρος εγωισμός :(

εδώ ίσως παρασύρθηκες αλλά 1000 άτομα εδώ μέσα με τίποτα δεν θα αλλάζαμε τη διασκέδαση του forum μας με τον απομονωτισμό που υπήρχε στην πριν το internet εποχή. Και το internet είναι αυτό που μας έδωσε την ευκαιρία να μπορούμε να κρίνουμε και να αντιληφθούμε καταστάσεις στο αντικείμενο...
...και πιστεύω ότι κανένας μας δεν σκέφτεται πως να αποδείξει την πατρότητα (γιατί όχι και μητρότητα;;;  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::) της κατασκευής του. Το κέφι για το hobby μας φαίνεται από μίλια μακρυά...όπως και κάποια ελάχιστα κρούσματα υπέρμετρου εγωισμού...
(έτσι τουλάχιστον θέλω να πιστεύω!!!)

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Der Panzerfahrer
« Απάντηση #113 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2008, 01:25:24 μμ »
Συμφωνώ με τους δύο προλαλήσαντες σε όλα!
Στο τέλος, με τον καιρό, θα γίνει χόμπι με αποδεικτικό πατρότητας και με έγγραφη δήλωση του νόμου 105 για την ιδιοκατασκευή!
Για το βάψιμο, θα παρέχεται απόδειξη παροχής υπηρεσιών απο μπογιατζή ,κοκ!
Εγώ προτείνω να μήν βάζουμε λάδι στην φωτιά ( λέω εγω τώρα ) , διότι ό,τι είναι να αποκαλυφθεί θα αποκαλυφθεί στην πορεία ( και όπως λέει μιά λαϊκή μας παροιμία: κάθε κατσικάκι κρέμεται απο το ποδαράκι του ).
Γι' αυτό λοιπόν keep modelling και στην πορεία βλεπουμε.
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

Αποσυνδεδεμένος HFAISTOS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΛΗΜΝΟΣ
  • Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
« Απάντηση #114 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2008, 04:27:34 μμ »
Στο τέλος, με τον καιρό, θα γίνει χόμπι με αποδεικτικό πατρότητας και με έγγραφη δήλωση του νόμου 105 για την ιδιοκατασκευή!
Εγώ προτείνω να μήν βάζουμε λάδι στην φωτιά ( λέω εγω τώρα ) , διότι ό,τι είναι να αποκαλυφθεί θα αποκαλυφθεί στην πορεία ( και όπως λέει μιά λαϊκή μας παροιμία: κάθε κατσικάκι κρέμεται απο το ποδαράκι του ).

αντιλαμβανομαι το πνευμα σου αλλα δεν συμφωνο επειδη σε αυτο το φορουμ υπαρχουν παιδια που εχουν βγαλει τα ματακια τους για την τρελα τους
και το ψωνιο τους (οπως και εσυ) εγω ζηταω απο τον viper αν ειναι δυνατον να απαγορεψει τα ποστ του συγκεκριμενου κυριου μεχρι να μας αποδειξη
οτι δεν ειναι ελεφαντας γιατι ο crow δεν τρελος
ας μας πει ο συγκεκριμενος κυριος το πως και το που
τερμα τα ερωτηματικα τερμα το δουλεμα

ευχαριστω ολους σας

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #115 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2008, 05:01:59 μμ »
Αγαπητοι φιλοι επειδη λειπω καιρο μαλλον εχω χασει επεισοδια.Ωστοσο βασει αυτων που διαβασα θεωρειται γενικως η απο μεγαλη μεριδα ανθρωπων οτι τα μοντελα του Στρατου δεν ειναι αληθινα κατασκευασμενα απο αλλους η οτιδηποτε αλλο.Εγω προσωπικα δεν ξερω αν ειναι η δεν ειναι. Οι φωτογραφειες  δεν ξερω κατα ποσο λενε την αληθεια για ενα μοντελο.Αφου λοιπον ολοι μας προβληματιζομαστε  σταματαμε τις δημοσιευησεις στο παρον τοπικ αγνοουμε τις παρουσες και μελλοντικες κατασκευες του Στρατου μεχρι με καποιο τροπο να σας αποδειξει η να μας αποδειξει οτι ολα ειναι αληθινα.
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Der Panzerfahrer
« Απάντηση #116 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2008, 05:11:26 μμ »

αντιλαμβανομαι το πνευμα σου αλλα δεν συμφωνο επειδη σε αυτο το φορουμ υπαρχουν παιδια που εχουν βγαλει τα ματακια τους για την τρελα τους
και το ψωνιο τους (οπως και εσυ) εγω ζηταω απο τον viper αν ειναι δυνατον να απαγορεψει τα ποστ του συγκεκριμενου κυριου μεχρι να μας αποδειξη
οτι δεν ειναι ελεφαντας γιατι ο crow δεν τρελος
ας μας πει ο συγκεκριμενος κυριος το πως και το που
τερμα τα ερωτηματικα τερμα το δουλεμα

ευχαριστω ολους σας

Είναι στο χέρι του κ. διαχειριστή άν θα απαγορέψει τα πόστ του εν λόγω ή όχι.
Το να γίνει κάποιος δημόσια ρεζίλι, είναι στο χέρι του ιδίου και μόνο, άν ο εν λόγω - κι μιλώ υποθετικά πάντα - πίστεψε πως δεν θα αποκαλυπτόταν η όλη ενέργειά του, τότε ήταν γελασμένος.
Αυτό όμως δεν θα με εμπόδιζε να ασχοληθώ με το εξωοφθαλμικό - αλγοοφθαλμικό μου χόμπι ποτέ και το ενοώ αυτό! Ίσα-ισα, θα μ' έδινε την ευκαιρία να παρατηρήσω την τεχνοτροπία ενώς αλλοεθνούς συναδέλφου, γιατί το χόμπι μας - και ας με διαψεύσει κάποιος παρακαλώ- βασίζεται στην παρατηρητικότητα πρώτα!!!
Τώρα , το άν θέλει να οικειοποιηθεί τα έργα κάποιου άλλου ο εν λόγω -πάντα υποθετικά μιλώ - είναι σαν να ακούς ενα σκυλί να γαβγήζει σε απόσταση 10 χλμ απο σένα. Δηλ. μην δίνεις σημασία!
Μόνον όταν θίγονται τα δικά σου/μου/του/των συμφέρωντα ,τότε πιστεύω θα μπορούσαν να γίνουν τέτοιες κινήσεις κατά.
Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν ( όλους σας θεωρώ φίλους μου ) δίχνουμε στους μή εγγεγραμμένους και στους θέλοντες να εγγραφούν, ο,τι κρυβόμαστε στην γωνία για να ξεσκεπάσουμε τον οποιονδήποτε.
Ο Γιώργος (gkontog)τα είπε ωραία: Να μας δείξει την τέχνη του ζωντανά! Και εγώ προτείθεμαι να το κάνω, όπως και όλοι μας πιστεύω και όποιος απο μας γνωρίζει κάτι περισσότερο που θα βοηθήσει άλλους!
Το σλόγκαν σ' αυτήν την περίπτωση είναι ένα λοιπόν: Είναι δικό σου; ΑΠΟΔΕΙΞΗ  ::salut:: ::salut::
Υγ. Γι'αυτό γίνονται και οι εν τόπω συναντήσεις, για να γνωριζώμαστε. Κάθε τόσο όλο και και κάποιος φέρνει ένα μισοτελειωμένο μοντέλο να το δούνε και οι άλλοι ε?
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

Αποσυνδεδεμένος Stratos Mavroudis

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #117 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2008, 09:10:22 μμ »
Καλησπέρα

Επειδή αρκετά, για να μην πω όλα τα μέλη του κλαμπ και στο παρελθόν και τώρα επιμένουν στο να αποδείξω ότι τα μοντέλα που πόσταρα είναι εξ' ολοκλήρου κατασκευασμένα και βαμμένα από εμένα, και επειδή δεν μου αρέσει να αιωρούνται διάφορα υπονοούμενα εις βάρος μου χωρίς κανένας να με γνωρίζει προσωπικά (βολές επί του ασφαλούς), αποδέχομαι την ΠΡΟΚΛΗΣΗ να αποδείξω ότι δεν είμαι ''ελέφαντας'' και ότι τα συγκεριμένα μοντέλα είναι ΔΙΚΑ ΜΟΥ.

Γι'αυτό ευχαρίστως προσκαλώ στο σπίτι μου, στο μοντελιστικό ερηαστήριό μου (όπως και συμβαίνει συχνά και στο εξωτερικό), όποιο από τα μέλη του ''φόρουμ'' ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει βήμα-βήμα την κατασκευή, το βάψιμο και την παλαίωση ( κυρίως φίλτρα, pigments,βάψιμο μεταλλικών ερπυστριών κ.λ.π), των δύο επόμενων project's μου (αφορούν και πάλι στο Τ55, πληροφορίες στη συνέχεια) που θα παρουσιάσω.

Προτείνω οι συναντήσεις να γίνονται στο σπίτι μου γιατί σε καφετέρειες και σε εκθέσεις δεν είναι δυνατόν να γίνει σωστή και ολοκληρωμένη παρουσίαση μοντελ.τεχνικών. Την αγάπη μου για τον μοντελισμό δεν είναι σε θέση κανένας να μου την αμφισβητήσει. Ούτως ή άλλως  συνεχίζω απερίσπαστος το χόμπυ μου, επιδιώκοντας να γίνομαι καλλίτερος και να πετυχαίνω το πιο αληθοφανές αποτέλεσμα. Η καλοπροαίρετη κριτική είναι βέβαια ευπρόσδεκτη (ουδείς τέλειος, άλλωστε ποτέ δεν υπήρξα ματαιόδοξος μέχρι σήμερα)

Ελπίζω να υπάρξει ανταπόκριση στην πρόσκλησή  μου, ώστε να μου δωθεί η ευκαιρία εκτός από το να αποδείξω ότι δεν είμαι ''ελέφαντας'' να προσφέρω και εγώ κάτι πιο ουσιαστικό στο χώρο.

Υ.Γ: Εφόσον υπάρξει ανταπόκριση στην πρόσκλησή μου λεπτομέρειες για τις συναντήσεις θα δοθούν στη συνέχεια.

Ευχαριστώ.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις συναντήσεις και τα project's on line...

Ευχαριστώ...
Στράτος Μαυρουδής

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #118 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2008, 09:15:27 μμ »
Επειδή αρκετά, για να μην πω όλα τα μέλη του κλαμπ και στο παρελθόν και τώρα επιμένουν στο να αποδείξω ότι τα μοντέλα που πόσταρα είναι εξ' ολοκλήρου κατασκευασμένα και βαμμένα από εμένα, και επειδή δεν μου αρέσει να αιωρούνται διάφορα υπονοούμενα εις βάρος μου χωρίς κανένας να με γνωρίζει προσωπικά (βολές επί του ασφαλούς), αποδέχομαι την ΠΡΟΚΛΗΣΗ να αποδείξω ότι δεν είμαι ''ελέφαντας'' και ότι τα συγκεριμένα μοντέλα είναι ΔΙΚΑ ΜΟΥ.

σε διορθωνω, εσυ εδωσες τετοιο δικαιωμα παλιοτερα,κανεις δε ξυπνησε μια ωραια πρωία εχοντας ως στοχο να σε μειωσει.

Ενταξει φιλε Στρατο? για τα υπολοιπα ας απαντησουν οι αλλοι συναδελφοι.....

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #119 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2008, 10:52:20 μμ »
Από όλα αυτά που πρότεινα, αυτό είχες μόνο να σχολιάσεις ως διαχειριστής του κλαμπ; Εξ'άλλου ζήτησα συγγνώμη 100 φορές
Στράτος Μαυρουδής

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #120 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2008, 11:22:23 μμ »
Προσωπικά δεν πήρα σε έκταση θέση δημόσια (εκτός απο ένα ποστ) για τα συμβάντα εκείνης της εποχής σχετικά με τον Στράτο. Εκτίμησα όμως την μεταμέλεια και την δημόσια συγνώμη που ζήτησε για το λάθος του. Προτίμησα να δείξω την διαμαρτυρία μου μη ποστάροντας στα θέματα σου.

Το άν το Ροδεσιανό είναι δικό σου ή όχι φίλε Στράτο δεν με ενδιαφέρει καθόλου, ο λόγος είναι οτι αν είναι δικό σου μπράβο σου για την ωραία δουλειά και αν δεν είναι τοτε κρίμα που κοροιδεύεις τον εαυτό σου (και όχι εμάς).

Αυτό το οποίο όμως με ενόχλησε και συγχωρεσε με Δημήτρη, είναι το δημόσιο ξεφώνημα που μου φέρνει κάτι σε λιθοβολισμό.. Δεν το θεωρώ σωστό να προσβάλει κανείς τον άλλον δημόσια, ενα pm με το σωστό νόημα της άποψης είναι αρκετό για να καταλάβει ο άλλος αν εχει κάνει λάθος ή οχι και εντέλει να του δωσεις την ευκαιρία να διορθώσει. Η κοινωνία μας διακατέχεται απο την άπειρη αγένιεα και σκληρότητα, ας μην φτάσει και εδώ μέσα.

Τονίζω οτι με τον Στράτο δεν έχω καμία μα καμία προσωπική σχέση, και ουτε κάν ξέρω πως είναι φυσιογνωμικά.

Κλείνοντας θα σου πρότεινα Στράτο (τουλάχιστον εγώ αυτό θα έκανα) και εφόσον το θέλεις εσύ ο ιδιος να κάνεις μια επίδειξη των δυνατοτήτων σου ώστε να κλείσει το θέμα μιά και καλή.

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #121 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2008, 11:25:40 μμ »
Θα μπορώ μετά τις 18-9... ʼλλος να θέσει τον δάκτυλο επί τον τύπον τον ήλων?

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #122 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2008, 11:33:36 μμ »
Από όλα αυτά που πρότεινα, αυτό είχες μόνο να σχολιάσεις ως διαχειριστής του κλαμπ; Εξ'άλλου ζήτησα συγγνώμη 100 φορές

Σχολιασα αυτα που γραφεις και που ειναι ψεύδη Στρατο! Αποδειχθηκε στο παρελθον πως τα προηγουμενα μοντελα σου ηταν απο Ταιβανεζικα χερακια ναι η οχι ?

πως λοιπον γραφεις για τα μελη του club πως..... ::arrowdown::

Επειδή αρκετά, για να μην πω όλα τα μέλη του κλαμπ και στο παρελθόν και τώρα επιμένουν στο να αποδείξω ότι τα μοντέλα που πόσταρα είναι εξ' ολοκλήρου κατασκευασμένα και βαμμένα από εμένα, και επειδή δεν μου αρέσει να αιωρούνται διάφορα υπονοούμενα εις βάρος μου χωρίς κανένας να με γνωρίζει προσωπικά (βολές επί του ασφαλούς),

μη λεμε κι οτι θελουμε Στράτο μου ετσι?

για τα υπολοιπα -επαναλαμβανω- ας γραψουν οι αλλοι συναδελφοι,δεν εχω κατι να προσθεσω.

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #123 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 12:16:01 πμ »
Γρηγόρη, μίλησες σωστά και σε ευχαριστώ. Αυτό πρότεινα και εγώ. Μια όχι  δημόσια επίδειξη, δεν είμαι και ο Verlinden, αλλά παρουσίαση κάποιων τεχνικών. Όσοι πιστοί προσέλθετε, προσφέρω και καφέ...
Στράτος Μαυρουδής

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #124 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 12:41:56 πμ »

Αυτό το οποίο όμως με ενόχλησε και συγχωρεσε με Δημήτρη, είναι το δημόσιο ξεφώνημα που μου φέρνει κάτι σε λιθοβολισμό.. Δεν το θεωρώ σωστό να προσβάλει κανείς τον άλλον δημόσια, ενα pm με το σωστό νόημα της άποψης είναι αρκετό για να καταλάβει ο άλλος αν εχει κάνει λάθος ή οχι και εντέλει να του δωσεις την ευκαιρία να διορθώσει. Η κοινωνία μας διακατέχεται απο την άπειρη αγένιεα και σκληρότητα, ας μην φτάσει και εδώ.

Αν και δεν ειχα σκοπο να ξαναγραψω σε αυτο το θεμα,θα το κανω Γρηγορη για να σου θεσω μια πολυ απλη ερωτηση.Αν ειχες λαβει μερος στον περσινο διαγωνισμο της IPMS και το μοντελο σου κερδιζε το αργυρο γιατι το χρυσο το εκλεψε-κυριολεκτικα-το μοντελο του Στρατου τι γνωμη θα ειχες?Θα τον ξεφωνιζες η θα τον λιθοβολουσες?

Tags: t-55