Αποστολέας Θέμα: "Ελληνικά Φτερά" Νο3  (Αναγνώστηκε 15869 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Aris Black

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΓΡΙΝΙΟ
Απ: "Ελληνικά Φτερά" Νο3
« Απάντηση #100 στις: Ιανουαρίου 15, 2008, 03:25:37 μμ »

[/quote]
Και στο Αγρινιο ακομα...
Ρίξε μια ματιά στο πρακτορείο Ευθυμίου στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο, δίπλα από το καφέ «καντίνα».
Σήμερα το πρωί είδα ένα και ....μοναδικό.

Αποσυνδεδεμένος Δημήτρης Σιόλος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρινιο
  • Δημήτρης Σιόλος-IPMS 1314
« Απάντηση #101 στις: Ιανουαρίου 16, 2008, 01:54:20 μμ »
Mexri na katebw egw agrinio den tha exei meinei ekei fantazomai...kala,mono ena?

Αποσυνδεδεμένος KostasT

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ουαλλια/Αθηνα
  • Κωστας Τσιπας
« Απάντηση #102 στις: Ιανουαρίου 18, 2008, 10:14:39 μμ »
Ειχα νεα σημερα εσταλει τριτη που μας περασε ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Στον δρομο ειναι ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
There is a very fine line between "hobby" and "mental illness."
Τι τραβαει η ανθρωποτητα...................................

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #103 στις: Ιανουαρίου 19, 2008, 06:23:41 μμ »
Για αγρινιο???θα ειδοποιησω να πανε να μου το πάρουν!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος KostasT

• Scale 1/35
  • *
  • Κωστας Τσιπας
« Απάντηση #104 στις: Ιανουαρίου 19, 2008, 08:02:07 μμ »
Οχι φιλε μου Ουαλλια ερχεται :wink:

Αποσυνδεδεμένος phantom_phixer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: LGTG
« Απάντηση #105 στις: Ιανουαρίου 19, 2008, 08:52:27 μμ »
Ήθελα να ήξερα γιατί ισχύει αυτό σύστημα με την διανομή στην «επαρχία». Είμαι της άποψης ότι είναι πλέον αδικαιολόγητη η επιβεβλημένη καθυστέρηση του ενός μήνα και βαλε, είτε μιλάμε για την Χαλκίδα ή για την Ρόδο. Οι Τούρκοι δεν παρεμποδίζουν πλέον τις βοϊδάμαξες στον κάμπο, θαυμαστές μηχανές οργώνουν τους αιθέρες και οι Γερμανοί σταμάτησαν τα μπλόκα εδώ και χρόνια.

Τέλος, στο θέμα μας, αγόρασα το τεύχος 3 πρόσφατα αφού έφτασε τελικά ο πραματευτής με την άμαξα του από την πρωτεύουσα. Μπορώ να πω ότι μου άρεσε σαν ανάγνωσμα και νομίζω ότι η αντιστοιχία τιμής απόδοσης είναι σωστή. Πρέπει να πω επίσης ένα μπράβο στον συγγραφέα για τον όγκο του κειμένου και των πηγών που έπρεπε να συλλέξει για να παρουσιάσει το απάνθισμα αυτών. Η εντύπωση που απεκόμισα είναι ότι απευθύνεται στον μέσο μοντελιστη - θιασώτη της αεροπορικής ιστορίας ελληνικής ή μη και όχι στον εντελώς αρχάριο ή στον «προχωρημένο» εάν είναι δόκιμος ένας τέτοιος όρος. Προσωπικά βρίσκω θετικό στοιχείο τα πολύ καλά έγχρωμα προφίλ που συνοδεύουν το κείμενο αλλά και οι πίνακες με τα serial / tail numbers, θέμα το οποίο είναι παρεξηγημένο στην Ελλάδα και παραμελημένο ακόμη από την πλειοψηφία των αρθρογράφων (αν και ομολογουμένως αυτό σιγά - σιγά αλλάζει). Όμως δεν μπορώ να μην σχολιάσω αρνητικά την ποιότητα των φωτογραφιών (την ποιότητα και όχι την αξία τους). Η κατά την γνώμη μου χαμηλής ποιότητας εκτύπωση και η άσχημη επεξεργασία δυστυχώς προδίδουν το κείμενο και την όποια αξία μπορεί να έχουν οι φωτογραφίες αυτές. Επίσης μου έκανε εντύπωση αρνητική η παντελής έλλειψη credits για τις φωτογραφίες στις λεζάντες. Συνολικά πιστεύω ότι είναι μάλλον μια καλή προσθήκη στην βιβλιοθήκη μου αλλά που θα μπορούσε με πολύ λίγη προσοχή από πλευράς εκδότη να ήταν ακόμη καλύτερη. Ευελπιστώντας ότι οι ελλείψεις, παραλήψεις και τα λάθη λαμβάνονται υπόψη για να μην επαναληφθούν, περιμένω να προσθέσω στη βιβλιοθήκη μου και το 4ο τεύχος.

Κώστας Πάντιος
Some of my military aviation photos here

Αποσυνδεδεμένος xaris_the greek

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • ΠΑΡ ΕΚΑΣΤΟΝ ΤΕΓΓΟΝΤΑΣ ΤΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ
« Απάντηση #106 στις: Ιανουαρίου 20, 2008, 12:02:05 μμ »
Κώστα επέτρεψέ μου να σχολιάσω όσα με αφορούν ως συγγραφέα της μονογραφίας. Για τα υπόλοιπα κατά πάγια τακτική μου ενημερώνω πάντοτε τον εκδότη, άλλωστε οι απόψεις του αναγνωστικού κοινού είναι πάντοτε πολύτιμες.

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Όπως έχω παραδεχτεί, προσπαθώ τα κείμενά μου να είναι ζωντανά και να ικανοποιούν το μέσο αναγνώστη του ειδικού τύπου. Το τεύχος πιστεύω ότι είναι μια συνοπτική αναφορά ή αν θέλεις "quick reference" για όσους τους ενδιαφέρει η περίοδος αλλά και η ελληνική ιστορία.

Το ζήτημα των credits στις φωτογραφίες το έχω ακούσει και από αλλού. Θα εντοπίσω επίσης το γεγονός ότι τα περισσότερα περιοδικά όχι μόνο δε γράφουν credits αλλά συχνά ούτε βιβλιογραφία, ενώ ο χώρος έχει γεμίσει από αναπαραγωγές παλαιότερων άρθρων, όπου το μόνο που άλλαξε ηταν η προσθήκη ενός ψευδώνυμου. Το ίδιο ισχύει και για τις εκατοντάδες μονογραφίες που έχουν πλημμυρίσει τα περίπτερα, εδώ και χρόνια. Η δική μου τακτική σ'αυτό το τεύχος, το οποίο είχε περίπου 150 φωτογραφίες, ήταν να αφιερώσω στο τέλος του βιβλίου (γιατί 112 σελίδες, 30.000+ λέξεις, συν λεζάντες, πίνακες, φωτογραφίες, προφίλ, νομίζω βιβλίο λέγεται) σημαντικό χώρο για να αναφέρω όλες τις πηγές μου. Όπως ίσως διαπίστωσες, ο μεγαλύτερος όγκος των φωτογραφιών προέρχονται από  αρχεία του ΜΙΣΠΑ (Μουσείο Ιστορίας Πολεμικής Αεροπορίας), από το οποίο έχω ζητήσει και έχω πάρει φωτογραφικό υλικό αλλά και ιστορικά στοιχεία με επίσημο τρόπο, όπως άλλωστε κάνουν όλοι οι δημοσιογράφοι και οι αρθρογράφοι του χώρου. Επίσης, μεγάλο μέρος προέρχεται από αρχεία μονάδων και συναδέλφων, οι οποίοι αναφέρονται και αυτοί, καθώς μου παραχώρησαν φωτογραφίες από το αρχείο τους ή τις είχαν τραβήξει οι ίδιοι. Μπορεί να έχετε συνηθίσει να βλέπετε τα ονόματα γνωστών spotters του χώρου στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν ανά την Ελλάδα, αλλά υπάρχουν και άλλα αρχεία. Η αναφορά των πηγών κατά τη δική μου άποψη είναι εκτενής και σε κάθε περίπτωση αν ξεχάστηκε κάποιος δεν υπήρχε από μέρους μου κακή πρόθεση. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι δίνω αναλυτικά στοιχεία για τα άρθρα τα οποία συμβουλεύτηκα, αναφέροντας και το όνομα του δημιουργού, στην εποχή που αρκετοί, μη έχοντας τη δυνατότητα ή έχοντας απλά το θράσος, αντιγράφουν αυτούσια άρθρα και τα αναδημοσιεύουν σε άλλα περιοδικά με ψευδώνυμα!   

Να πω και κάτι άλλο: Αν μια λεζάντα γράφει credit, η φωτογραφία είναι έγκυρη, αλλιώς είναι φανταστική; Σε πληροφορώ ότι στο photoshop είμαι ακόμα στο "α" μικρό. Μόλις το μάθω καλά (στην άλλη ζωή) τότε θα φτιάχνω και προφίλ και "πάπαδες" ακόμα, αλλά μέχρι τότε έχουμε καιρό.

Σε κάθε περίπτωση είναι σεβαστή η άποψη του Κώστα, ελπίζω και η δική μου. Ευχαριστώ για τα σχόλια και την προτίμησή σας. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Το 4ο θέμα είναι από καιρό έτοιμο αλλά δε μπορώ να αποκαλύψω το θέμα, σεβόμενος την πολιτική του περιοδικού. Η έκδοσή του σχετίζεται με παράγοντες που αφορούν τον εκδότη και όχι εμένα.

Αποσυνδεδεμένος phantom_phixer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: LGTG
« Απάντηση #107 στις: Ιανουαρίου 20, 2008, 01:03:51 μμ »
Αγαπητέ Χάρη,

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θεωρώ πολύ θετικό το ότι ο συγγραφέας έχει άμεση επαφή με το κοινό του και ότι δαπανά χρόνο στο να απαντήσει στα σχόλια τους.

Η άποψη σου φυσικά και είναι σεβαστή. ʼλλωστε εσύ παράγεις εμείς απλά καταναλώνουμε και μερικές φορές σχολιάζουμε. Θα μου επιτρέψεις να δευτερολογήσω - διευκρινίσω την άποψη μου σε μερικά θέματα. Θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι σε καμία περίπτωση δεν επιθυμώ την «διένεξη» ή την «κόντρα».

Παράθεση
...Θα εντοπίσω επίσης το γεγονός ότι τα περισσότερα περιοδικά όχι μόνο δε γράφουν credits αλλά συχνά ούτε βιβλιογραφία...

Λοιπόν αυτό κατά την γνώμη μου είναι ένα γενικό πρόβλημα στον Ελληνικό τύπο, περιοδικό και μη. Το «έτσι κάνουν όλοι» δεν δικαιολογεί τίποτα. Πολύ χάρηκα όταν είδα τους πρώτους να ξεχωρίζουν με το να γίνουν η εξαίρεση. Και χαίρομαι κάθε φορά που βλέπω ότι τα πράγματα διορθώνονται - βελτιώνονται. Ακόμη και τα αρχεία κρατικά ή ιδιωτικά αξίζουν να αναφερθούν μαζί με την φωτογραφία. Ακόμη και εάν δεν πιστεύεις ότι αυτό είναι, ας πούμε χάριν της συζήτησης, το «σωστό» είναι όμως σίγουρα το ποιο πρακτικό για τον αναγνώστη που θέλει την πηγή για να συνεχίσει μια δική του ερεύνα. Φυσικά και είναι μια επιλογή σας το πώς θα παρουσιάσετε τις πηγές σας, απλά παραθέτω μια σκέψη.

Παράθεση
...Να πω και κάτι άλλο: Αν μια λεζάντα γράφει credit, η φωτογραφία είναι έγκυρη, αλλιώς είναι φανταστική; ...

Δεν είπα κάτι τέτοιο και συγνώμη εάν κάτι τέτοιο κατάλαβες. Και για να το ξεκαθαρίσουμε εδώ πριν δημιουργηθεί τέτοιο θέμα, ούτε σε κατηγόρησα ότι χρησιμοποιείς φωτογραφίες χωρίς την συγκατάθεση των κατόχων των δικαιωμάτων. Όμως αυτό το τελευταίο είναι ένα έργο πολύ της μόδας τώρα τελευταία και δυστυχώς όχι αδίκως. Μεγάλα, φανταχτερά λευκώματα από ή / και για «μεγάλες εταιρίες», άρθρα εφημερίδων και περιοδικών ακόμη και διαφημίσεις μεγάλων εταιριών εν Ελλάδι αδιαφορούν πλήρως για το δέον - νόμιμο περιφρονώντας από τον «ταπεινό spotter» μέχρι τον «ανώνυμο επαγγελματία».

Τέλος, θα ήθελα πάλι να πω ότι όλα αυτά τα γράφω γιατί πολύ θα με χαροποιούσε να δω ένα ψεγάδι να εξαλείφεται, ειδικά αφού δεν υπάρχει λόγος να μην εξαλειφθεί, και έτσι θα νιώθω κι εγώ ότι βοηθάω τόσο δα λιγάκι.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

Κώστας Πάντιος
Some of my military aviation photos here

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #108 στις: Ιανουαρίου 20, 2008, 01:27:12 μμ »
Κι εγώ Κώστα ευχαριστώ για τις επισημάνσεις σου και τη φαιά ουσία που δαπάνησες γι' αυτές. Σε καμιά περίπτωση δε θεωρώ ότι με θίγουν, αντίθετα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Όπως κι εσύ έτσι κι εγώ συμφωνούμε στο γεγονός ότι η κατάσταση στον ειδικό τύπο είναι πολύ δύσκολη τα τελευταία χρόνια.

Αποσυνδεδεμένος Πτολεμαίος

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Πτολεμα'ί'δα
  • έρθεν και τ'εσόν η σειρά!!!
« Απάντηση #109 στις: Ιανουαρίου 29, 2008, 01:03:52 πμ »
Φίλε Χάρη,
Φυσικά και δεν γνωριζόμαστε,όμως το 3ο τεύχος έιναι πραγματικά πάρα πολύ καλό.Θα συμφωνήσω με μερικές παρατηρήσεις και θα προσθέσω μια λίαν ...κατινίστική...έχει μερικά ...ορθογραφικά λαθάκια ,που ίσως ομως τα έκανες  και για να προστατέψεις το κοπιράιτ,κάτι που συνηθίζεται στον τύπο.

Ειδικά το κομμάτι με τα Φ-104 και Φ-5 ήταν πολύ καλό.

Ξανά συγχαρητήρια για την όλη προσπάθεια!!!!!

Και κάτι τελευταίο..αν θες απαντάς..
Κάπου έχω μια ΠΤΗΣΗ ,το 18ο τεύχος αν θυμάμαι.. Είσαι εσύ εκείνος που είχε γραψει ένα γράμμα για την εκπομπή της ΠΑ και έριχνες καντήλια :x..και μετά στο 21ο τεύχος με την ιδέα για τα Χάριερ στο Αιγαίο ::icon_thumright:: Ωραίες εποχές.....1982-83 αν θυμάμαι...
Είναι τα τεύχη που έχω ακόμα κάπου στη Θεσσαλονίκη στο πατρικό μου...
Να είσαι καλά !!!!!!!!!!!

Νεοκλής Θεοδουλίδης

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #110 στις: Ιανουαρίου 29, 2008, 07:05:45 πμ »
Φίλε Πτολεμαίε τι μου θύμισες! 1983! Με πήγες πίσω 25 χρόνια (και κιλά...)

Τα ορθογραφικά λάθη συνήθως προέρχονται από τη συχνή χρήση του office και το γεγονός ότι πολλά έχουν αλλάξει. Οι παλιότερες γενιές όπως εμείς θα κάνουμε όλο και περισσότερα. Δυστυχώς η διόρθωση των κειμένων μου στον τομέα αυτό γίνεται από ... μένα με συνεχές διάβασμα και βελτίωση του αρχικού κειμένου, που δεν είναι και η καλύτερη μέθοδος. 35.000 λέξεις είναι βαρύ έργο...

Αποσυνδεδεμένος Πτολεμαίος

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Πτολεμα'ί'δα
  • έρθεν και τ'εσόν η σειρά!!!
« Απάντηση #111 στις: Ιανουαρίου 29, 2008, 10:19:05 μμ »
Φίλε Πτολεμαίε τι μου θύμισες! 1983! Με πήγες πίσω 25 χρόνια (και κιλά...)

Φίλε Χάρη,
Ναι, όντως τόσα χιλιόγραμμα έχουμε πάρει λίγο πολύ όλοι :mrgreen: :mrgreen:
Πέρα από τ'αστεία, οι εκδόσεις τέτοιου είδους είναι συλλεκτικές και αξιέπαινες.Είναι η αρχή της νέας ΠΑ ,που σιγά σιγά με δυσκολίες έφτασε τώρα να είναι λίαν υπολογίσιμη.
Ειδικά για τα ΡΦ-84 είναι πολύ ενδιαφέρουσες οι λεπτομέρειες περί πτήσεων πάνω από χώρες του συμφώνου της Βαρσοβίας.
Δεν καταλαβαίνω γιατί οι φοβερές φωτομηχανές  των ΡΦ-84 δεν ...μεταφέρθηκαν στα ΡΦ-4Ε ή και στα Μιραζ Φ1...

Ελπίζω πάντως να μην έσπασες την τηλεόραση  ::violent1:: ::violent1:: ::violent1::,όπως έλεγες τότε στο τεύχος ...18 και πέρασες στη ΣΙ...
εγώ...τζίφος :oops: :oops:
Αναμένωμεν και παρόμοιες εκδόσεις εις το μέλλον..!!!!!
Νεοκλής Θεοδουλίδης

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #112 στις: Ιανουαρίου 30, 2008, 02:12:54 πμ »
Ήδη υπάρχει κάτι έτοιμο αλλά δεν είναι δικό μου θέμα η έκδοση. Όσο για τις φωτομηχανές χωρίς παρεξήγηση δε μπορώ να αναφερθώ σε αυτό που ρωτάς. Πάντως και το RF-4E έχει μεγάλες δυνατότητες.

Αποσυνδεδεμένος KostasT

• Scale 1/35
  • *
  • Κωστας Τσιπας
« Απάντηση #113 στις: Φεβρουαρίου 02, 2008, 08:02:33 μμ »
Λοιπον δεν εχει ερθει ακομη :evil: :evil:
Θα τους παρω τηλεφωνο Δευτερα και θα τους ζητησω να σταματησουν την συνδρομη.
Χαρη σορρυ φιλε, εαν ειμουν ο εκδοτης θα εδιωχνα κοσμο :? :?

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #114 στις: Φεβρουαρίου 02, 2008, 08:39:52 μμ »
Κώστα καμιά παρεξήγηση, ο πελάτης έχει πάντα δίκιο (όχι δικός μου πελάτης, για να μην παρεξηγηθώ). Εγώ (ελπίζω) ότι έχω απλά αναγνώστες και φίλους. Αν θέλεις στείλε μου pm με τα στοιχεία που σε αφορούν και θα το κοιτάξω εγώ τη Δευτέρα, άσχετα με το τι θα κάνεις με τη συνδρομή σου.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #115 στις: Φεβρουαρίου 04, 2008, 12:31:38 μμ »
epitelous to brhka!!!!as einai kala o ksaderfos mou pou gennhthike prin mia bdomada kai phga sto loutraki na ton dw k epsaksa!!!!sxolia argotera,exw eksetastiki twra!!!mono mia erwthsh...to epeteiako RF-5 den brisketai sto tatoi?ekei to eixa dei...sthn 113 nomizw einai ena apo ayta pou ebapsan kai to ekanan kolaz olwn twn epeteiakwn...diorthwste me an kanw lathos....pantws me thn prwth matiafainetai ekplhktiko...

Αποσυνδεδεμένος phantomphlyer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Bogotá
  • Stay SPOOKED in Bogotá
    • delivery-volos.gr
« Απάντηση #116 στις: Φεβρουαρίου 04, 2008, 01:06:24 μμ »
να σας ζησει ο μπεμπης,να τον χιαρεστε!! Το επισημο επετειακο RF-5 Κρονος βρισκεται οντως στο Τατοι.
Στην 113 ΠΜ βρισκεται το επισημο F-5A της 343 ΜΑΗ, μαζι με αλλα, μη επισημα, βαμμενα RF/F-5 με διαφορα θεματα...Τραντελλενες, Λεσβος, Μακεδων, graffiti :?, Μοιρες F-5 (RF-5A) και Πανθηρα(F-5B)...Α! και στο Σεδες ενα F-5A με τα χρωματα της "Νεας Ελληνικης Φλογας"
Σε ποια σελιδα ειδες το RF-5 με τις Μοιρες γιατι στο κεφαλαιο του βιβλιου με τo F-5 βλεπω μονο το Λεσβος και τα επισημα RF-5 Kρονος και F-5Α Μαχητη της Ελευθεριας...

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #117 στις: Φεβρουαρίου 04, 2008, 06:14:51 μμ »
epitelous to brhka!!!!as einai kala o ksaderfos mou pou gennhthike prin mia bdomada kai phga sto loutraki na ton dw k epsaksa!!!!sxolia argotera,exw eksetastiki twra!!!mono mia erwthsh...to epeteiako RF-5 den brisketai sto tatoi?ekei to eixa dei...sthn 113 nomizw einai ena apo ayta pou ebapsan kai to ekanan kolaz olwn twn epeteiakwn...diorthwste me an kanw lathos....pantws me thn prwth matiafainetai ekplhktiko...

Σωστά τα λες φίλες μου. Καλή ανάγνωση

Αποσυνδεδεμένος KostasT

• Scale 1/35
  • *
  • Κωστας Τσιπας
« Απάντηση #118 στις: Φεβρουαρίου 08, 2008, 09:55:52 μμ »
Ηρθε σημερα :twisted: :twisted: :twisted:

Αποσυνδεδεμένος Pyrgiotis

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πύργος Ηλείας
  • Σπύρος
« Απάντηση #119 στις: Φεβρουαρίου 08, 2008, 10:00:48 μμ »
Το βρηκα κι εγω τυχαια πριν λιγες μερες στο περιπτερο της γειτονιας!

Πραγματικα πολυ καλη δουλεια!

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #120 στις: Φεβρουαρίου 08, 2008, 10:18:13 μμ »

Σκέψου τι έχω ν' ακούσω άμα σου βγει μάπα το καρπούζι... :oops:

Καλή ανάγνωση...

Αποσυνδεδεμένος KostasT

• Scale 1/35
  • *
  • Κωστας Τσιπας
« Απάντηση #121 στις: Φεβρουαρίου 09, 2008, 10:34:08 μμ »

Σκέψου τι έχω ν' ακούσω άμα σου βγει μάπα το καρπούζι... :oops:

Καλή ανάγνωση...
Πολυ καλη δουλεια Χαρη ::icon_thumright::
Εχει και κατι διαμαντια φωτος οπως πχ αυτη με το 104 στην Ταναγρα τριγυρισμενο απο σακια αμμου.
Τωρα κατι που πηρε το ματι μου και δεν το εχω ξαναδει ,στα σηματα μοιρων ειιναι τις 338 και 339 ειχανε κατι σαν
Mickey Mouse σημα? Αυτο τωρα πως προεκηψε?

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #122 στις: Φεβρουαρίου 09, 2008, 10:45:31 μμ »
Να ένα ωραίο θέμα για μελλοντικό άρθρο Χάρη. Οι ιστορίες των μοιρόσημων.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #123 στις: Φεβρουαρίου 09, 2008, 11:23:23 μμ »

Πολύ ωραία ιδέα. ένα τέτοιο άρθρο όμως θέλει υπομονή και απίστευτη έρευνα. Δεν είναι το ίδιο με ένα άρθρο περιγραφικό, π.χ. για ένα τύπο αεροσκάφους. Θα ήταν όμως κρίμα να χαθεί η ιδέα, ίσως κάποιος να θελήσει να το αναλάβει. Προς το παρόν με 5 θέματα στη μασχάλη δε βλέπω να το πιάνω. Και θέλω να τελειώσω κι εκείνο το μυθιστόρημα τρομάρα μου  ::eusa_wall:: ::violent1:: ::haushalt_001:: ::mastigoma:: ::spam_emoticon::.

Αποσυνδεδεμένος Sjmygian

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #124 στις: Φεβρουαρίου 10, 2008, 02:58:06 μμ »

Πολύ ωραία ιδέα. ένα τέτοιο άρθρο όμως θέλει υπομονή και απίστευτη έρευνα. Δεν είναι το ίδιο με ένα άρθρο περιγραφικό, π.χ. για ένα τύπο αεροσκάφους. Θα ήταν όμως κρίμα να χαθεί η ιδέα, ίσως κάποιος να θελήσει να το αναλάβει. Προς το παρόν με 5 θέματα στη μασχάλη δε βλέπω να το πιάνω. Και θέλω να τελειώσω κι εκείνο το μυθιστόρημα τρομάρα μου  ::eusa_wall:: ::violent1:: ::haushalt_001:: ::mastigoma:: ::spam_emoticon::.

"Μυθιστόρημα" ???

Με αεροπορικό περιεχόμενο;  ::book:: ::eetsmakelijk::
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια
--------------------------------------------------
clopy & paste
επειδή και η αντιγραφή θέλει μυαλό

Tags: