Αποστολέας Θέμα: "Ελληνικά Φτερά" Νο3  (Αναγνώστηκε 15849 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος xaris_the greek

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • ΠΑΡ ΕΚΑΣΤΟΝ ΤΕΓΓΟΝΤΑΣ ΤΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ
Απ: "Ελληνικά Φτερά" Νο3
« Απάντηση #75 στις: Δεκεμβρίου 23, 2007, 08:20:00 μμ »
Φίλοι μου με αφορμή το post του KostasT εδώ και λίγες μέρες έχω ενημερώσει σχετικά τον εκδότη, ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα που έχει να κάνει με τη διανομή. Πάντως το περιοδικό έχει ιστορικό θέμα, και λίγες μέρες μετά να το διαβάσεις δε χάνεις τίποτα από την πλευρά της επικαιρότητας. Από την άλλη σε καταλαβαίνω, μια που είμαι λάτρης του ... περιπτέρου. Από όσο γνωρίζω μάλιστα από τη δεύτερη βδομάδα του Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσει και στην επαρχία. Λίγη υπομονή και ελπίζω να αρέσει τελικά.

Αποσυνδεδεμένος Vasilis 07

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #76 στις: Δεκεμβρίου 28, 2007, 01:50:50 μμ »
Όσοι το έχετε πάρει έχετε διαπιστώση κάποιο πρόβλημα με το δέσιμο του τεύχους   :?: :roll:
Δέν ξέρω άν είμαι λίγο περίεργος αλλά με χάλασε που ένα τέτοιο περιοδικό-βιβλίο έχει τέτοιου είδους πρόβλημα  :(

Αποσυνδεδεμένος Θανάσης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Μπανανία
« Απάντηση #77 στις: Δεκεμβρίου 28, 2007, 09:19:40 μμ »
Όσοι το έχετε πάρει έχετε διαπιστώση κάποιο πρόβλημα με το δέσιμο του τεύχους   :?: :roll:
Δέν ξέρω άν είμαι λίγο περίεργος αλλά με χάλασε που ένα τέτοιο περιοδικό-βιβλίο έχει τέτοιου είδους πρόβλημα  :(
Τι εννοεις? Αυτο που αρεσει σε εμενα στο συγκεκριμενο τευχος ειναι οτι σε καθε ενα αεροσκαφος που γινεται αναφορα,υπαρχει και μια λεπτομερια που δεν εχω ξανα διαβασει πουθενα.Αυτο που δε μαρεσει ειναι η τιμη
Το μοντελίζειν εστί φιλοσοφείν!

Αποσυνδεδεμένος ΣΜΗΝΑΡΧΟΣ(Ι)ΚΑΚΑΛΟΣ

• at Ormond VOR, radial 260, 3500ft...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Daytona Beach
  • Παντέλας
    • http://www.airclub-larissa.gr
« Απάντηση #78 στις: Δεκεμβρίου 29, 2007, 03:40:39 πμ »
Τι εννοεις? Αυτο που αρεσει σε εμενα στο συγκεκριμενο τευχος ειναι οτι σε καθε ενα αεροσκαφος που γινεται αναφορα,υπαρχει και μια λεπτομερια που δεν εχω ξανα διαβασει πουθενα.Αυτο που δε μαρεσει ειναι η τιμη
Εννοεί μάλλον ότι δεν έιναι αρκετή η κόλλα του περιοδικού και έχουν ξεκολλήσει σελίδες...  :roll: Εμένα δεν είχε τέτοιο πρόβλημα πάντως... Η όλη δουλειά είναι εξαιρετική, υπάρχουν ορισμένα λαθάκια (γίνομαι συγκεκριμένος αν θέλετε ::icon_thumright:: ) αλλά κατά τα άλλα εγώ το αγάπησα γιατί είναι η αγαπημένη μου περίοδος.  :D

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #79 στις: Δεκεμβρίου 29, 2007, 11:22:17 πμ »
Εννοεί μάλλον ότι δεν έιναι αρκετή η κόλλα του περιοδικού και έχουν ξεκολλήσει σελίδες...  :roll: Εμένα δεν είχε τέτοιο πρόβλημα πάντως... Η όλη δουλειά είναι εξαιρετική, υπάρχουν ορισμένα λαθάκια (γίνομαι συγκεκριμένος αν θέλετε ::icon_thumright:: ) αλλά κατά τα άλλα εγώ το αγάπησα γιατί είναι η αγαπημένη μου περίοδος.  :D

Όχι ρε παιδιά ....Το περιοδικό είναι κομμένο στραβά (τα εξώφυλλα προεξέχουν των υπόλοιπων σελίδων κτλ.).Κοίταξα σε όλα τα περίπτερα στο κέντρο και έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα  :?....ʼν κάποιος το πήρε σε normal κατάσταση άς ενημερώση από πού.Κάτι τέτοιες καταστάσεις με "στραβώνουν" πολύ άσχημα  :(

Κατά τα άλλα σάν θέμα είναι πολύ ενδιαφέρον  ::eusa_clap::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #80 στις: Δεκεμβρίου 29, 2007, 02:24:58 μμ »
Ενδιαφέρον ζήτημα η βιβλιοδεσία που από όσο είδα σε 3 τεύχη που πέρασαν από τα χέρια μου δεν είχαν κάποιο πρόβλημα. Πάντως η άποψη θα γίνει γνωστή στο περιοδικό. Η τιμή είναι σίγουρα ανεβασμένη αλλά θα πρέπει να λάβετε υπόψη το γεγονός της ποιότητας της έκδοσης από τυπογραφική άποψη (χαρτί κ.λ.π.) και να τη συγκρίνετε με άλλες μονογραφίες. Όσες είναι στην κατηγορία των 5-6 ευρώ δεν έχουν ούτε το μισό υλικό. Εδώ πέρα από τα κείμενα (άνω των 30.000  λέξεων χωρίς τις λεζάντες) και περί τις 170 φωτογραφίες και προφίλ υψηλής ποιότητας αλλά και αρκετούς πίνακες για συνοπτική και εποπτική ανάλυση του θέματος έχετε ένα σύνολο 112 σελίδων για όλη την περίοδο. Για πρώτη φορά σε ανάλογες εκδόσεις και επειδή ο στόχος (ο δικός μου τουλάχιστον) δεν είναι μόνο ο μυημένος και ο γνώστης αλλά και αυτός που απλά αγαπά την Αεροπορία μας και την ιστορία του, έχω συμπεριλάβει και ένα μικρό λεξικό επεξηγήσεων που αφορά συντμήσεις και ορολογίες.

Ελπίζω ότι σε γενικές γραμμές το ισοζύγιο όσων το διάβασαν είναι θετικό. Τα 10 ευρώ μοιάζουν πολλά αλλά κατά τη γνώμη μου είναι λογικά αν σκεφτήτε ότι δίνετε 5-6 ευρώ για να διαβάσετε περιοδικά επικαιρότητας που σε λίγους μήνες ίσως τα πετάξετε (για να χωρέσουν τα επόμενα). Ποιός θα πετάξει ένα περιοδικό που ακόμα και μετά από δεκαετίες θα έχει την ίδια (ίσως και μεγαλύτερη) αξία; Όσο περνάνε τα χρόνια και ξεθωριάζουν οι μνήμες, όσο χάνονται οι πρωταγωνιστές, όσο αλλάζουν οι εποχές και η Αεροπορία, τόσο η αναψηλάφηση σε περασμένες εποχές και δρώμενα θα γίνεται πιο δύσκολη.

Αυτή είναι η μικρή μου θεωρία και οι πράξεις που την υποστηρίζουν είναι στα περίπτερα. Είμαι πάντοτε ανοιχτός στον καλόπιστο (και μόνο) διάλογο. Δε διεκδικώ το αλάθητο και πάντοτε υποστηρίζω ότι ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Καλές γιορτές και καλή σας ανάγνωση.

Αποσυνδεδεμένος Sjmygian

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #81 στις: Δεκεμβρίου 31, 2007, 02:57:26 μμ »
Δεν έχω αυτή την στιγμή το περιοδικό στα χέρια μου, αλλά δεν θυμάμαι να παρατήρησα κάποιο πρόβλημα στο δέσιμο του.

Ίσως να "έπεσες" σε ελαττωματική παρτίδα.

@ xaris_the greek

Χάρη, δεν σου έδωσα τα συγχαρητήρια μου για το περιοδικό.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Εξαιρετική δουλειά και πολύ ωραίες φωτογραφίες.   ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::icon_thumright:: ::eusa_clap::

Περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο.
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια
--------------------------------------------------
clopy & paste
επειδή και η αντιγραφή θέλει μυαλό

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #82 στις: Δεκεμβρίου 31, 2007, 03:32:02 μμ »
Δεν έχω αυτή την στιγμή το περιοδικό στα χέρια μου, αλλά δεν θυμάμαι να παρατήρησα κάποιο πρόβλημα στο δέσιμο του.

Ίσως να "έπεσες" σε ελαττωματική παρτίδα.

Μάλλον.Το θέμα είναι πώς αυτήν την ελαττωματική παρτίδα την έχει όλος ο άξονας Σταδίου - Πανεπιστημίου.Σε κάθε περίπτερο που κοίταγα φαινόταν πώς το περιοδικό είναι κομμένο στραβά  :?

Η τιμή είναι σίγουρα ανεβασμένη αλλά θα πρέπει να λάβετε υπόψη το γεγονός της ποιότητας της έκδοσης από τυπογραφική άποψη (χαρτί κ.λ.π.) και να τη συγκρίνετε με άλλες μονογραφίες. Όσες είναι στην κατηγορία των 5-6 ευρώ δεν έχουν ούτε το μισό υλικό. Εδώ πέρα από τα κείμενα (άνω των 30.000  λέξεων χωρίς τις λεζάντες) και περί τις 170 φωτογραφίες και προφίλ υψηλής ποιότητας αλλά και αρκετούς πίνακες για συνοπτική και εποπτική ανάλυση του θέματος έχετε ένα σύνολο 112 σελίδων για όλη την περίοδο. Για πρώτη φορά σε ανάλογες εκδόσεις και επειδή ο στόχος (ο δικός μου τουλάχιστον) δεν είναι μόνο ο μυημένος και ο γνώστης αλλά και αυτός που απλά αγαπά την Αεροπορία μας και την ιστορία του, έχω συμπεριλάβει και ένα μικρό λεξικό επεξηγήσεων που αφορά συντμήσεις και ορολογίες.

Όντως το ότι είναι προσανατολισμένο σε ένα θέμα το κάθε τεύχος καθώς και η ποιότητα του χαρτιού το κάνουν περισσότερο βιβλίο παρά περιοδικό

Ελπίζω ότι σε γενικές γραμμές το ισοζύγιο όσων το διάβασαν είναι θετικό. Τα 10 ευρώ μοιάζουν πολλά αλλά κατά τη γνώμη μου είναι λογικά αν σκεφτήτε ότι δίνετε 5-6 ευρώ για να διαβάσετε περιοδικά επικαιρότητας που σε λίγους μήνες ίσως τα πετάξετε (για να χωρέσουν τα επόμενα). Ποιός θα πετάξει ένα περιοδικό που ακόμα και μετά από δεκαετίες θα έχει την ίδια (ίσως και μεγαλύτερη) αξία; Όσο περνάνε τα χρόνια και ξεθωριάζουν οι μνήμες, όσο χάνονται οι πρωταγωνιστές, όσο αλλάζουν οι εποχές και η Αεροπορία, τόσο η αναψηλάφηση σε περασμένες εποχές και δρώμενα θα γίνεται πιο δύσκολη.

Εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου  :).Ένα άρθρο πχ. μια επίσκεψη σε μια ΠΜ της ΠΑ μπορεί να μοιάζει σήμερα καθημερινότητα μετά όμως απο μια 10-15ετία το συγκεκριμένο άρθρο θα έχει αποχτήσει την ιστορικοτητά του.Προσωπικά δέν πετάω κανένα περιοδικό απο αυτά που παίρνω.

ΥΓ:Χάρη πότε να αναμένουμε το επόμενο και τί θέμα θα έχει?

ΥΓ_2:Χρόνια πολλά - Καλή χρονιά  ::icon_thumright::

::salut::

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #83 στις: Δεκεμβρίου 31, 2007, 04:07:13 μμ »
Ενδιαφέρον ζήτημα η βιβλιοδεσία που από όσο είδα σε 3 τεύχη που πέρασαν από τα χέρια μου δεν είχαν κάποιο πρόβλημα. Πάντως η άποψη θα γίνει γνωστή στο περιοδικό. Η τιμή είναι σίγουρα ανεβασμένη αλλά θα πρέπει να λάβετε υπόψη το γεγονός της ποιότητας της έκδοσης από τυπογραφική άποψη (χαρτί κ.λ.π.) και να τη συγκρίνετε με άλλες μονογραφίες. Όσες είναι στην κατηγορία των 5-6 ευρώ δεν έχουν ούτε το μισό υλικό. Εδώ πέρα από τα κείμενα (άνω των 30.000  λέξεων χωρίς τις λεζάντες) και περί τις 170 φωτογραφίες και προφίλ υψηλής ποιότητας αλλά και αρκετούς πίνακες για συνοπτική και εποπτική ανάλυση του θέματος έχετε ένα σύνολο 112 σελίδων για όλη την περίοδο. Για πρώτη φορά σε ανάλογες εκδόσεις και επειδή ο στόχος (ο δικός μου τουλάχιστον) δεν είναι μόνο ο μυημένος και ο γνώστης αλλά και αυτός που απλά αγαπά την Αεροπορία μας και την ιστορία του, έχω συμπεριλάβει και ένα μικρό λεξικό επεξηγήσεων που αφορά συντμήσεις και ορολογίες.

Αυτή είναι η μικρή μου θεωρία και οι πράξεις που την υποστηρίζουν είναι στα περίπτερα. Είμαι πάντοτε ανοιχτός στον καλόπιστο (και μόνο) διάλογο. Δε διεκδικώ το αλάθητο και πάντοτε υποστηρίζω ότι ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Καλές γιορτές και καλή σας ανάγνωση.

Με κριτήριο και την κρίση που ο ίδιος έχεις για το πόνημά σου θα ήθελα να σου πω απλά... συγχαρητήρια!
Όντως τα λεφτά δεν είναι πολλά. Δεν είναι περιοδικό, είναι λεύκωμα. Είναι κάτι που ποτέ δεν πρόκειται "να σκίσω για να κρατήσω μόνο τα ενδιαφέροντα άρθρα και τις καλές φωτογραφίες"

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #84 στις: Ιανουαρίου 02, 2008, 08:13:04 μμ »
Οι απόψεις σας είναι το καλύτερο δώρο για το νέο έτος.

Ούτε εγώ πετάω περιοδικά, με αποτέλεσμα να έχω αρχείο από το 1980, δυστυχώς μη ψηφιοποιημένο (πως θα μπορούσα άλλωστε); Σίγουρα οι επισκέψεις σε ΠΜ τα παλιά τα χρόνια είναι χρήσιμα άρθρα και αποτέλεσαν και πηγή για τη διασταύρωση κάποιων S/N.

Κατά πάγια τακτική του εκδότη, την οποία σέβομαι αλλά και προσυπογράφω, το επόμενο θέμα δεν είναι ανακοινώσιμο. Είναι ήδη έτοιμο αλλά οι λεπτομέρειες θα δοθούν πάλι με τον ίδιο τρόπο, όταν θα πρόκειται να βγει στα περίπτερα, δηλαδή από μένα αλλά και την ιστοσελίδα του περιοδικού.

Είναι πολλά τα θέματα και οι ιδέες, σιγά σιγά παιδιά. Τις επόμενες ημέρες ελπίζω ότι θα σας έχω κάτι και στο διαδίκτυο.

Αποσυνδεδεμένος Δημήτρης Σιόλος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρινιο
  • Δημήτρης Σιόλος-IPMS 1314
« Απάντηση #85 στις: Ιανουαρίου 06, 2008, 01:01:56 πμ »
Ρε παιδια,προλαβαινω να το παρω?ειμαι στο αγρινιο και απο βδομαδα ανεβαινω αθηνα οποιος ξερει ας βοηθησει,με φτιαξατε βραδυατικα!!!!

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #86 στις: Ιανουαρίου 06, 2008, 01:04:19 πμ »
λογικα ακομα στα περιπτερα ειναι ::icon_thumright::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #87 στις: Ιανουαρίου 06, 2008, 04:19:50 μμ »
Από βδομάδα βγαίνει και στην επαρχία, ήδη το είδα και στη Θεσσαλία

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #88 στις: Ιανουαρίου 06, 2008, 04:43:33 μμ »
ρωτησα σημερα στο Αγρινιο αλλα τιποτα...μεχρι τεταρτη θα ειμαι εδω οποτε ισως το προλαβω...μετα θα ειναι στην αθηνα αραγ που θα ανεβω η τα εχουν μαζεψει?αν ειναι θα πω στον πατερα μου αλλιως...κ αυτος τρελος με τα πρωτης γενιας,με αυτα μεγαλωσε (60 γεννημενος γαρ)

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Οι διακοπές τελείωσαν ...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Zante
  • Είναι πολλά τα άφτιαχτα...
« Απάντηση #89 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 03:50:28 μμ »
Χάρη  ::salut::

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Η κριτική είναι εύκολη, ...η δημιουργία είναι δύσκολη

Σβήσε και άλλα ::glossa:: ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ::award_1:: SXUWP ::award_1::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #90 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 03:52:06 μμ »
sto agrinio pantw akoma tipota k egw exw gyrisei athina...oi dikoi mou to psaxnoun giati edw rwthsa k mou eipan oti ta mezepsan pisw...

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #91 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 04:21:17 μμ »
Όταν το περιοδικό πάει επαρχία, το πρακτορείο το μαζεύει από την Αθήνα.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #92 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 04:24:09 μμ »
να μην πηγε ακομα αγρινιο και τι τιραζ παει στις επαρχιακες πολεις?σε κανα μοντελομαγαζο η αλλου δεν παιζει να το βρω στην αθηνα?

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #93 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 04:34:16 μμ »
να μην πηγε ακομα αγρινιο και τι τιραζ παει στις επαρχιακες πολεις?σε κανα μοντελομαγαζο η αλλου δεν παιζει να το βρω στην αθηνα?

Δε γνωρίζω φίλε μου τα στοιχεία που ζητάς. Θα ενημερωθώ και θα απαντήσω από αύριο.

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Οι διακοπές τελείωσαν ...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Zante
  • Είναι πολλά τα άφτιαχτα...
« Απάντηση #94 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 04:35:07 μμ »

Προχθές το είδα, εδώ στη Ζάκυνθο, και το αγόρασα  :D

Ψάξε στα κεντρικά πρακτορεία διανομής τυπου :wink:
Η κριτική είναι εύκολη, ...η δημιουργία είναι δύσκολη

Σβήσε και άλλα ::glossa:: ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ::award_1:: SXUWP ::award_1::

Αποσυνδεδεμένος GregoryK

• ÐñÝðåé íá ‘óå ðïëý ëÝñá ãéá íá êõâåñíÜò ãáëÝñá
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #95 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 11:44:49 μμ »
Χάρη καλησπέρα και συγχαρητήρια,

Οι ιστορικές αναφορές,ο τρόπος  γραφής και οι φωτό είναι καταπληκτικές.

Αυτό που θα ήθελα να δω, χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα και χωρίς να γνωρίζω τους τεχνικούς  η όποιους άλλους περιορισμούς που μπορεί να έχει η έκδοση ενός περιοδικού, είναι κάποιο μικρό μοντελιστικό ένθετο στο τέλος, σχετικά με κιτ που υπάρχουν στο εμπόριο για τα Α/Φ που αναφέρονται στα άρθρα της έκδοσης.
Ίσως δυο λόγια επιγραμματικά για την κατασκευή ή μετατροπή των εν λόγω κιτ, χρώματα κ.τ.λ.π. που αφορούν το χόμπι μας, και που θα κάνει, πιθανότατα τους νεαρούς αναγνώστες που δεν είναι στο άθλημα να ενδιαφερθούν για το μοντελισμό.

Ότι σου είπα για την τιμή στη συνάντηση δεν ισχύει, διότι τα δύο προηγούμενα τεύχη τα πήρα μαζί και δε πρόσεξα ότι είναι τρίμηνης έκδοσης.

Αυτά από μένα, συγχαρητήρια one more time και τέρμα τα γκάζια.... 

Γρηγόρης Καμτσικούδης

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #96 στις: Ιανουαρίου 15, 2008, 12:23:32 πμ »
Και εδώ στο Ναύπλιο το περιμένω πως και τι αλλά δεν έχει φθάσει ακόμη!

Αν μπορείς Χάρη ενημέρωσε αύριο

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #97 στις: Ιανουαρίου 15, 2008, 12:28:36 πμ »
Και εδώ στο Ναύπλιο το περιμένω πως και τι αλλά δεν έχει φθάσει ακόμη!

Αν μπορείς Χάρη ενημέρωσε αύριο

Sorry παληκάρια, σήμερα ξεχάστηκα.

Για τον GregoryK

Φίλε Γρηγόρη, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Όλα όσα μου επισημαίνετε μεταφέρονται στη διεύθυνση του περιοδικού. Να ενημερώσω κι εσένα ότι οι μοντελιστικές μου γνώσεις είναι ανύπαρκτες για να κάνω τέτοια προσθήκη, η οποία είναι αλήθεια πολύ καλή ως ιδέα. Αν το έκανα θα έπρεπε να το ψάξω πολύ και σε τελική ανάλυση να αντιγράψω πληροφορίες από διάφορες πηγές, τις οποίες δεν έχω τις γνώσεις να τις αξιολογήσω. ʼγγιξα μόνο όσα θέματα κατέχω πραγματικά λόγω ιδιότητας.

Αποσυνδεδεμένος KostasT

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ουαλλια/Αθηνα
  • Κωστας Τσιπας
« Απάντηση #98 στις: Ιανουαρίου 15, 2008, 10:30:44 πμ »
Τελικα ακομη δεν εχει εμφανηστει  :o :o :o :o :o
There is a very fine line between "hobby" and "mental illness."
Τι τραβαει η ανθρωποτητα...................................

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #99 στις: Ιανουαρίου 15, 2008, 01:51:16 μμ »
Και στο Αγρινιο ακομα...

Tags: