Αγαπητέ κύριε Καλφάκη,
πρέπει να σας πω ότι η ιστοσελίδα που διατηρείτε εδώ και χρόνια αν δεν κάνω λάθος, είναι από τις πρώτες που μπήκαν στα "αγαπημένα" του υπολογιστή μου.
Η κίνησή σας να κάνετε κάτι τέτοιο σίγουρα δείχνει ότι αντιλαμβάνεστε ότι ο χώρος που κινήστε, όχι μόνο εσείς αλλά όλοι οι επαγγελματίες, έχει αλλάξει προ πολλού.
Πρέπει επίσης να σας πω πως δεν ζω στην Αθήνα, με αποτέλεσμα το internet να είναι το σημαντικότερο εργαλείο μου για το χόμπι που τόσο πολύ αγαπώ.
Εκεί λοιπόν μπαίνει ένα μικρό παράπονο-πρόταση (είναι και τα δύο) προς την ιστοσελίδα σας.
Έχω διαπιστώσει ότι παραθέτει λίστα με τους κωδικούς των μοντέλων των εταιρειών που εμπορεύεστε με τις αντίστοιχες τιμές τους.
Ως εδώ καλά.
Αλλά με τη διαθεσιμότητα των κωδικών τι γίνεται;
Θα μπορούσατε να έχετε και κάποιο διακριτικό δίπλα στον κωδικό της λίστας σας που να διαχωρίζει τα μοντέλα, πχ σε αυτά που υπάρχουν τώρα στο στοκ, σε αυτά που πρόκειται να παραγγελθούν και σε αυτά που η μελλοντική τους παραγγελία είναι αβέβαιη.
Με τον παραπάνω τρόπο λειτουργούν πολλά καταστήματα του εξωτερικού και δίνουν μια σχετική εικόνα του τι υπάρχει στο κατάστημα τη δεδομένη στιγμή.
Και λέω σχετική γιατί είναι πρακτικά αδύνατο να ενημερώνεται το σύστημα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Για μένα λοιπόν (και για πολλούς ακόμα μοντελιστές) που δεν έχουμε τη δυνατότητα να "πεταχτούμε" σε κανένα από τα αθηναϊκά καταστήματα για τις αγορές μας, κάτι τέτοιο θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο.
Κλείνοντας θα ήθελα να πω πως τις τελευταίες μέρες έχουν ανοιχτεί δύο θέματα (αυτό και το:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=3020.30 ) τα οποία παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Δεν έχω σκοπό να αναφερθώ σε αυτά που έχουν γραφτεί, απλά θα ήθελα να σας παροτρύνω να αφουγκραστείτε με μεγάλη προσοχή τα από χρόνια συσσωρευμένα προβλήματα και παράπονα όλων των μελών αυτού του κλαμπ.
Ξέρω ότι είναι από αυτές τις περιπτώσεις που όλοι έχουν δίκιο, αλλά...
Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας,
Παναγιώτης Μαυροειδής