Δυστυχως ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μειονεκτημα των εδω καταστηματων ειναι η ελλειψη ενημερωσης που εχουν και αυτο ειναι το ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ τους σε ενα ελευθερο επαγγελμα.Ειμαι ελ. επαγγελματιας και γνωριζω τους νομους της αγορας!!
Θελει διαβασμα το θεμα ,οχι κλεισαμε το μαγαζι και αυριο παλι...
Κατσε στο σπιτι σου,κυριε μια ωριτσα και δες τι γινεται παραεξω...
Καθε μερα γινονται αλλαγες και εμφανιζονται νεα πραγματα στο προσκηνιο.
Δεν ειναι δυνατον να μου λενε "δεν υπαρχει αυτο που ζητας"κανοντας με να ψαχνω σαν τρελος για διαφορες λυσεις στο προβλημα μου... και στο τελος να ανακαλυπτω οτι οχι μονο υπαρχει αλλα και οτι μπορω να το φερω απ'το εξωτερικο σε δυο μερες!!!!!!!!!!!!!!!
Οποτε για να μην λεμε αερολογιες και για να κανουμε ολοι την δουλεια μας αυτο που θα ηθελα σαν κλαμπ να κανουμε (μιας και οι ιδιοκτητες καταστηματων μας επισκεπτονται) ειναι να ανοιξουμε ενα θεμα με το τι θα θελαμε σαν πελατες ,τι δεν μας αρεσει,τι θα θελαμε να φερνουν κλπ.
Πιστευω οτι ετσι θα ανοιξουμε εναν διαυλο ενημερωσης των καταστηματων,οχι του τι γινεται στον χωρο(αυτο να το βρουν οι ιδιοι,αμα θελουν) αλλα για τις τρεχουσες απαιτησεις.
Με αυτον τον απλο τροπο θα μπορεσουν κι εκεινοι(οσοι πραγματικα θελουν)να ειναι στην αγορα πιο οργανωμενοι,με καλυτερες προσφορες για εμας αλλα και με την απαιτηση να τους στηριξουμε!
Διοτι δεν μπορεις να απαιτεις η να ειρωνευεσαι αλλους καταστηματαρχες κυριε την στιγμη που δεν προσφερεις!!!
Δεν ειναι δυνατον να ειμαι στο περιμενε για παραγγελεια σε νεο εμπορευμα επι 1,5 χρονο!!!!!!!!!
Και ερχομαστε και στο θεμα της συμπεριφορας.
Ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να με ειρωνευεται καταστηματαρχης γιατι ρωτησα αν υπαρχει καποια συγκεκριμενη κολλα με πινελο!!
Ειναι ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ να γελαει μπροστα μου με τον συναδελφο του και να φωναζουν "τι λεει ρε συ αυτος εδω"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και η ερωτηση μου προς εκεινον ηταν η εξης-
"Συγνωμη ποιο ηταν το αστειο?Γιατι γελατε??Αν δεν ρωτησω εσας που αυτη ειναι η ΔΟΥΛΕΙΑ σας ποιον θα ρωτησω??"
Η απαντηση του ηταν στο ιδιο στυλ......λες και του χρωστουσα!!!
Η ερωτηση που εκανα στον εαυτο μου αφοτου ηρεμησα ηταν η εξης"ΜΕ ΞΕΡΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ???????????"
Αντε ρωτα τον τι εχω αγορασει απο αυτον απο τοτε......
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ!!!!!!!!!!
ΕΙΣΤΕ ΕΜΠΟΡΟΙ,ΟΧΙ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ!!!!!!!