Αποστολέας Θέμα: Κρίση και Μοντελισμός... Τι άλλαξε? Τα θετικά και αρνητικά..  (Αναγνώστηκε 915 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
Τα θετικά:

- Επιτέλους ξεκινάμε να φτιάχνουμε το τεράστιο στοκ που έχει μαζευτεί σε κάθε ντουλάπα του σπιτιού μας.
- Χρησιμοποιούμε την φαντασία μας βρίσκοντας νέα υλικά.
- Χρησιμοποιούμε τα χρώματα που έχουμε και επίσης κάνουμε αναμίξεις για να βγουν χρωματισμοί.
- Πουλάμε κίτ που ποτέ δεν τα θέλαμε αλλά τα αγοράσαμε.

ΑΛΛΟ?

Τα αρνητικά:

- Επεσε η κίνηση στα καταστήματα άρα και οι εισαγωγές που κάνουν. Μερικά κινδυνεύουν με λουκέτο
- Υπάρχουν ελλείψεις.
- Το χόμπυ είναι κατα ομολογία ακριβό.. Η κρίση αποθαρρύνει νέους ανθρώπους να μπούν στο χόμπυ.
- Δύσκολα γίνεται shopping therapy πλέον.. Πολλές φορές αρκετοί απο εμάς σε περιόδους στεναχώριας κάναμε την κατάλληλη βόλτα στα καταστήματα.

ΑΛΛΟ ?

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
Αντί για Dragon αγοράζουμε πλέον Zvezda. Ο δε χοτντογκ αγοράζει ΜΟΝΟ Zvezda  ::glossa:: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
Ωπ, εδώ θα διαφωνήσω. Έχω ένα κιτάκι zvezda Mercedes L 4500 το οποίο είναι ΜΟΝΤΕΛΑΡΑ!!!  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
Πού ακριβώς θα διαφωνήσεις; Ότι αντί για Dragon αγοράζουμε Zvezda ή στο ότι ο gkontog αγοράζει μόνο Zvezda;

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
Πού ακριβώς θα διαφωνήσεις; Ότι αντί για Dragon αγοράζουμε Zvezda ή στο ότι ο gkontog αγοράζει μόνο Zvezda;
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ωπ, εδώ θα διαφωνήσω. Έχω ένα κιτάκι zvezda Mercedes L 4500 το οποίο είναι ΜΟΝΤΕΛΑΡΑ!!!  :mrgreen:
Το L4500 είναι όντως κιτάρα Νάσο καθότι είναι Zvezda νέας κοπής και όχι από την εποχή του ... Click to see the original size. που είναι η πληθώρα των υπολοίπων.  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
Αρνητική συνέπεια της κρίσης: Όταν μαζέψουμε λεφτά και αποφασίσουμε να αγοράσουμε μοντέλο ή μοντέλα στρεφόμαστε στο εξωτερικό γιατί στην Ελλάδα είτε το μοντέλο που θέλουμε δεν έχει ακόμη εισαχθεί είτε γιατί είναι πιο ακριβό.
 :?

Tags: