Φίλοι μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ!
::arrowred::Παναγιώτη ,σε ευχαριστώ φίλε μου!
::arrowred::Λεωνίδα παρανόησα φίλε ,οπως και να έχει σε ευχαριστώ πολύ για την επιβεβαίωση της δουλειά μου με βάση την προσωπική και αληθινή σου εμπειρία στις πίστες!
::arrowred::Λάμπρο ευχαριστώ φιλαράκι ,το ελικόπτερο έχει κολλήσει λίγο ,μάλλον θα πρέπει να μεγαλώσω λίγο και να ωριμάσει κι'αλλο στο μυαλό μου ,αντιμετωπίζω κάποια θέματα με τα διαφανή!!!
::arrowred::Γιάννη ,δεν μπορώ να φανταστώ τι θα σκεφτείς φίλε ,αλλά είμαι σίγουρος οτι ,ότι και να είναι αυτό θα το φτιάξεις καταπληκτικά ,αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον και θαυμασμό για την καινούργια σου δημιουργεία!Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
::arrowred::Φίλε HARTMANN σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου(συγνώμη δε θυμάμαι το ονομάσου)
::arrowred::Σπύρο σε ευχαριστώ φιλαράκι θα τα πούμε και από κοντά!
::arrowred::Κώστα σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου ,ξέρω οτι γουστάρεις την τεχνική παλαίωση και χαίρομαι πραγματικά που σου αρέσει!
::arrowred::Αλέξανδρε ,σε ευχαριστώ για την επισήμανση ...υπάρχει προβλημα πραγματικά ,πολύ μικρότερο από οτι φαίνεται στη φωτογραφία ,μεγενθυνεται από την ευρυγώνια λήψη ,με γυμνό μάτι ίσα ισα που τραβάει δεξιά ,διορθώθηκε φίλε ,σε ευχαριστώ πάρα πολύ!