Ευχαριστω Λαμπρο!
Πραγματι το Ακα ειναι θεα παρ'ολο που θα ηθελε καποια πραγματακια ακομα.
Πριν το γρου γρου ομως να πω οτι εφαρμογη ηταν αριστη και τα σηματα καθονται τελεια και με ελαχιστο βελτιωτικο.
Καποιοι υστερικοι ψαχνουν να βρουν λαθη σε αλλα φορα (ισως καλα κανουν,καλυτερα ομως να μοντελαρανε πιο χαλαρα, περισοτερο)
Το μονο απο αυτα που βρηκαν (δεν ηθελε εδω που τα λεμε και πολυ ψαξιμο....βγαζει ματι) και παραδεχομαι ειναι η λαθος ευθυγραμιση των νευρων στα σταμπιλεϊτορ.
Απο εκει και περα εγω θα κανω λιγη γκρινια (τι διαλο Ελληναρας ειμαι!

) σε ποιο ουσιας πραγματακια.
Εχοντας λοιπον δει τι κυκλοφορει γενικοτερα στην αγορα (δεν μιλαω για Φαντομ,εκει η Ακα σαρωσε,Τελος!) και τι προσφερονται μεσα σε διαφιορα αλλα κιτ ,θα μπορουσε κανεις να ζητησει ανερυθριαστα:
Πλαϊνα τοιχωματα στο κοκπιτ
Περισοτερες επιλογες στα σηματα-μοιρες
Πεσμενα φλαπ
Σκαλα επιβιβασης (παρε απο το χασε κι εσυ ,ωχ πια! )
Προαιρετικα (και επειδη εχουμε καλομαθει)
ζωνες σε ΡΕ
Κανα ρανταρακι

Κανα κινητηρακι (με κλινη κιολας ακομα καλυτερα!)
Απο την αλλη αυτα που δινει ειναι ηδη παρα πολλα και με λογικοτατο κοστος (το οποιο με τα κουλα που ζηταω θα ειχε προφανως εκτοξευτει )
Εν αναμονη λοιπον της φουσκωτης πτερυγας (C/D), σε πρωτη φαση, και σλατσατης μετα ,για να φτασουμε στο Ε.
Και που ξερετε....................μπορει να εμπλουτιστει και με αλλα μπλιμπλικια στην πορεια!
Το κιτ παντως εν προκειμενω,ειναι μαστχαβ για Φαντομαδες,και επισης συνισταται σε ολους οσους θελουν ενα αστερατο μαχητικο γρηγορα κι ευκολα (οσο και να ακουγεται περιεργο με τοσα κομματια,αν ακολουθηθουν πιστα οι οδηγιες ,βγαινει μπαμ μπαμ)
