καλημερα 
πολυ ωραιο μεχρι στιγμης,μπραβο!
απλα ηθελα να σου πω μονο αν μπορεσεις να λεπτινεις τις αποληξεις απο τις εξατμισεις
γιατι εχεις κανει ωραια δουλεια και θα εδειχνε αρκετα πιστευω!
παντα φιλικα 
Δεν έχεις άδικο, ιδανικά θα ήθελε λίγο πιο λεπτή η κάθε εξάτμιση αλλα τώρα είναι λίγο δύσκολο να το κάνω αυτο. Δεν έχω και τόσο μικρό τριπανάκι! Πάντως είναι και η φωτό πολύ κοντινή. Στην πραγματικότητα στην απόσταση του ματιού δεν πολύ φαίνονται οι διαφορές στο πάχος απο εξάτμιση σε εξάτμιση. Θα μπεί και μαύρο ξηρό παστέλ πάνω και δεν θα φαίνεται τίποτα. Σε ευχαριστώ
@Palanadine. Χαίρομαι που σε βοήθησα και εγώ σε κάτι. Αμοιβαία πρέπει να είναι αυτα!

Αντε να δώ πώς θα κολλήσω την καλύπτρα τώρα. Εχω ξυλόκολλα Bison και λέω να πάω με αυτη και να στοκάρω με τον διαφανή υγρό στόκο της Gunze.
Εκτός αυτων έχω να αντιμετωπίσω και ένα μικρό θόλωμα που μου έγινε στην καλύπτρα επειδή ήθελα να ξεβάψω σε ένα σημείο χρώμα που τελικά θέλησα να το αφαιρέσω. Την ξέβαψα με ισοπροπυλική αλλά δεν είναι και το καλύτερο τελικά. Καλύτερα να είχα πάει με άζαξ.
Είχα προσπαθήσει να βάψω το χρώμα του κόκπιτ απο την μέσα μεριά της καλύπτρας αλλα δεν τα κατάφερα με το μασκάρισμα. Οπότε θα βάψω εξωτερικά πρώτα το χρώμα του κόκπιτ και μετα απο πάνω το χρώμα της παραλλαγής.
Εαν τρίψω με ντουκόχαρτο 2000λιαρο μετά με τι είναι ιδανικό να την γυαλίσω? Μου είπαν για οδοντόκρεμα αλλα να μην έχει σόδα μέσα για να μην την γδάρει. Κάτι άλλο εναλλάκτικά?
Την βούτηξα σε παρκετίνη αλλα δεν έμεινα ευχαριστημένος αφήνει χοντρά στίγματα και ετσι την αφαίρεσα με άζαξ.