Καλησπέρα είχα μια μικρή πρόοδο και είπα να ποστάρω κάποιες φωτό και να θέσω και κάποιες απορίες

Εκανα μια προσπάθεια να παρουσιάσω λίγο καλύτερα τις εξατμίσεις. Ανοιξα τρυπούλες με τριπανάκι στο πλαστικό για να βάλω εξατμισεις ροδελίτσες που τύλιξα πάνω σε καρφίτσα. Η αλήθεια είναι οτι με κούρασε αρκετά (μόνο που δεν έβαλα τα κλάματα

) και δεν ήμουν σίγουρος για το τι θα προκύψει μιας και δεν έχω πείρα αλλα το τελικό αποτέλεσμα μου αρέσει μπορώ να πώ. Τουλάχιστον το βίσκω καλύτερο απο το να το άφηνα όπως το δίνει η eduard. Το καπάκι δεν θα είναι ετσι στον αερα οταν πιέζεται με το δάκτυλο εφάπτεται στα πλαϊνά.
Τελικά τα πλαϊνα τα έβαψα polished alu με λίγο steel μέσα και μαρέσει, απλά δεν έβαψα όλο το κομμάτι που πρέπει γιατί δεν ήμουν σίγουρος για το αποτέλεσμα. Τις εξατμισούλες θα τις βάψω με dark iron και θα πασπαλίσω και λίγο καρβουνάκι πάνω.

Στην προσπάθεια μου μου ξεφυγε λίγο το τρυπανάκι και έγδαρα το πλαστικό αλλα νομίζω πώς με το στοκάρισμα δεν θα φαίνεται.

Επίσεις έκοψα το πλαστικό και ενσωμάτωσα μεταλλικά καπάκια που έφτιαξα απο φύλλα χαλκού. Μου πήρε μια μέρα να κάνω τα δύο καπάκια να είναι περίπου ίδια.

Νομίζω μου βγήκαν λίγο μεγαλύτερα τα σωληνάκια της εξάτμισης και θα τυλίξω άλλα, λίγο πιο μικρά.
Συγκέντρωσα και τα υλικά για τις φωλέες (δανείζομαι ορολογία απο τον Palanadine, ευχαριστώ Παναγιώτη

) και σχημάτισα με το τριπανάκι τρυπούλα στο πλαστικό του αεραγωγού. Δεν είμαι σίγουρος οτι είναι αεραγωγός, εαν οχι διορθώστε με!

Παιδιά θα ήθελα λίγο τα φώτα σας γιατί δεν έχω πείρα και έχω χαώσει. Για τις φωλέες θα ήταν καλύτερα να βάψω κομμάτι-κομμάτι και να το κολλάω ή τα κολλάω και βάφω απο πάνω?
Επίσης να ξεκινήσω να ασχολούμαι και με την καλύπτρα απο τώρα ή να συναρμολογήσω να βάψω και μετα βάζω και την καλύπτρα?
Παναγιώτη τελικά οι φωλέες ηταν βαμμένες ΑΜΤ-7 και αυτές τελικά ή οχι

? Τις ρόδες με ποιο μάυρο τις βάφεις?
Ευχαριστώ