Σπύρο σε ευχαριστώ, πράγματι πέφτω στα βαθιά και δεν ξέρω αν καταφέρω στο τέλος να φτάσω στην ακτή!!!!! Πάντως το σίγουρο είναι ότι θα το παλέψω!!! Όσο για να βιαστώ, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος!!!!
Χατζηδημητριου Δ σωστά αντιλήφθηκες φιλέ μου!!! Σε ευχαριστώ , θα την χρειαστώ και τύχη αλλά και κουράγιο!!!!!
Λοιπόν η κατασκευή προχωράει αργά! κόπηκαν τα δυο πλαϊνά και χαράχτηκαν τα πορτάκια των διαμερισμάτων του κινητήρα!? Η καμπίνα κόπηκε και αυτή με την σειρά της, χαράχτηκαν τα ντουλάπια, κόπηκαν τα παράθυρα, χαράχτηκαν οι πόρτες.......Στην φωτογραφια φαινονται τα κομματια στην σειρα!
και λίγες φώτο, αφού ενώθηκαν πρόχειρα με λίγο μπλε τακ για να δω και εγώ την μορφή που παίρνει!!!!

:evil:Και όπως κάνω συνήθως δεν μπορώ να γλιτώσω την Μ@@@@@@!!!!! Πρέπει να την κάνω, έτσι λοιπόν πρέπει να αφαιρέσω το πάχος των τοιχίων της καμπίνας για να κάτσει όλη πάνω στην πλατφόρμα χωρίς να εξέχει δεξιά αριστερά!!!!
Νομιζω οτι προχωραει καλα!

Με προβληματίζει το σύστημα των τροχών, μιας και από το σύστημά του βαγονιού, που έχω, είναι μέρα με τη νύχτα!!!! Ευτυχώς οι τροχοί είναι σωστοί και κάτι γίνεται εκεί!
Ερώτηση τώρα, με τους υαλοκαθαριστήρες τι κανω? Καμια ιδεα? έχω πολύ δρόμο ακόμα ως εκεί, αλλά είναι ένα θέμα που πρέπει να λύσω!

τώρα συνέχεια έχει να συμπληρωθεί η μούρη και έπειτα να ξεκινήσει ο χώρος της καμπίνας......
Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα πιο εύκολο!!!!

Αυτά για απόψε.....
σχόλια, προτάσεις, διαφωνίες , κρίσεις και επικρίσεις όλα δεκτά προς συζήτηση!
Θα επανερθω Δημήτριος!!