Αποστολέας Θέμα: Ψαράς-τραίνο σημειώσατε 2!!!!  (Αναγνώστηκε 15985 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Stavanger- Κουφάλια
  • Don't fear death, fear time
Ψαράς-τραίνο σημειώσατε 2!!!!
« στις: Φεβρουαρίου 21, 2011, 11:14:43 μμ »
Καλησπέρα με την αγροτική ζωή να πλησιάζει στο τέρμα, με αρκετό δρόμο ακόμα όμως!!! Τον Λίβανο στάσιμο λόγω Μ@Λ@@@@ δικιάς μου!!!!Το πρότζεκτ με τον εκσκαφέα να μας προλαβαίνει άλλος, χωρίς βέβαια να έχω τόσο δυνατό χέρι!Το είδα και έπαθα με τον τύπο! Την δουλειά να μην λέει να ανοίξει !!!!και σε αναζητήσει νέου πρότζεκτ για το επόμενο διάστημα που θα ρθει, κατέληξα σε κάτι τέτοιο!!!

Για την ιστορία ο ψαράς θα καταριέται την τύχη του, πρώτον γιατί έχει το ψυγείο άδειο από ψαριά, αλλά και για την σημερινή κίνηση των τρένων που του κάνει χαλάστρα! Φυσικά ο ψαράς θα έχει και την ανάλογη στάση .... θέλω να πιστεύω!!!!! :lol: :lol:
Η κλίμακα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα! αν και προσανατολίζομαι σε 1/48 η 1/35 μιας και η μηχανή θα γίνει από το μηδέν, αφού τα 150+EUR που στοιχίζει η συγκεκριμένη στην 1/87 δεν είναι δυνατόν να διατεθούν!!!! Φιλόδοξο σχέδιο το ξέρω και ελπίζω να μην πνιγεί στο ποτάμι πριν καν ξεκινήσει!!!! Προς το παρόν μαζεύω σχέδια και φωτογραφίες και βλέπουμε!!!
Τελικά νομίζω ότι τα πολιτικά θέματα μου αρέσουν πιο πολύ!!! υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία!!!! Νομίζω?
Θα επανερθω Δημήτριος!!
Ο άνθρωπος δεν κατάγεται από τους πιθήκους αλλά απο τα ΒΑΜΠΙΡ!
Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου!

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
Απ: Ψαράς-τραίνο σημειώσατε 2!!!!
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 21, 2011, 11:26:01 μμ »
Φίλε μου καλό κουράγιο για το scratch.Κάτι δουλεύω κι εγώ αλλά σε Ν scale.Μικρότερες απαιτήσεις σε χώρο , οικονομικότερα αλλά και μικρότερη ευχαίρια για υπερλεπτομέρεια.Anyway , GOOD LUCK.You gonna need it.

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 22, 2011, 12:38:50 πμ »
Φιλέ Κώστα σε ευχαριστώ, πραγματικά θα το χρειαστώ!! Εγώ αντίθετα μου αρέσει η μεγάλη κλίμακα γιατί κρύβει πολλά!!!! :lol: :lol: :lol: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 22, 2011, 09:36:55 πμ »
Προτού διαγράψεις το σχέδιο σου, ρίξε μια ματιά εδώ  :arrow: www.dapol.co.uk
κλίμακα 1/76, σειρά plastic kits, kit μηχανών C048 & C049, βαγόνια C047,C042, C034, C040

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 22, 2011, 06:51:47 μμ »
καλη αρχη Μητσο ωραιο προβλεπεται ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 22, 2011, 11:28:10 μμ »
Καλησπέρα! ramfighter σε ευχαριστώ για το σιτε, γεγονός είναι ότι τα dapol τα γνωρίζω και έχω κάποια μοντέλα, απλά όχι αυτό που θέλω! οπότε θα προχωρήσω στην κατασκευή!!!
Έχω πολλά θέματα να λύσω..... από φωτογραφίες το δίκτυο είναι γεμάτο ευτυχώς από πάνω απο κάτω κτλ. από σχέδια πάσχω, βρήκα ένα σιτε το http://www.trainiax.net/ αν και έχει αρκετά σχέδια μάλλον σχεδιαγράμματα η σκαριφήματα θα τα έλεγα πιο σωστά, σε διάφορες κλίμακες έχει μόνο αριστερή και δεξιά πλευρά! το καλό είναι ότι και αυτό είναι μια αρχή!!!!
λοιπόν η  ντιζελομηχανή είναι αυτή...

Η κλίμακα όπως αναφέρει είναι 1/36 οπότε εκτυπώνοντας τα σχεδία πιστεύω θα έχω έναν οδηγό για να προχωρήσω στην κατασκευή!!! έχω ένα θέμα με το υλικό? προσανατολίζομαι σε αλουμίνιο αλλά δεν το έχω κλείσει στα σίγουρα, ίσως να γίνει από φύλλο πλαστικού.!?
Βέβαια επειδή έχω ένα θέμα με το μέγεθος, πολύ πιθανό να τα σμικρύνω για να πάω στο 1/72!!!Με απασχολεί από την άλλη αν θα μπορώ να δουλέψω την μηχανή σε μεγάλη κλίμακα!!!
Σας κουράζω τώρα με τις σκέψεις μου και τους προβληματισμούς μου οπότε σταματώ εδώ!!!
Και συνεχίζω και λέω: Δημήτρη να είσαι καλά, φυσικά το τέλος θα δείξει!!!
αρχίζω να πιστεύω ότι είμαι κρυφό τρενάς!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Θα επανερθω Δημήτριος!! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 23, 2011, 07:20:36 μμ »

αρχίζω να πιστεύω ότι είμαι κρυφό τρενάς!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν ειν κακό , δεν ειν κακό.Κι εγώ είμαι φαν των scifi αλλά στα τραίνα συναντάς τα καλύτερα διοράματα που είναι από τις μεγάλες μου αγάπες.

Εγώ πάντως σου προτείνω να πας σε ΗΟ και να ψάξεις για μετάχειρη μηχανή στο Evil bay ή και εδώ σε καμμιά αγγελία , πράγμα απίθανο όμως να βρεις εδώ.Θα συναντήσεις πολλές δυσκολίες στο σκρατς, όπως το πως θα φτιάξεις τους τροχούς κλπ κλπ.Βέβαια εσύ γνωρίζεις καλύτερα το πόσο μακρυά μπορείς να φτάσεις.  :wink:

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 23, 2011, 10:06:02 μμ »
Αγαπητέ Κώστα η αλήθεια είναι ότι οι τροχοί δεν με προβληματίζουν τόσο πολύ, μιας και στον τόρνο θέλω να πιστεύω ότι θα τους βγάλω εύκολα σχετικά σε αλουμίνιο, η ξύλο για να γίνουν καλούπια, αυτό που με προβληματίζει πιο πολύ είναι το μέγεθος της κατασκευής!!!! Αλλά θα το επιχειρήσω μάλλον. Τώρα αν δεν μπορέσω να φτάσω στο τέλος είναι άλλο θέμα!!! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 24, 2011, 01:07:22 πμ »
Βασικά καλησπέρα σας!!!!
Η κλίμακα αυτού 1/72......
Το πρώτο κομμάτι κόπηκε για το εθιμοτυπικό έβαλα και ένα παπά για τον καθιερωμένο αγιασμό.....

Δεν βρήκα αγιασμό μοντέλου οπότε .... Κατασκευή είναι και αυτό!!!! :lol: :lol:

χάρακες μολύβια σχέδια και βουρρ......

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 26, 2011, 01:01:29 πμ »
Αγαπητοί φίλοι! Ξεκίνησα λοιπόν με σχέδια, χάρακες, κομπιουτεράκια, φωτογραφίες και υπομονή και θα κατασκευαστεί από το μηδέν όπως προανέφερα σε κλίμακα 1/72!!
Τα μολύβια πήραν φωτιά και η κύρια βάση που θα χτιστεί είναι ένα βήμα πριν κοπεί!!!

Χαράχτηκαν τα πορτάκια των διαμερισμάτων του κινητήρα? από την μια πλευρά και θα ακολουθήσει και η άλλη!

και το υλικό που συμβουλεύομαι!!!

Η κλίμακα δεν επιλέχτηκε τυχαία μιας και υπάρχει το βαγόνι για να συμπληρωθεί το σύνολο, το οποίο θα τροποποιηθεί και αυτό με την σειρά του για τα εμπορεύματα!
Και επειδή οι τροχοί του βαγονιού μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην ντιζελομηχανή οπότε έχω λιγότερη δουλειά!!!!
Επίσης να συμπληρώσω ότι θα κάνω παραχωρήσεις ως προς την ακρίβεια της μηχανής μιας και από τα σχέδια υπάρχουν μόνο αριστερή και δεξιά πλευρά, οπότε τα υπόλοιπα θα βγουν από τις φωτογραφίες.....σε σύγκριση μεταξύ τους!!!!
Ελπίζω να φαίνεται κάτι από τις φωτογραφίες!!!
Θα επανερθω Δημήτριος!!  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος spyros molinaris

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: κερκυρα
  • I.P.M.S. 258
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 26, 2011, 12:19:57 μμ »
δημητρη καλη αρχη ευχομαι  :wink:
σιγουρα πεφτεις σε βαθεια νερα με αυτο το project
φιλε .συμβουλη .....μην βιαστεις,
καλη συνεχεια ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Χατζηδημητριου Δ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυκα Νερα
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 26, 2011, 01:26:20 μμ »
Δεν αντεληφθην , θα κανεις σκρατσα-σκρουτσα την μηχανη ;  ::brancard::
ΚΑΛΗ επιτυχια και καλα κουραγια  ::salut:: ::salut:: ::salut::
Δεν θα βγω στην συνταξη ποτε , κουφαλα νεκροθαφτη

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 27, 2011, 12:55:35 πμ »
Σπύρο σε ευχαριστώ, πράγματι πέφτω στα βαθιά και δεν ξέρω αν καταφέρω στο τέλος να φτάσω στην ακτή!!!!! Πάντως το σίγουρο είναι ότι θα το παλέψω!!! Όσο για να βιαστώ, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος!!!!
Χατζηδημητριου Δ σωστά αντιλήφθηκες φιλέ μου!!! Σε ευχαριστώ , θα την χρειαστώ και τύχη αλλά και κουράγιο!!!!!
Λοιπόν η κατασκευή προχωράει αργά! κόπηκαν τα δυο πλαϊνά και χαράχτηκαν τα πορτάκια των διαμερισμάτων του κινητήρα!? Η καμπίνα κόπηκε και αυτή με την σειρά της, χαράχτηκαν τα ντουλάπια, κόπηκαν τα παράθυρα, χαράχτηκαν οι πόρτες.......Στην φωτογραφια φαινονται τα κομματια στην σειρα!

και λίγες φώτο, αφού ενώθηκαν πρόχειρα με λίγο μπλε τακ για να δω και εγώ την μορφή που παίρνει!!!!

:evil: :evil: :evil: :evil:Και όπως κάνω συνήθως δεν μπορώ να γλιτώσω την Μ@@@@@@!!!!! Πρέπει να την κάνω, έτσι λοιπόν πρέπει να αφαιρέσω το πάχος των τοιχίων της καμπίνας για να κάτσει όλη πάνω στην πλατφόρμα χωρίς να εξέχει δεξιά αριστερά!!!!
Νομιζω οτι προχωραει καλα! :)
Με προβληματίζει το σύστημα των τροχών, μιας και από το σύστημά του βαγονιού, που έχω, είναι μέρα με τη νύχτα!!!! Ευτυχώς οι τροχοί είναι σωστοί και κάτι γίνεται εκεί!
Ερώτηση τώρα, με τους υαλοκαθαριστήρες τι κανω? Καμια ιδεα? έχω πολύ δρόμο ακόμα ως εκεί, αλλά είναι ένα θέμα που πρέπει να λύσω! :? :?
τώρα συνέχεια έχει να συμπληρωθεί η μούρη και έπειτα να ξεκινήσει ο χώρος της καμπίνας......
Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα πιο εύκολο!!!! :oops: :oops:
Αυτά για απόψε.....
σχόλια, προτάσεις, διαφωνίες , κρίσεις και επικρίσεις όλα δεκτά προς συζήτηση!

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουαρίου 27, 2011, 01:22:35 πμ »
Μεγάλες ιστορίες ξεκίνησες, αλλά δείχνει ότι θα το παλέψεις γερά  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 27, 2011, 02:37:49 πμ »
Αν θελεις  ψαξε για blueprints και για πιο πολλα σχεδια

πχ...http://www.the-blueprints.com/blueprints/trains/   (681 τραινα)
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουαρίου 27, 2011, 10:02:27 πμ »
Αυτο ειναι οτι προχωραει αργα?Εγω θελω εφτα χρονια κι αν φτασω εκει που εφτασες :mrgreen:Πολυ ωραιο βγαινει.Καλη συνεχεια

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουαρίου 27, 2011, 10:43:19 πμ »
Ωραίος.Τέτοια θέλω να βλέπω.Evergreen Rulez.

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουαρίου 27, 2011, 05:52:32 μμ »
Φίλιππα το ξέρω αλλά όπως είπες θα το παλέψω όσο μπορώ.... ελπίζω να βγω νικητής!!!
Δημήτρη την γνωρίζω την σελίδα και σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων, αλλά δεν είχε το σχέδιο της μηχανής που θέλω να κάνω παρά μονό, έχει μια φωτογραφία από μοντέλο!!! Γενικα οπου ειχε φωτογραφιες δεν μπορουσα να βρω τα σχεδια!?!?!? :oops:
gtets να είσαι καλά!!! σίγουρα μπορείς, όπως μου είπε κάποιος φίλος εδώ μέσα πως είσαι σίγουρος ότι ΔΕΝ μπορείς όταν δεν έχεις δοκιμάσει κάτι!!! Έτσι λοιπόν δοκιμάζω και προχωράω!!!!!
Κώστα να είσαι καλά, πράγματι εξαιρετικά βολικό!!!!!! Evergreen Rulez.!!!!

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 12:42:02 πμ »
Λοιπόν συνεχεία στην μηχανή με κάτι που είναι πρωτόγνωρο για εμένα! Βασικά όλο το πρότζεκτ πρωτόγνωρο είναι, αλλά λεμέ τώρα.... Μιας λοιπόν και χρειάζομαι μηχανοδηγό έπρεπε να βρω έναν καθιστό στην 1/72 και μιας ότι είχα καθιστό ήταν πιλότος με κράνος εξαρτήσεις κτλ.... Βρήκα έναν εργατακο ώστε να τον κατακρεουργήσω!! Ο θεός ας βάλει το χέρι του να ξανά περπατήσει!!!! :lol: :lol: :lol:

Αφού λοιπόν χειρουργήθηκε και μπήκαν και τα μεταλλικά μέρη για να ενώσω το σώμα μεταξύ του, κολλήθηκε εκεί!!!! Θα πέσει γύψος τώρα και αύριο θα τον βγάλουμε για να δούμε την πορεία του!!! :lol: :lol: :lol:

Τώρα σειρά έχει η κονσόλα χειρισμού με τους ασύρματους κτλ.. τα καθίσματα καθώς και να χαραχτεί και από μέσα η καμπίνα!!! Το κιγκλίδωμα για την καταπακτή, τα σκιάδια, χειρολαβές και αλλά τέτοια καλούδια!!!! ʼπλα είμαι σε δίλημμα μήπως θα πάει στραφεί η δουλειά όταν κλειστεί, μήπως και δεν φαίνεται τίποτα!!!!
Η καμπινα εσωτερικα ειναι ετσι....

Από πίσω θα χρησιμοποιήσω την φαντασία μου, μιας και δεν βρήκα ούτε μια φωτογραφία!!!
Αυτά για απόψε.....

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #19 στις: Μαρτίου 01, 2011, 12:21:05 πμ »
Πολύ δουλειά έκανα σήμερα :oops: :oops:

Θέλει πολυυυυ δουλειά ακόμα και αν θεωρήσω ότι για δυο σκιάδια ένα κάθισμα και ένα ρολόι έφαγα ενα απόγευμα δεν έχει σκοπό να τελειώσει η καμπίνα!!!!!!!
Αυτά για απόψε.....

Αποσυνδεδεμένος pink_panzer

• "Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κολόμβε, .... την περιέργειά σου
  • "Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω φοβερή μόρφωση"
« Απάντηση #20 στις: Μαρτίου 01, 2011, 11:29:51 πμ »
welcome to the clab,scratcbuilder.Ωραία αρχή,πιστεύω η συνέχεια να είναι ακόμη καλύτερη.Αν θέλεις πολιτικές φιγούρες κάθε είδους,από μηχανοδηγούς μέχρι και...ψαρά, η preiser μπορεί να σε καλύψει άνετα στη κλίμακά σου,με αρκετά καλή λεπτομέρεια.
Ζ

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #21 στις: Μαρτίου 02, 2011, 12:50:05 πμ »
Ζήση σε ευχαριστώ, και εγώ να πιστεύω και ελπίζω η συνεχεία να είναι καλύτερη!!!
λοιπόν λίγα πράγματα με το τέλος της ημέρας, το κάγκελο, το φρένο έκτακτης ανάγκης, μοχλοί στην κονσόλα μαζί με το καλώδιο του ασύρματου, έγινε και λίγη χάραξη πάνω στην κονσόλα ! Ελπίζω όταν θα βαφτούν να φανεί κάτι εκεί πάνω! Τοποθετήθηκαν επίσης τα ρολόγια πάνω στην κονσόλα, έγινε και το δεύτερο κάθισμα. Και στα δυο καθίσματα τοποθετήθηκε χαρτοπετσέτα για το μαξιλάρι, ελπίζω να δείξει κάπως .Ο μηχανοδηγός θα κρατάει τον ασύρματο στο χέρι που έχει σηκωμένο. Επίσης μπήκε και ο πυροσβεστήρας δανεικός και αγύριστος από ένα κιτ με το πλήρωμα καταπέλτη που έχω στην άκρη!! Θέλει να μπουν ακόμα τέσσερα σκιάδια, καλωδιώσεις, ένα φαρμακείο στο πίσω τοίχο με κάτι κουμπιά.....  Αύριο έχω σεμινάριο με την ταινία "Runaway Train" μιας και πρωταγωνιστής είναι μια τέτοια μηχανή και σε κάποια πλανά φαίνεται και ο πίσω τοίχος της καμπίνας!!! Νομίζω αρκετά καλή, είχαν προταθεί και για όσκαρ ο  Jon Voight και ο Eric Roberts αν δεν κάνω λάθος! Λίγες φώτο....

Αυτά για απόψε.....

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #22 στις: Μαρτίου 02, 2011, 05:55:06 πμ »
μονο που σκεφτομαι τι εχεις ακομη να κανεις κουραζομαι εγω
κουραγιο :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #23 στις: Μαρτίου 06, 2011, 02:02:15 πμ »
Δημήτρη να είσαι καλά θα το χρειαστώ σίγουρα!!! :wink:
Ρυθμοί χελώνας!!! μπήκαν τα σκιάδια και έγινε ο πρόβολος ο μπροστινούς με τα φώτα και η διαμόρφωση για την πινακίδα της μηχανής..... έγινε και η δοκιμή των οπτικών ινών, πρόχειρα πολύ!!!
Δεν ξέρω κατά ποσό θα φαίνονται καθαρά ....

Αυτά για απόψε.....

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #24 στις: Μαρτίου 07, 2011, 11:17:27 μμ »
Καλή Σαρακοστή και καλή νηστεία σε όποιους τα καταφέρουν!!! Εγώ προσωπικά δεν είμαι τόσο Δυνατός, μια φορά ολόκληρη την σαρακοστή!!!!
Λοιπόν επί του θέματος έχω την εντύπωση ότι η καμπίνα είναι έτοιμη να κλειστεί! Έγιναν χειρολαβές και πόμολα στις πόρτες, οι μηχανισμοί των υαλοκαθαριστήρων! Τα σκιάδια όλα, ωχ ξέχασα να βάψω των πυροσβεστήρα! Αύριο τώρα, μετά από το σεμινάριο με το ranaway train έγινε ο πίσω τοίχος με ότι φαινόταν από την ταινία και λίγο φαντασία! Δημιουργήθηκαν λοιπόν τα ντουλάπια των ηλεκτρικών πινάκων,(μιας και στην ταινία φαίνεται η επιγραφή danger high voltage), πόμολα, χερούλια και οι θυρίδες εξαερισμών. Εδώ χρησιμοποιήθηκε η φαντασία μιας και στην ταινία φαίνεται ένας μεγάλος ψηλά, και χαμηλά δεν φαίνεται τίποτα!!! Βάφτηκαν και λερώθηκαν πατώματα τοίχοι χειρολαβές κτλ! Θέλει να ταλαιπωρήσω λίγο των πίνακα των χειριστηρίων να μπουν τα τζάμια σε ανοιχτές θέσεις στα πλάγια και κλειστά τα υπόλοιπα. Να φτιάξω μερικές ακόμα χαλκομανίες με προειδοποιητικά σήματα και να μπουν η και όχι μιας και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να εκτυπώσω τόσο μικρά και αν θα φαίνονται στο τέλος!!!!
Αρκετά νομίζω ότι έγραψα λίγες φώτο......

http://s3.postimage.org/2tzws8ix0/IMG_0098.jpg[/img]

Αυτά για απόψε.....

Tags: