Λοιπόν φιλέ svyatoslav αυτό κάνω! Ελπίζω το αποτέλεσμα να είναι ενδιαφέρων!!!

ramfighter, ευχαριστώ για την πληροφόρηση, τα γνωρίζω, το θέμα είναι ότι δεν έχω βρει αυτό που ζητάω, μέχρι τώρα τουλάχιστον!!! Η αλήθεια είναι ότι έχω δει αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα, για μελλοντικές δουλειές, μιας και το 1/72 το εχω ιδιαίτερη συμπάθεια!!!

Τώρα το ford δεν βάζει υπογραφή για να μπει στο χειρουργείο οπότε βρέθηκε αυτό.......

Δεν πειράζει θα μείνει για μελλοντική δουλειά!!

Τώρα τα μπλοκια προχωράνε με γοργούς ρυθμούς!!! Αφού γέμισε το καλούπι 4 φορές, βγήκαν ισάριθμα μπλοκια τσιμεντένια που θα αποτελούν την γέφυρα! Βέβαια θα χρειαστούν λίγο περιποίηση μιας και τον παράγοντα της υγρασίας δεν το έλαβα υπόψιν μου με αποτέλεσμα να σκευρωσει το καλούπι και αλλού να γεμίσει λίγο παραπάνω με το φούσκωμα!!! Ελπίζω με τρίψιμο να έρθουν εκεί που τα θέλω.....Το βραδύ τώρα θα ρίξω και τις κολώνες της γέφυρας, μιας και το καλούπι ακόμα δεν είναι έτοιμο!!!

Τώρα στην παρακάτω φώτο φαίνεται το μήκος της γέφυρας το οποίο δεν είχα αντιληφθεί ότι θα βγει τόσο μεγάλο και θα το βάλω διαγώνια ώστε να κόψω το τελευταίο μπλοκ μπετου. Το βαγόνι είναι δανεισμένο από προηγούμενη δουλειά για τον χώρο που θα καταλαμβάνει μαζί με την μηχανή!!!

Αυτά τα ολίγα για τώρα!
Σχόλια, προτάσεις, διαφωνίες , κρίσεις και επικρίσεις όλα δεκτά προς συζήτηση!
Θα επανερθω Δημήτριος!!