Καλέ μου φίλε Γιώργο, καλημέρα και μπράβο για την δουλειά σου μέρχι στιγμής
Λοιπόν με την γρίλλια μην ανησυχείς, το τηλ. μου το έχεις, "χτύπα" να κανονίσουμε.....υπάρχει φρέζα (τιτανίου) 1mm (δεν φαντάζομαι να είναι λεπτότερες οι γρίλλιες
). Κερνάς καφέ + "καθαρίζουμε" γρίλλιες

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου... Έκλεισε

Μετα απο πολύ καιρο επεστρεψα στο φορουμ και χαζευω και την προοδο σου.Μιά χαρά πάει.
Πόσο διάκενο έχουν μεταξύ τους οι γρίλιες?Εχεις παχύμετρο, ετσι δεν είναι??
(δε νομίζω να χωράει!!)
Βγάλε μια φωτο τα εξαρτήματα του ταχυτροχού που εχεις για να τα συγκρινω με τα δικά μου μηπως βρω κάτι που να σου κάνει.
Φίλε μου, Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ και ειλικρινά για τη προσφορά. Ελπίζω να γίνει η δουλειά με τη φρέζα του Παναγιώτη.
Γιάννη πολύ μεγάλη κουβέντα. Δεν έχω συγκεκριμένη άποψη, αλλά όταν υπάρχει κάποιο θέμα που μου αρέσει σε MUltimedia κιτ θα το χτυπήσω

...
Αν υπάρχει σε πλαστικό θα φτιάξω το πλαστικό χωρίς συζήτηση.
Στο θέμα αυτό, τα τσακάλια του AF θεωρούν οτι δεν μπορείς να πετύχεις απόλυτη πιστότητα σε μια GTO, αν δεν πας στο κιτ της Hiro. Εγω οπωσδήποτε θα προσπαθούσα ένα από τα αντίστοιχα πλαστικό κιτ, εκτός αν μου χαρίζαν αυτό της Hiro.

Αυτά για τη θεματολογία...
Τώρα για την ποιότητα, όλα τα multimedia κιτ έχουν τα θεματάκια τους. Αλλά, τα δύο καλά Multimedia kit που έχω (312PB και F2004) είναι απλά αλλού από λεπτομέρεια, πιστότητα κλπ. Η κατασκεύη τους δεν θα είναι απλή , αλλά θα αποτελεί μοντελιστική πρόκληση την οποία ανυπομονώ να αντιμετωπίσω.
Τώρα το συγκεκριμένο, είναι μια κυκλοφορία της Hiro με μέτρια ποιότητα (αλλά η τιμή του είναι η μισή σε σχέση με τα άλλα κτι της εταιρίας) και όχι πολύ λεπτομέρεια, καθώς ανήκει στην curbside σειρά της εταιρίας. Απλά, η θεματολογία του αφορά τους φανατικούς με τον Βιλνεβ, ή τη Lancia ή τα Group 5 ή δεν ξέρω και γω τι άλλο και κανέναν άλλο. Για αυτό και το πήρά, ξέροντας τι αγοράζω...
Οι τελευταίες κυκλοφορίες της Hiro (η κορυφαία εταιρία στο χώρο αυτη τη στιγμή) είναι πολύ βελτιωμένες, πολύ ποιοτικές, πολυ λεπτομερείς αλλά και πάρα πολυ ακριβές. Δες το τελευταίο μου βασανάκι, για να πάρεις μια ιδέα :
http://www.f1m.com/forum/viewtopic.php?f=25&t=14338&hilit=MFH+312+67Σας ευχαριστώ όλους για τις ιδέες και τη συμμετοχή