Πολυ καλη δουλεια!Μπραβο Γιωργαρα!!
Κουκλαρα η ατιμη!
Βαγγέλη σε ευχαριστώ πολύ...
Τι εχει το μενου για συνεχεια??
Κάτι σε Ράλλυ με το αλογάκι επάνω

Σε προηγούμενο ποστάρισμά σου, ρωτάς για ενα κουτάκι.Λοιπόν, αυτό το κουτάκι, είναι η ηλεκτρική πυρόσβεση.Πρέπει να τοποθετείτε σε κεντρικό σημείο, που να το φτάνουν και οι δύο (οδηγός-συνοδηγός), και αν χρειαστεί να πατήσουν το κουμπάκι της, χωρίς να λύσουν τις ζώνες.
Επίσης, κανονικά θα έπρεπε το κιτ να σου εχει 2 πυροσβεστήρες.
Ο ενας, χειρός, ο οποιος συνήθως τοποθετήτε στα πόδια του συνοδηγού, και ο αλλος (λίγο μεγαλύτερος), ο οποίος ειναι και ηλεκτρικός και μονιμος. τοποθετήτε συνήθως πίσω απο το κάθισμα του οδηγού. Ο λόγος είναι γνωστός.
ΠΡΟΣΟΧΗ:Τα παραπάνω ισχύουν μόνο για αυτοκίνητα Ράλλυ.Στην πίστα δεν ειναι υποχρεωτικά κα συνήθως δεν τα εβαζαν οι κατασκευαστές.Πάλι ο λόγος ειναι γνωστός.
Βασίλη σε ευχαριστώ... Τώρα βέβαια έκλεισε το καπάκι και δεν μπορεί να μπει τίποτα άλλα θα μου είναι χρήσιμο όταν φτιάξω την μακριά της Esci. Αλήθεια υπάρχει και κάποια καλωδίωση που να ξεκινάει ή καταλήγει την ηλεκτρική πυρόσβεση?
Πίσω από το κάθισμα, στο κιτ δεν υπήρχε χώρος για τίποτα. Τώρα που έχει πάει ο πυροσβεστήρας, τι να πω. Η Hiro ή η Lancia ή και οι δύο μαζί των έκαναν γαργάρα

Τα βιντεάκια τα είχα ποστάρει και εγώ στη αρχή, αλλά δεν πειράζει... ταιριάζουν με το κλείσιμο του θέματος... Εξάλλου έχει γίνει λίγο χαώδης το tribute...
Εχω την εντύπωση οτι τα παράθυρα των πορτών, δεν ανοιγαν, αφού οι πόρτες ήταν πολυεστερικές. Αλλωστε αυτό φαίνεται και στα βιντεάκια, οπου οι συνοδηγοί ανήγουν τις πόρτες για να δώσουν το καρνέ...
Γιατί το λες αυτό. Υπάρχουν πολλές φώτο της Βeta με ανοιχτά, μισάνοιχτα ή ελάχιστα ανοιχτά παράθυρα. Δες τη φώτο που έδειξα στην απάντηση στο Χρήστο και αυτές :

Εκτός, αν δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις...
Η δουλεία σου είναι τέλεια.Κάθε φορά που βλέπω αυτοκίνητό σου αγωνιστικό, πραγματικά το ζηλεύω...Καλή συνέχεια στο επόμενο...
Σε ευχαριστώ ειλικρινά Βασίλη... Το σχόλιο σου με τιμάει ιδιαίτερα...