Αξεσουάρ κτιρίων αλλά και σιδηροδρόμων από την Miniart - Modelclub.gr - Μοντελισμός & Hobby

Αξεσουάρ κτιρίων αλλά και σιδηροδρόμων από την Miniart

Δύο σετ με πολύ όμορφα και χρήσιμα αξεσουάρ κυκλοφόρησε η Minart, εμπλουτίζοντας την γκάμα των διοραματικών αξεσουάρ της.

Πρόκειται για τα «Railway Tools & Equipment» (35572) και «East European Home Stuff» (35584) στην σειρά «Buildings and Accessories Series»

- Το σετ «Railway Tools & Equipment», περιλαμβάνει εργαλεία και αντικειμένα χρήσιμα στην κατασκευή ή επισκευή σιδηροδρόμων, όπως καρότσι, φτυάρια, κουβάδες, συνδέσμους σιδηροτροχιών, φανάρια διαχείρισης κυκλοφορίας, ξύλινους, στρωτήρες σιδηροτροχιών κ.α.

- Το σετ «European Home Stuff», περιλαμβάνει οικιακά είδη, που συναντώνται σε ένα μέσο σπίτι της κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. Τραπέζι, καρέκλες, πιάτα, μαχαιροπίρουνα, ποτήρια και κύπελλα, σιδερο σιδερώματος, κηροπήγια, αλλά και μια στόφα είναι μερικά μόνο από τα περιεχόμενα του σετ, το οποίο εκτός από τα πλαστικά κομμάτια, περιλαμβάνει και φωτοχαραγμένα.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι παρόλο που στους τίτλους επιχειρείται να δοθεί ένα χρονικό/γεωγραφικό πλαίσιο (χονδρικά στην εποχή του Β’ΠΠ), στην πραγματικότητα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολύ πέρα από αυτό το πλαίσιο.

INFO: Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Miniart για περισσότερες πληροφορίες για τις κυκλοφορίες της.

Ενημερωθείτε από το κατάστημα στατικού μοντελισμού που συνεργάζεστε για την διαθεσιμότητα και τιμές. Αναφέρετε ότι το διαβάσατε στο Modelclub.gr.

Βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα. Αναφέρετε ότι τους βρήκατε από το Modelclub.gr

Μοιραστείτε το άρθρο
 Δείτε και αυτά

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd