Νέες κυκλοφορίες και επανεκδόσεις από την TAMIYA - Modelclub.gr - Μοντελισμός & Hobby

Νέες κυκλοφορίες και επανεκδόσεις από την TAMIYA

Νέες κυκλοφορίες και ενισχυμένες επανεκδόσεις, αποτελούν τις ανακοινωμένες κυκλοφορίες της TAMIYA σε όλα τα είδη, για το πρώτο εξάμηνο του έτους. Επίσης συμπεριλαμβάνονται και συνεργασίες με άλλες εταιρίες.

Αναλυτικά:

  • 1/72 Kawasaki Ki-61-Id Hien (Tony) – κωδ. 60789, με λεπτομερέστατο κόκπιτ, σλάτς και χαλκομανίες για τρία αεροσκάφη.
  • 1/72 Kawasaki Ki-61-Id Hien (Tony) Camouflage Decals - κωδ. 12683. Χαλκομανίες για την αναπράσταση του καμουφλάζ που εμφανίζεται στα αεροσκάφη του 244 Air Group. Το σετ περιλαμβάνει πέντε χαλκομανίες για την κάλυψη των φτερών, της ατράκτου και της αντένας.
  • 1/12 Kawasaki Ninja H2R (Έτοιμο μοντέλο) - κωδ. 21160. Έτοιμο μοντέλο της μηχανής Kawasaki Ninja στην 1/12, με διαστάσεις 172mm μήκος, 70mm πλάτος, 97mm ύψος.
  • 1/20 SF70H – κωδ. 20068. Μοντέλο του μονοθέσιου με το οποίο ο Sebastian Vettel κέρδισε το Αυστραλιανό Grand Prix του 2017. Παρέχονται επίσης σήματα και για το μονοθέσιο του K. Räikkönen. Με ξεχωριστά μπουλόνια για κάθε τροχό, καθρέφτες από μεταλική χαλκομανία, αλλά και μάσκες βαψίματος.
  • 1/48 German Heavy Tractor SS-100 – κωδ.. 32593, με μονοκόμματη καμπίνα και κάλυμμα κινητήρα, πλήρες εσωτερικό, χαλκομανίες για τέσσερεις επιλογές, φιγούρα οδηγού, αλλά και τις ράβδους ρυμούλκησης του Heinkel He219 το οποίο πωλείται ξεχωριστά.
  • 1/35 French Armored Car AMD35 (1940) – κωδ. 32411. Συμπαραγωγή με την ICM, η οποία παρήγαγε τα κομμάτια του οχήματος. Στο κιτ παρέχονται μια φιγούρα (παραγωγής TAMIYA), πλήθος αξεσουάρ και χαλκομανίες για δύο γαλλικά και ένα γερμανικό όχημα.
  • 1/35 German Self-Propelled Howitzer Wespe «Italian Front» - κωδ. 35358. Επανέκδοση του παλιού καλού, Wespe με την προσθήκη νέων κομματιών, και χαλκομανιών για οχήματα που πολέμησαν στην Ιταλία. Ανάμεσα στις προσθήκες είναι και οι πέντε φιγούρες (νέα καλούπια), με τις σωστές για την εποχή στολές και αληθοφανείς πόζες.

INFO: Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Tamiya για περισσότερες πληροφορίες για τις κυκλοφορίες της.

Ενημερωθείτε από το κατάστημα στατικού μοντελισμού που συνεργάζεστε για την διαθεσιμότητα και τιμές. Αναφέρετε ότι το διαβάσατε στο Modelclub.gr.

Βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα. Αναφέρετε ότι τους βρήκατε από το Modelclub.gr

Μοιραστείτε το άρθρο
 Δείτε και αυτά

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd