Επανακυκλοφορίες και συνδυασμοί κιτ τον Γενάρη από την TAMIYA - Modelclub.gr - Μοντελισμός & Hobby

Επανακυκλοφορίες και συνδυασμοί κιτ τον Γενάρη από την TAMIYA

Με ένα μπαράζ επανακυκλοφοριών και συνδυασμών κιτ, η TAMIYA, μπαίνει στη νέα χρονιά.

Μάλιστα πολλά από τα νέα σετ, κυκλοφορούν σε συνεργασία με την FineMolds, προϊδεάζοντας για απολαυστικές ώρες συναρμολόγησης.

Οι κυκλοφορίες αναλυτικά:

  • 32596 - Japan Ground Self Defense Force Type 16 Maneuver Combat Vehicle στην 1/48. Η κυκλοφορία του Type 16 στην 48άρα κλίμακα, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το «μεγάλο» αδελφάκι του: Ρεαλιστική απόδοση του σασί και των υποσυστημάτων ανάρτησης, ελαστικά από μαλακή ρητίνη και μια «μισή» φιγούρα του διοικητή, περιλαμβάνονται στο κιτ. Οι χαλκομανίες αφορούν δύο οχήματα της JGSDF.
  • 35365 U.S. Airborne Tank M551 Sheridan (Vietnam War) στην 1/35, Πρόκειται για νέο tooling, με νέα κομμάτια τόσο σε πλαστικό, όσο και σε φωτοχαραγμένα και μεταλλικά κομμάτια. Το πυροβόλο των 152, το προστατευτικό δίχτυ, αλλά και το νέο ασπίδιο της θυρίδας του διοικητή, αποτελούν μετρικά από τα νέα κομμάτια, ενώ το κιτ συνοδεύουν δύο φιγούρες και χαλκομανίες για δύο άρματα.
  • 25186 JGSDF Type 90 Tank & Type 73 Light Truck Set στην 1/35. Πρόκειται για τον πρώτο συνδυασμό κιτ της Tamiya και της FineMolds. Το άρμα συνοδεύουν δύο φιγούρες και χαλκομανίες για 10 άρματα, ενώ το τζιπ (το οποίο είναι της FineMolds) παρέχει χαλκομανίες για 4 οχήματα.\
  • 25187 Japanese Type 1 Self-Propelled Gun & Kurogane 4x4 Set στην 1/35. Ένας ακόμη συνδυασμός κυκλοφοριών με την FineMolds. Το αυτοκινούμενο πυροβόλο συνοδεύουν δύο φιγούρες, ενώ το κιτ του Kurogane 4x4 (προϊόν της FineMolds) συνοδεύει μία φιγούρα.
  • 25188 JGSDF Reconnaissance Motorcycle & High Mobility Vehicle Set στην 1/35. Πολλοί θα θυμούνται το σετ της μοτοσυκλέτας με τους Ιάπωνες ανιχνευτές που κυκλοφορούσε μόνο του από την Τamiya και αποτέλεσε «δωρητής» κυρίως για την μοτοσυκλέτα. Η Ιαπωνική έκδοση του Hummer (High Mobility Vehicle - HMV) της FineMolds προσφέρει σήματα για 5 οχήματα.
  • 25418 Lancia Stratos Turbo (Silver Color Plated) στην 1/24. Η εμβληματική Lancia, επανακυκλοφορεί σε συλλεκτική έκδοση με επιμεταλλωμένο αμάξωμα. Συνοδέυεται από μία φιγούρα οδηγού.
  • 12685 U.S. MCI Cartons (Vietnam War) στην 1/35. Μια «διοραματική» κυκλοφορία, με κουτιά MCI (Meal, Combat, Individual) που χρησιμοποιήθηκαν στον πόλεμο του Βιετνάμ. Το σετ περιλαμβάνει 11 κούτες με το προστατευτικό περίβλημά τους, αλλά και το κουτιά των μερίδων που κουβαλούσε (12 μερίδες/κούτα).
  • 12687 U.S. M551 Sheridan Photo-Etched Parts & Metal Gun Barrel Set στην 1/35. Πρόκειται για τα βελτιωτικά κομμάτια που συνοδεύουν την κυκλοφορία του Sheridan, για όσους θέλουν να το χρησιμοποιήσουν στην «παλιά» έκδοση του άρματος. Περιλαμβάνει μεταλλική κάννη, με τις ραβδώσεις στην άκρη, φωτοχαραγμένο δίχτυ αντιαρματικής προστασίας, αλλά και τις γρίλιες του κινητήρα και των φώτων.

INFO: Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Tamiya για περισσότερες πληροφορίες για τις κυκλοφορίες της.

Ενημερωθείτε από το κατάστημα στατικού μοντελισμού που συνεργάζεστε για την διαθεσιμότητα και τιμές. Αναφέρετε ότι το διαβάσατε στο Modelclub.gr.

Βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα. Αναφέρετε ότι τους βρήκατε από το Modelclub.gr

Μοιραστείτε το άρθρο
 Δείτε και αυτά

DMC Firewall is a Joomla Security extension!