Νέες κυκλοφορίες από την Roden - Modelclub.gr - Μοντελισμός & Hobby

Νέες κυκλοφορίες από την Roden

Με αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Roden, μας ενημερώνει για τις νέες της κυκλοφορίες.

Holt 75 Artillery Τractor w/BL 8-inch Howitzer 1/35, Roden (kit No.814)
Το Ηolt 75 ήταν ένας τράκτορας πυροβολικού βαρέως τύπου, που κατασκευάστηκε στις αρχές του 20ου αιώνα από τον Αμερικανό εφευρέτη Banjamin Ηolt. Aρχικά χρησιμοποιήθηκε για αγροτικές ανάγκες, αλλά με την έναρξη του Α' ΠΠ τέθηκε σε στρατιωτική υπηρεσία, ρυμουλκώντας βαρέα πυροβόλα, κάτι πρακτικά αδύνατο να ανατεθεί σε άλογα. Εκτός από το στρατό των ΗΠΑ αυτοί οι τράκτορες χρησιμοποιήθηκαν από τους στρατούς της Μ. Βρετανίας και της Γαλλίας. Συνολικά κατασκευάστηκαν πάνω από 2000 μονάδες και αποτέλεσαν τον πρόδρομο του σημερινού τράκτορα πυροβολικού. Το νέο κιτ της Roden περιέχει εξαιρετική λεπτομέρεια, με κινητήρα, ερπύστριες link by link και ρεαλιστικές αναρτήσεις-συγκροτήματα τροχών. Περιέχεται ως ρυμουλκούμενο το γνωστό BL Howitzer των 8 ιντσών.

Type B WWI Omnibus "Ole Bill" 1/72, Roden (kit No.732)
Tα πρώτα διώροφα λεωφορεία του Λονδίνου το 1910 -1911, με κινητήρα, κατασκευασμένα από την ΑEC, δεν άργησαν να μετατραπούν και να χρησιμοποιηθούν ως στρατιωτικά μεταφορικά κατά τον Α' ΠΠ, με χωρητικότητα 24 στρατιωτών και τραυματιών. Τη στρατιωτική αυτή έκδοση κυκλοφόρησε πρόσφατα η Roden στην 1/72 με πολύ καλή λεπτομέρεια και μήκος τελειωμένου μοντέλου 96mm. To "Ole Bill" είναι ονομασία χαρακτηριστικού καρτούν της εποχής εκείνης στην Μ.Βρετανία, ενώ στην 1/32 οι πιο παλιοί θα θυμούνται την πολιτική έκδοση του συγκεκριμένου λεωφορείου από την Airfix (1910 Β Τype Bus).
 
Douglas C-47 Skytrain (Dakota MK.III) 1/144, Roden (kit No.300)
Mε την ευκαιρία της 75ης επετείου της D-Day (Απόβαση στη Νορμανδία) η Roden αποφάσισε να τιμήσει τη συμβολή του C-47 Dakota (Skytrain για τους Αμερικανούς), σε κλίμακα 1/144, επανεκδίδοντας για άλλη μια φορά το γνωστό από το 2013, πολύ καλό της κιτ, με νέα σήματα και νέο εξώφυλλο. Σίγουρα είναι το καλύτερο κιτ σε αυτή τη μικρή κλίμακα, με πολύ καλή λεπτομέρεια, κυρίως εξωτερικά, μια και εσωτερικά δεν υπάρχει και θα ήταν δύσκολο να φανεί κάτι.

INFO: Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Roden για περισσότερες πληροφορίες για τις κυκλοφορίες της.

Ενημερωθείτε από το κατάστημα στατικού μοντελισμού που συνεργάζεστε για την διαθεσιμότητα και τιμές. Αναφέρετε ότι το διαβάσατε στο Modelclub.gr.

Βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα. Αναφέρετε ότι τους βρήκατε από το Modelclub.gr

Μοιραστείτε το άρθρο
 DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd