Η Revell επανακυκλοφορεί τα Star Wars κιτ της Bandai - Modelclub.gr - Μοντελισμός & Hobby

Η Revell επανακυκλοφορεί τα Star Wars κιτ της Bandai

Την επανακυκλοφορία των γνωστών για την ποιότητα και πιστότητα κιτ της Bandai, με θέματα από την σειρά Star Wars, ανακοίνωσε η Revell.

Τα κιτ, θα κυκλοφορήσουν τον ερχόμενο Μάρτη και κάποια θα έχουν και νέες χαλκομανίες.

Αναλυτικά:

01200 X-Wing Starfighter στην 1/72. Πρόκειται για επανακυκλοφορία του κιτ της Bandai -που πρωτοκυκλοφόρησε το 2014- με νέες χαλκομανίες. Το κιτ θεωρείται ένα από τα πλέον λεπτομερή μοντέλα του X-Wing, ενώ παρέχει δύο τύπους καλύπτρας, καθιστή φιγούρα πιλότου και Droid, ανοιγόμενο εξωτερικό (για να φαίνεται η εσωτερική λεπτομέρεια), αλλά και νέο stand για να τοποθετηθεί το μοντέλο. Επίσης τα σήματα δίνονται με μορφή χαλκομανίας ή αυτοκόλλητου.

01201 TIE Fighter στην 1/72. Επανακυκλοφορία του κιτ της Bandai που κυκλοφόρησε το 2015 με νέες χαλκομανίες και επίσης ένα από τα λεπτομερέστατα κιτ του αυτοκρατορικού μαχητικού ΤΙΕ. Το κιτ παρέχει λεπτομερές κόκπιτ, δύο τύπου αλεξινέμια, δυο ράβδους διαφανούς πλαστικού για την απομίμηση των ακτίνων λέιζερ, καθιστή φιγούρα πιλότου, αλλά και stand που προσομοιάζει το Death Star. Και εδώ τα σήματα δίνονται με μορφή χαλκομανίας ή αυτοκόλλητου.

01202 AT ST στην 1/48. Επανακυκλοφορία του κιτ που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2015, με νέες χαλκομανίες. Λεπτομερές κόκπιτ, θύρες που μπορούν να κολληθούν και ανοικτές, ράβδους διαφανούς πλαστικού για την απομίμηση των ακτίνων λέιζερ, καθιστή φιγούρα χειριστή, περιλαμβάνονται στο κιτ. Και εδώ τα σήματα δίνονται με μορφή χαλκομανίας ή αυτοκόλλητου.

01203 Snowspeeder στην 1/48. Επανακυκλοφορία του λεπτομερέστατου κιτ του 2015 με νέες χαλκομανίες, δύο τύπου αλεξινέμια, δυο ράβδους διαφανούς πλαστικού για την απομίμηση των ακτίνων λέιζερ, δύο καθιστές φιγούρες πιλότων, αλλά και λειτουργικά αερόφρενα. Όπως και με τα προηγούμενα, τα σήματα δίνονται με μορφή χαλκομανίας ή αυτοκόλλητου.

01204 Slave I στην 1/144. Το σκάφος του διαβόητου Jango Fett, σε επανακυκλοφορία αυτού του 2015 με νέες χαλκομανίες. Το κίτ παρέχει μια καθιστή φιγούρα του Jango Fett, περιστρεφόμενο κόκπιτ, δυνατότητα αναπαράστασης της θύρας φόρτωσης, ανοικτή ή κλειστή, κινούμενα φτερά, ράβδους διαφανούς πλαστικού για την απομίμηση των ακτίνων λέιζερ και σήματα σε μορφή χαλκομανίας ή αυτοκόλλητου.

01205 AT AT στην 1/144. Πρόκειται για rebox του κιτ της Bandai του 2017 και αν και την 1/144, το μέγεθός του είναι τουλάχιστον απολαυστικό... Λειτουργικοί σύνδεσμοι στα «πόδια», αλεξινέμιο από διαφανές πλαστικό, λεπτομερές κόκπιτ με δύο φιγούρες και φυσικά σήματα σε μορφή χαλκομανίας ή αυτοκόλλητου, περιλαμβάνονται στο κιτ.

INFO: Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της REVELL για περισσότερες πληροφορίες για τις κυκλοφορίες της.

Ενημερωθείτε από το κατάστημα στατικού μοντελισμού που συνεργάζεστε για την διαθεσιμότητα και τιμές. Αναφέρετε ότι το διαβάσατε στο Modelclub.gr.

Βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα. Αναφέρετε ότι τους βρήκατε από το Modelclub.gr

Μοιραστείτε το άρθρο
 Δείτε και αυτά

Our website is protected by DMC Firewall!