R-R Armoured Car Pattern 1914/1920 στην 1/35 από την Meng - Modelclub.gr - Μοντελισμός & Hobby

R-R Armoured Car Pattern 1914/1920 στην 1/35 από την Meng

Την κυκλοφορία της Rolls Royce Armoured Car Pattern 1914/1920 στην 1/35 ανακοίνωσε η Meng.

Όταν το Βρετανικό Ναυαρχείο, διέταξε το 1914, την Rolls Royce να παραδώσει τα σασί του μοντέλου Silver Ghost, για τις πολεμικές ανάγκες, κανείς δεν φανταζόταν ότι το αποτέλεσμα θα ήταν ένα στρατιωτικό όχημα που θα επέλαυνε στις λασπωμένες πεδιάδες του Βελγίου και την καυτή έρημο της Μ. Ανατολής, τις ρωσικές στέπες, τα κακοτράχαλα βουνά του Αφγανιστάν και τους χωματόδρομους της Ινδίας για πάνω από 30 χρόνια!!

Τα R-R, όπως έγιναν γνωστά, ξεκίνησαν με ένα πολυβόλο vickers σε ένα θωρακισμένο πύργο στον Α’ ΠΠ (pat.1914) και κατέληξαν σε ταχυκίνητες πλατφόρμες μεταφοράς όπλων (pat. 1920) στον Β’ΠΠ, με αξιοθαύμαστη οδηγική συμπεριφορά, όπως θα περίμενε κανείς από μια Rolls Royce. Στο ενδιάμεσο βέβαια, τα οχήματα αυτά υπηρέτησαν το βρετανικό στέμμα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Αυτοκρατορίας, ενώ χρησιμοποιήθηκαν και κατά την διάρκεια των Ρωσικού εμφυλίου πολέμου και από τις δύο πλευρές...

Το κιτ της MENG, BRITISH R-R ARMORED CAR Pattern 1914/1920 (VS-010), αποτελείται από 190 κομμάτια, συμπεριλαμβανομένων φωτοχαραγμένων και διαφανών και τελειωμένο μετράει 147mm μήκος και 58mm πλάτος. Παρέχει κομμάτια και για το μοντέλο του 1914, αλλά και του 1920, με δύο είδη ζαντών και ελαστικών, οπλισμού και τμημάτων θωράκισης.

INFO: Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της MENG για περισσότερες πληροφορίες για τις κυκλοφορίες της.

Ενημερωθείτε από το κατάστημα στατικού μοντελισμού που συνεργάζεστε για την διαθεσιμότητα και τιμές. Αναφέρετε ότι το διαβάσατε στο Modelclub.gr.

Βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα. Αναφέρετε ότι τους βρήκατε από το Modelclub.gr


Μοιραστείτε το άρθρο
 



Δείτε και αυτά

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd