Κυκλοφόρησε το Hurricane Mk.1 της Arma Hobby - Modelclub.gr - Μοντελισμός & Hobby

Κυκλοφόρησε το Hurricane Mk.1 της Arma Hobby

Κυκλοφόρησε το νέο κιτ του Hawker Hurricane Mk.1 στην 1/72 από την Arma Hobby.

Πρόκειται για Expert Edition, η οποία περιλαμβάνει την έκδοση του θρυλικού μαχητικού που πολέμησε στην μάχη της Αγγλίας, με μεταλλικά φτερά και «μεγάλο» κόκπιτ.

Το κιτ 70019 - Hurricane Mk I Expert Set δίνει εσωτερικό των θόλων των τροχών, δύο τύπους προπέλας, και τρείς τύπους spinner. Επίσης δίνει επιλογή τοποθέτησης και τροπικού φίλτρου,

Το κιτ περιλαμβάνει φωτοχαραγμένα κομμάτια, μάσκες για την καλύπτρα και τους τροχούς και χαλκομανίες τυπωμένες από την «Techmod» για τέσσερα αεροσκάφη:

  • Hurricane MkI, P3059, με κωδικό ατράκτου SD-N της 501 Μοίρας της RAF, τον Αύγουστο του 1940
  • Hurricane MkI, V7234, με κωδικό ατράκτου SD-A της 501 Μοίρας της RAF, τον Αύγουστο του 1940. Το αεροσκάφος με το οποίο ο Sgt Antoni Głowacki, πέτυχε έξι καταρρίψεις και ένα λάβωμα. Τις πέντε από τις καταρρίψεις τις πέτυχε σε μια μόνο ημέρα (24 Αυγούστου 1940).
  • Hurricane MkI, R4175, με κωδικό ατράκτου RF-R From της 303 Πολωνικής Μοίρας της RAF. Ο ποιλότος του αεροσκάφους Sgt Josef Frantisek πέτυχε τις επτά από τις συνολικά 17 καταρρίψεις του με αυτό το αεροσκάφος πρωτού σκοτωθεί μετά από συντριβή του με το συγκεκριμένο αεροσκάφος στις 8/10/1940.
  • Hurricane MkI trop, 284, με κωδικό ατράκτου «κίτρινο J», της 3ης Μοίρας της Νοτιοαφρικανικής πολεμικής Αεροπορίας (SAAF), στην Κένυα το 1941.

Η τιμή του κιτ από το online κατάστημα της Arma Hobby, είναι €16.50

INFO: Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Arma Hobby για περισσότερες πληροφορίες για τις κυκλοφορίες της.

Ενημερωθείτε από το κατάστημα στατικού μοντελισμού που συνεργάζεστε για την διαθεσιμότητα και τιμές. Αναφέρετε ότι το διαβάσατε στο Modelclub.gr.

Βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα. Αναφέρετε ότι τους βρήκατε από το Modelclub.gr

Μοιραστείτε το άρθρο
 Σχετικά Άρθρα

Δείτε και αυτά

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd