Να'μαι πάλι μετά από πολύ καιρό (αφού είχα δώσει την προσοχή μου στην παράγκα) για ένα update στο pzI.
Αφού λοιπόν σχεδόν τελείωσα με τα διάφορα washes & pinwashes, έγιναν κάποιες γρατζουνιές και φθορές του χρώματος με πιο ανοικτό από το βασικό του panzer grey αλλά και με ένα σκούρο μαύρο με λίγο καφέ όπως και με ατόφια λαδάκια raw umber. Στη συνέχεια έπεσαν οι πρώτες σκόνες (πλούσιες-πλούσιες) από pigments και χρώματα αγιογραφίας, τόσο στα χαμηλά σημεία των τροχών, των αναρτήσεων, ερπυστριών και του σκάφους, όσο και στις οριζόντιες επιφάνειες των φτερών και του υπόλοιπου άρματος.
Σε αυτό το σημείο όπως έχω ξαναπεί, είναι που το βλέπεις και λες τι μ@λ@κί@ και πόσο χάλια το έκανα

οπότε ....
παίρνουμε λάδια (εγώ επέλεξα άσπρο, raw umber, κίτρινο, ένα flesh-οειδές, ένα γκρι και ένα μπλε σκούρο)

και ....

Αφού με ένα flat πινελάκι και αρκετές ποσότητες τουρπεντίνης αυτά απλώθηκαν, ενώ έγινε και το απαραίτητο blending με τις σκόνες, το αποτέλεσμα το βλέπετε παρακάτω.

Ελπίζω να σας αρέσει μέχρι τώρα, αν όχι πάντως και για να μην βαράτε (γιατί όντως είναι ψιλο-μάπα ακόμα)

να πω ότι απομένουν ακόμα 4-5 στάδια στην όλη επεξεργασία και μέχρι να τελειώσει όλη η διαδικασία παλαίωσης.
Ευχαριστώ και εις το επανειδείν