0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
...η να παω με μολοτωφ στο τελωνειο...?
......ξερει κανεις αν μπορω να κανω κατι........?
..τι να πω ρε παιδες...στα ΕΛΤΑ παντως πριν 3 μηνες που ειχα το ιδιο προβλημα μου ειχαν πει οτι ειχα δικιο δεδομενου οτι ουτε και μεγαλης αξιας ηταν το ''πακετο...(μαλιστα στο εγγραφο του τελωνειου αναγραφονταν η ενδειξη ''παιχνιδια ευτελους αξιας''...)...ουτε η ποσοτητα ηταν τετοια που να δικαιολογει εμπορικη χρηση.....
Τι σε πειράζει αν αντί 1 παραγγελίας με 4 κιτ κάνεις 2 παραγγελίες των 2
..τι να πω ρε παιδες...στα ΕΛΤΑ παντως πριν 3 μηνες που ειχα το ιδιο προβλημα μου ειχαν πει οτι ειχα δικιο δεδομενου οτι ουτε και μεγαλης αξιας ηταν το ''πακετο...(μαλιστα στο εγγραφο του τελωνειου αναγραφονταν η ενδειξη ''παιχνιδια ευτελους αξιας''...)...ουτε η ποσοτητα ηταν τετοια που να δικαιολογει εμπορικη χρηση.....το μονο που μου ειπαν να κανω ηταν... να αρνηθω την χρεωση....το δεμα θα γυρισει πισω στον αποστολεα...και αντε απο την αρχη παλι.... και αν........κουλουβαχατα δηλαδη.........ωσπου να βρουν κανεναν καμια μετα σε κανενα πορτ μπαγκαζ μπουκωμενο με μυγες...πλακα κανω αλλα εχω ζοχαδιαστει απιστευτα....
λοιπόν ας γράψω και εγώ μία φρέσκια ιστορία από τη σημερινή μου επίσκεψη στα ΕΛ.ΤΑ. για την παραλαβή ενός κίτ από TAIWAN για γνωστό συνφορουμίτη πήρα λοιπόν το δεύτερο ( ) ειδοποιητήριο στο χέρι, αφού το πρώτο δεν το είδα ποτέ, παρέλαβα το κίτ αλλά για να το παραλάβω πλήρωσα το (αστρονομικό) ποσό των 3 ευρώ , για πρώτη φορά. Όπως μου είπε η κοπέλα το ποσό αυτό οφείλεται στους νέους δασμούς που ισχύουν πλέον, βέβαια στην απόδειξη μου έγραψε ως περιγαφή είδους πώλησης ταχ. υπηρεσιών ......''ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ''
μονο κωλο μη μας ζητησουν να στησουμε στο τελος
Παράθεση από: Viper στις Οκτωβρίου 09, 2008, 02:22:03 μμ μονο κωλο μη μας ζητησουν να στησουμε στο τελος Σσσσσσσσσσσσ! Μην τους βάζεις ιδέες ρε Λάμπρο, για ΟΛΑ τους έχω ικανούς!
Παράθεση από: gkontog στις Οκτωβρίου 09, 2008, 02:26:47 μμΠαράθεση από: Viper στις Οκτωβρίου 09, 2008, 02:22:03 μμ μονο κωλο μη μας ζητησουν να στησουμε στο τελος Σσσσσσσσσσσσ! Μην τους βάζεις ιδέες ρε Λάμπρο, για ΟΛΑ τους έχω ικανούς!...και ξέρετε όποιος είναι σε απόγνωση, εφαρμόζει το ρητό "ΟΤΙ ΠΑΡΟΜΕΝ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ"