Καλημέρα Κώστα και Γιωργο.Σεβαστή η γνώμη σας ως καλύτεροι γνώστες στα δρώμενα.
Τα χώνω σε όσους δεν τρέξανε.... οσοι εκαναν κάτι τους συγχάιρω πραγματικά.
Μην μου πειτε ρε παιδια όμως οτι δεν θα θέλατε αυτή η αεροπορική ιστορια να κρατείται εκει όπως πρέπει.
1ον. τα ατομα που υπάρχουν εκειμέσα ξύνονται και το γνωρίζω γιατι υπηρετεί ενας γνωστος εκει (εφεδρος).... αρα μην μου λετε για ελείψεις προσωπικου. Αλλωστε ολοι γνωρίζουμε το ρητό πηγαινε αεροπορια για να κάθεσαι. Σκοπανθρωποι τους λενε...και σε κοντινες μονάδες απλα κάθονται..ειναι 3εξω μια μεσα.
2ον. εγω δεν θα ειχα πρόβλημα να πάω σε κάτι τέτοιο....αλλα τιθονται τα εξής θέματα.... πρωτον πρεπει να υπαρχει εθελοντισμος για κατι τετοιο ή είναι υποχρεώση του μουσείου να συντηρεί τα εκθεματα.... ετσι για να καταλαβω.
εκτος απο αυτό... μερικα πραγματα το πως πρεπει να συντηρηθει ενα ιστορικο αεροσκάφος δεν το γνωρίζω..... ισως πρεπει να μαθουμε πρωτα και μετα να δηλώσουμε εθελοντες..?
3ον. αντε και την καναμε την κίνηση....πήγαμε και τα καθαρίσαμε..... μια φορα...? εε και κατι έγινε...αυτά θέλουν συντήρηση τουλάχιστον 4 φορες τον χρόνο.....
4ον. Τα επετειακα συγνωμη... και μερικα αλλα που βρίσκονται σε καλή κατάσταση....σε ενα υπόστεγο αναλογο του μουσείου δεν μπορει να βρεθει για να στεγαστουν αυτα τα υπεροχα αεροσκάφη? και εινει εκτεθιμενα στις καιρικες συνθηκες??? μπορουν πιστευω .
5ον. Δεν νομίζω να ακουσες αρνητικά σχολια για την εκθεση... ηταν πιστευω αψογη και πιστευω οτι και χρηματικο κοστος να υπηρχε παλι θα μαζευε κόσμο γιατι ο απλος πολίτης διψα για τέτοια πραγματα. Το μουσειο όμως είναι ανοικτό σε γιορτες όπως οι 7 Νοεμβριου που είναι των ταξιαρχων. Συγνωμη μηπωε πρεπει να πληρώσω για να μπω στην βάση για να δώ κάτι που εχει πληρωθεί απο το ελληνικο κράτος..... γιατι τότε δεν υπάρχει εκθεση να δικαιολογεί το κόστος.
Τι εννοω οτι σαν προσχημα μπορουσαν να χρεώσουν για την εκθεση και καλα εκαναν για να τραβήξει κόσμοκαι δεν εβαλαν. Απλα μεχρι τώρα δεν υπήρχαν γεγονόταν ανάλογα με εξαίρεση μόνο τη γιορτης της αεροποριας για να δικαιολογήσουν το κοστος εισόδου. Θα σου αρεσε να πας σε μια Βαση εκεινη την ημέρα και να σου κόψουν εισητήριο? δεν νομιζω. Αυτο που θελω να πω είναι οτι μουσείο και εκθεση ειναι εντελως ξεχωρα πραγματα δεν ανήκει το ενα στο αλλο.απλα το μουσειο προσαρτηθηκε στην ICARUS για να παει και ο κόσμος και εκει. να δει κατι κατι παραπανω ή κανω λαθος?
6ον. Εγω δεν ειμαι ικανος να ξέρω τι πραγματικα συμβαίνει.... απλα βλεπω το αποτέλεσμα και στεναχωριεμαι. Πιστευω και εσυ και ο καθενας μας που αγαπαει την Αεροπορια και οτι εχει να κανει με το αντικειμενο αυτό.Ετσι εκφραζω πικρία.
Επισεις οτι όλη η ελλαδα χωλαινει....δεν παει να πει οτι δεν πρεπει να επισημαινουμε τα προβληματα
Καποια ατομα ενδιαφερονται και τους αξίζει παραπάνω απο ενα μπραβο..... ή απλα συγχαρητήρια.
Γιωργο δεν ειμαι αρνητικος.....απλα θιγω τα κακως κείμενα.... όπως βλεπεις πιο πανω για την οργανωση της ICARUS ειπα τα καλυτερα..... αρα δεν ειμαι αρνητικος...απλα ελαχιστα αντικειμενικος.
και παλι ζητώ συγνώμη αλλα ετσι το ειδα και αλλος κοσμος το ειδε και το ανεφερε....αρα δεν ειμαι ο μονος. γιατι εγω και εσυ ακομα περισσότερο ΄γνωρίζουμε 5 πραγματα επιπλεον για τον χωρο αυτό....ο απλος επισκεπτης οχι....και κρίνει οτι βλεπει.... και οχι τι υπαρχει απο πισω.
Μεγάλη φάση παντως είχε ο Παπαγάλος ο λευκος..... τρελό γέλιο..... μιλάμε πολυ ήρεμος.

καλη συνεχεια συναδελφοι.