Αποστολέας Θέμα: ICARUS AEROEXPO ATHENS 2008 (13 εως 15 Ιουνιου 2008)  (Αναγνώστηκε 13811 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
Απ: ICARUS AEROEXPO ATHENS 2008 (13 εως 15 Ιουνιου 2008)
« Απάντηση #50 στις: Ιουνίου 13, 2008, 10:08:11 μμ »
Δημητρη ερχομενος απο Πειραια μεσω εθνικης κανεις δεξια στην εξοδο για Ολυμπιακο χωριο,επειτα μολις ανεβεις μετα απο 50 μετρα στη γεφυρα μενεις αριστερα και κανεις αριστερα (προσεξε οχι τερμα αριστερα γιατι θα γυρισεις στη καθοδο της εθνικης για πειραια!) μπαινεις λοιπον στη κεντρικη λεωφόρο ολυπιακου χωριου και στην εξοδο για βαρυμπομπη η τατοι -δε θυμαμε τι γραφει- κανεις δεξια και συνεχιζεις ολο ευθεια και σε βγαζει στο αεροδρομιο στη πρωτη-κυρια πυλη, εσυ συνεχιζεις προς τα πανω για τη δευτερη.

Επειδή γράφτηκαν διάφορα δρομολόγια, το πιό εύκολο είναι αυτό που γράφει ο Λάμπρος... Εκεί δουλεύω και ξέρω!
Βγαίνετε στον κόμβο για Ολυμπιακό χωριό και κάνετε αριστερά (οι ερχόμενοι απο Αθήνα) ακολουθώντας τις ταμπέλες για Ολυμπιακό χωριό... Προσοχή στον κόμβο γιατί είναι λιγάκι... κόμπος! Έχοντας στα δεξιά σας ένα μεγάλο γαλάζιο βιομηχανικό κτίριο (ή τη Smart :mrgreen: ), περνάτε κάτω απο τη γέφυρα και βγαίνετε στην πρώτη έξοδο. Στο φανάρι στρίβετε δεξιά και όλο ευθεία βγαίνετε στη πύλη του αεροδρομίου... Συνεχίζετε περιμετρικά του αεροδρομίου για να βγείτε στη βέρεια πύλη που είναι και η είσοδος για την έκθεση...

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
« Απάντηση #51 στις: Ιουνίου 13, 2008, 10:15:16 μμ »
Eγω λεω να κατσω σπιτι ,να μοντελαρω,ετσι και αλλιως μαλλον τα ιδια και τα ιδια χιλιοφωτογραφημενα και ξαναματαφωτογραφημενα α/φη θα εχει ,

Αποσυνδεδεμένος Markpa

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Norwich
    • Shuttleworth
« Απάντηση #52 στις: Ιουνίου 13, 2008, 10:33:26 μμ »
Υπάρχει γραμμή "μπλε" λεωφορείου που πηγαίνει στην πλατεία της Βαρυμπόπης και περνά απ' έξω και έχει και στάση του τρένου (ΟΣΕ) στάση "ΔΕΚΕΛΕΙΑ" που πηγαίνει προς Χαλκίδα και λογικά πρέπει να κάνει στάση.
Το δρομολόγιο του λεωφορείου:http://www.oasa.gr/index.asp?asp=routes/bus_stop.asp&route_id=+537&rvariant_id=1&medium=0
Με αυτοκίνητο στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας ανεβαίνοντας προς Λαμία αμέσως μετά την Κηφισιά υπάρχει γέφυρα που λέει "προς Βαρυμπόπη", ανεβαίνετε στη γέφυρα και στρίβετε αριστερά, στο τέλος του δρόμου στρίβετε δεξιά (έχει και μια ταβέρνα εκεί αν θυμάμαι καλά) και πέφτετε πάνω στη Βάση. ::icon_thumright::

Σε ευχαριστω για την ανταπόκριση σου......εισαι πιο κατατοπιστικος....απο αυτον που ρωτησα....
γιατι μου ειπαμε .....στην Εξοδο για Παρνηθα κανουμε δεξια....και μετα σε μια διχαλα....επιλεγω την δεξια και μετα ολο ευθεια......
εεε τι λες ....σωστο η μπουρδες μου λεει?
Παντως θθα ακολουθήσω τις δικες σου οδηγίες.....γιατι εχεις παει....
αληθεια οταν λες στριβουμε αριστερα...εννοεις... περναμε την Αθηνων -λαμιας καθετα.....και συνεχιζουμε..... ευθεια για ποση αποσταση?
ποσα χιλιομετρα ειναι περιπου η αποσταση μετα την εξοδο......ο αεροδρομιο του τατοιου?
ευχαριστω και παλι..να σαι καλα..... ::salut::

Nα δω πότε η Π.Α. θα επενδύσει το τεράστιο ποσό των 200 ευρώ  :shock: :shock:  γιά να βάλει δυό-τρείς πινακίδες στον δρόμο που οδηγεί στο μουσείο.
        Είναι δυνατόν ο κάθε απίστευτος να στήνει πινακίδες διαφημίζοντας το μαγαζί του η δεν ξέρω τί άλλο καί η πολεμική αεροπορία να μην έχει βάλει μία πινακίδα ?
        Κι ένα βιβλιαράκι-οδηγό βρε παιδιά.Να γράφει τι θησαυρούς έχει αυτό το μουσείο.Δίπλα είναι η Υ.Α.Ε. Τί της είναι να τυπώσει ένα ?

Πάλι γκρινιάζω..............  :oops: :oops:

Εγώ πάντως που ξέρω τον δρόμο θα πάω αύριο το πρωί. :wink: :wink:

αύριο που θα έρθεις να κοιτάξεις καλύτερα για να δείς τις πινακίδες για το Μουσείο που υπάρχουν απο το 2002, επίσης βιβλιαράκι ακόμα δεν έχουμε βγάλει αλλά φυλλάδιο με δύο μέχρι τώρα ανανεώσεις υπάρχει απο το 2001
PER ARDUA AD ASTRA

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #53 στις: Ιουνίου 13, 2008, 11:36:13 μμ »
          Αν κι έχω δεί πολλές φορές τις πινακίδες γιά το μουσείο αυτοκινήτου "Φαέθων",ακόμα καί επί της εθνικής οδού,δεν έχω δεί ποτέ αυτές που οδηγούν στο μουσείο της Π.Α.

Ίσως πάλι να μην έχω προσέξει καλά,αν καί από το 2002 έως σήμερα έχω επισκευθεί το Τατόι παραπάνω από μιά φορά.

Αύριο θα είμαι πιό παρατηρητικός καί ελπίζω να τις δω.

Αφού όμως υπάρχουν γιατί κανείς δεν τις αναφέρει όταν ρωτάται από άλλους γιά το πως μπορεί κάποιος να επισκευθεί το μουσείο ?

Ας συνεχίσουμε την συζήτηση αυτή αύριο,για να είμαι σίγουρος πως δεν κάνω λάθος.

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #54 στις: Ιουνίου 14, 2008, 12:08:35 πμ »
Απο βόρεια κατεβαίνωντας, έχω δεί πινακίδες (έχουν και το σχέδιο ενός F-104 :wink:) απλά είναι σχετικά μικρές σε μέγεθος - πιστεύω πώς το επιβάλει ο νόμος και φυσικά δέν θα μπορούσαν να είναι παράνομες όπως οι εκατοντάδες άλλες ταμπέλες που υπάρχουν στους δρόμους...

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • Moderator
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #55 στις: Ιουνίου 14, 2008, 12:09:02 πμ »
Υπάρχει και ποιο εύκολος τρόπος για να πάει κανείς στο Τατόϊ. Βγαίνετε στην έξοδο της Βαρυμπόμπης και κατευθύνεστε προς τις στροφές. Μετά από 7 στροφές, έχει μία τεράστια ευθεία που οδηγεί στην κεντρική πλατεία της Βαρυμπόμπης. Στην αρχή αυτής της ευθείας, θα δείτε ένα στενάκι στο αριστερό σας χέρι, εκεί θα κάνετε αριστερά και απλά θα ακολουθήσετε το δρόμο. Θα διασχίσετε τις ράγες του τραίνου και ο δρόμος θα σας βγάλει ακριβώς στο αεροδρόμιο. Θα στρίψετε αριστερά και θα δείτε την πύλη στο δεξί σας χέρι.

Αποσυνδεδεμένος F-16rhs

• Scale 1/35
  • *
  • Καλαϊτζής Παναγιώτης
    • Image
« Απάντηση #56 στις: Ιουνίου 14, 2008, 01:11:00 πμ »
ʼυριο θα είμαι και γώ εκει! ;-)
Ελπίζω να τα πούμε παίδες...αν με δείτε σφυρίχτε μου! ;-)

Αποσυνδεδεμένος Jim

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΗELLAS
  • Εεε πειρατηηηηηηηηη...
Απ: ICARUS Aero Expo 2008 απο 13 έως 15 Ιουνιου στο Τατόι
« Απάντηση #57 στις: Ιουνίου 14, 2008, 09:16:39 πμ »
Εχει πολλα σταντ μοντελιστικου ενδιαφεροντος + στατικη εκθεση απ εξω.
Εννοείς τα εκθέματα έχουν μοντελιστικό ενδιαφέρον ή υπάρχουν μοντελιστικά εκθέματα? :mrgreen:
Yπαρχει ενα σταντ με μοντελα και ειχε πολλα κιτ Ελληνικα.Τιγρη,Ολυμπο,F-16,F-4 και αλλα.
Απ εξω εχει εκθεση με πολιτικα ελαφρα αεροσκαφη PZL και καποια αλλα ελαφρα της ΠΑ.
Ολα τα λεφτα ειναι το erickson...

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #58 στις: Ιουνίου 14, 2008, 03:37:44 μμ »
           Μόλις γυρίσαμε.Καλά ήταν.Υπήρχε καλή οργάνωση.

Πλήρες φωτορεπορτάζ αργότερα ή αύριο μαζί με τους υπόλοιπους.

Απογοήτευση τα apache.Περίμενα κάτι περισσότερο.Ο Τσίτσος με την μηχανή του κάνει πιό πολλά κόλπα. :mrgreen: :mrgreen:

Ίσως βέβαια να φυλάνε τα καλύτερα γιά αύριο............... :roll: :roll:

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #59 στις: Ιουνίου 14, 2008, 03:53:34 μμ »
Τελικά τα Apache και το Chinook μπορούμε να τα φωτογραφίσουμε ή είναι μακριά :?:
Γιατί κάτι τέτοιο άκουσα.
 :cry:

Παρακαλώ πολύ όπως μας ενημερώσετε.
 ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #60 στις: Ιουνίου 14, 2008, 04:00:25 μμ »
Τελικά τα Apache και το Chinook μπορούμε να τα φωτογραφίσουμε ή είναι μακριά :?:

Τα συγκεκριμένα εκθέματα είναι πολύ μακριά από τον εκθεσειακό χώρο,πολύ κοντά στο μουσείο.Επειδή είναι ακόμα πιό μακρυά από το πάρκιγκ των αυτοκινήτων αποφασίσαμε να μην πάμε μέχρι εκεί καί δεν ψάξαμε αν υπήρχε πουλμανάκι που να πηγαίνει μέχρι το μουσείο.
    Παρόλο που έχει αναφερθεί στο φόρουμ πως το μουσείο θα είναι ανοιχτό,εγώ δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω καθώς από μακρυά μου φάνηκε πως το υπόστεγο ήταν κλειστό.
    Ίσως κάποιος άλλος φίλος που να είναι πιό σωστά ενημερωμένος μπορεί να απαντήσει.

Αποσυνδεδεμένος Jim

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΗELLAS
  • Εεε πειρατηηηηηηηηη...
« Απάντηση #61 στις: Ιουνίου 14, 2008, 04:08:44 μμ »

Τα συγκεκριμένα εκθέματα είναι πολύ μακριά από τον εκθεσειακό χώρο,πολύ κοντά στο μουσείο.Επειδή είναι ακόμα πιό μακρυά από το πάρκιγκ των αυτοκινήτων αποφασίσαμε να μην πάμε μέχρι εκεί καί δεν ψάξαμε αν υπήρχε πουλμανάκι που να πηγαίνει μέχρι το μουσείο.
    Παρόλο που έχει αναφερθεί στο φόρουμ πως το μουσείο θα είναι ανοιχτό,εγώ δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω καθώς από μακρυά μου φάνηκε πως το υπόστεγο ήταν κλειστό.
    Ίσως κάποιος άλλος φίλος που να είναι πιό σωστά ενημερωμένος μπορεί να απαντήσει.
Τα Apache και το Chinook ειναι διπλα στο μουσειο μεσα στην πιστα.Δεν αφηνουν να τα πλησιασεις αλλα βγαζεις ανετα φωτογραφιες μεσα απο το μουσειο.
Για να πας με αυτοκινητο δυσκολα γιατι εχει φυλακα που δεν σε αφηνει να συνεχισεις απο τον εσωτερικο δρομο εως την κατω πυλη.
Αν θες ομως μπορεις να πας ποδαρατος,απο τον δρομο στο τελος των hangar της εκθεσης.
Πρεπει να ειναι πιο κοντα :wink:

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #62 στις: Ιουνίου 14, 2008, 07:08:50 μμ »
Μόλις επέστρεψα και εγώ και οι εντυπώσεις είναι πολύ καλές!
Προσωπικά δέν με πολυενδιαφέρουν τα της γενικής αεροπορίας και ο κύριος λόγος επίσκεψης ήταν η δυνατότητα επίσκεψης στο ιδιωτικό "μουσείο" του Μινωα Κυριακού 8) Μπορώ να πώ πάντως πώς η οργάνωση είναι πολύ καλή και σίγουρα αξίζει να την επισκεφθείτε! Πολύ σημαντικό είναι πως υπάρχουν πουλμανάκια για τις μετακινήσεις εντός του αεροδρομίου (από και πρός το parking αλλά και απο το χώρο της έκθεσης προς το μουσείο της ΠΑ).

Αποσυνδεδεμένος F-16rhs

• Scale 1/35
  • *
  • Καλαϊτζής Παναγιώτης
    • Image
« Απάντηση #63 στις: Ιουνίου 14, 2008, 08:29:50 μμ »
Εγώ με την ταπεινή μου των 6MP τράβηξα τα παρακάτω:
Ετσι για να σας μετάφέρω στο κλίμα...Το event ήταν πολύ καλό και σας παροτρύνω όλους να πάτε!

Οι ιταλοί: (Ο Νο4 τους ήθελε λίγο φτιάξιμο στο σχηματισμό αλλα τεσπα ,καλοί ήταν!)

Και οι Apache Warriors που έκαναν απλά πραματάκια...Αλλα παραμένουν εντυπωσιακά
Νά μία διέλευση High Speed (οτι προλαβα να πιασω!)

Και ένα απο τα αγαπημένα μου θέματα στο υπόστεγο του Μίνωα Κυριακού!  :mrgreen:

Η οργάνωση είναι πολύ καλή (Για τον κόσμο που ήρθε δηλαδή)
Ενδέχεται να έρθω και αύριο αλλά δέν γνωρίζω ώρα λόγω υποχρεώσεων!
Να περάσετε καλά!  ::salut::  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος ppana

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #64 στις: Ιουνίου 14, 2008, 09:58:47 μμ »
Το μουσείο ήταν ανοιχτό, και υπήρχε πουλμανάκι κάθε 15 λεπτά.

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #65 στις: Ιουνίου 14, 2008, 10:20:21 μμ »
 ::arrowred:: F-16αρη
Παναγιωτη σου σφυρίξαμε και μας έγραψες.
 ::arrowred:: nick2
Πινακίδες υπάρχουν για το μουσείο Π.Α, απλά είναι λίγοι αυτοί που ενδιαφέρονται για το μουσείο της Π.Α γιαυτό και δεν ακους να ρωτάνε. Σήμερα πόσοι νομίζεις οτι το επισκέφτηκαν  :?: Πολύ λιγότεροι απο όσοι ηταν στην εκδήλωση στο πανω μερος του διαδρόμου.
 ::arrowred:: Leopard
Tα ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού προσγειώνονται κοντά στο Μουσείο της Π.Α, απ όπου και μπορείς να βγάλεις φωτογραφίες τους. Στο Μουσείο πας με ειδικό πουλμανακι που αναχωρεί μπροστα απο το κτίριο της 351. Πεζός δεν πας, απαγορεύεται. Η δε νότια πύλη, είναι για τους VIP και το προσωπικό του αεροδρομίου. Οπότε μπαινεις υποχρεωτικά απο την βόρεια και μετά πουλμανάκι.
 ::arrowred:: Sotiris
Αεροσυνοδούς να σου μοιράζουν δωρεαν αναψυκτικά και κουλουράκια έχει το σπίτι σου  :?: Δωρεαν περιοδικά Πτήση και RBF  :?: Kατι αλλες κοπελίτσες promotion διαφημίστριες  :?: (Για να μην πουμε για καποιες ενστολες που ηταν κρυφή δύναμη). Οτι ήταν ο Καλφάκης μόνος του στο περίπτερο του και μπορούσες να τον ταραξεις στις ερωτήσεις  :?: Ασε που  οτι είχε το έδινε με 10% έκπτωση. Τα αεροσκάφη του Κυριακού  :?: Ακροβατιικά από τους ΙΤαλούς  :?: (Μέτρια αυτά)

Και κλείνω με ένα αστείο συμβαν. γνωστό μελος του φορουμ για το οποί είχε εκδοθεί απαγορευτική εντολή, εθεάθη στο περιχωρο του Μουσείου, αλλά μέσα δεν μπήκε.  :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος F-16rhs

• Scale 1/35
  • *
  • Καλαϊτζής Παναγιώτης
    • Image
« Απάντηση #66 στις: Ιουνίου 14, 2008, 10:32:01 μμ »
::arrowred:: F-16αρη
Παναγιωτη σου σφυρίξαμε και μας έγραψες.
Nα σας εγραψα αποκλειεται...μαλλον δε σας ακουσα!Εχει διαφορα!  :mrgreen: :mrgreen:
Σε πήρε το μάτι μου κάπου την ώρα που έτρωγα αλλα είχα συζήτηση...Δέ χανόμαστε!  :mrgreen:  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Markpa

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Norwich
    • Shuttleworth
« Απάντηση #67 στις: Ιουνίου 15, 2008, 12:21:41 πμ »
Και κλείνω με ένα αστείο συμβαν. γνωστό μελος του φορουμ για το οποί είχε εκδοθεί απαγορευτική εντολή, εθεάθη στο περιχωρο του Μουσείου, αλλά μέσα δεν μπήκε.  :mrgreen: :mrgreen:

:twisted:
PER ARDUA AD ASTRA

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #68 στις: Ιουνίου 15, 2008, 12:42:25 πμ »
Παναγιώτη,αύριο θα έχει τίποτα μετά τις 3 το μεσημέρι,και θα είσαι εκεί,ή να μην κάνω τον κόπο...?
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #69 στις: Ιουνίου 15, 2008, 01:19:10 πμ »
μάλλον θα πάω τελικά αύριο με τον μαθηματικό μου κατά τις 13.00  μετά από πρόταση του...

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
« Απάντηση #70 στις: Ιουνίου 15, 2008, 03:15:05 πμ »
καλησπέρα συναδελφοι
Σημέρα ειχα πάει εγω απο τις 12μιση μέχρι τις 5μιση....
γυρισα μπρώ να πω με αναμεικτες αντυπώσεις και συναισθήματα.
Πρωτίστως θα πω κάποια πράγματα που ίσως στεναχωρήσουν μερικους.
αλλα δεν πειραζει....πιστευω οτι χρειαζεται και για αυτό το κανω.
Η εκθεση μπορώ να πω.... ήταν παρα πολυ καλη και με εκθεματα τα οποια τραβουσαν το ενδιαφέρον του κοινου μικρή και μεγάλης ηλικιας.
το air-show κυμάνθηκε σε επιπεδα τα οποια ήταν κάπως άτονο (κρινοντας απο αργαγγελο 2005 - ξερω καμια σχεση) .....με μονη ετσι στιγμή εντασης τα Apache τα οποια τάραξαν τα νερα οταν μπηκαν δυναμικα.
η οργανωση μπορώ να πω τα καλυτερα..... αν και λιγο ανεβασμενες οι τιμες στα catering... μπορω να πω οτι ήταν καλα. Ενημερωνοι οι securiry για να σε κατατοπίσουν και γενικα σωστή οργανωση σε όλα τα επιπεδα
Δεν σε εκανα να δυσαρεστηθεις καθολου και να το θεωρήσεις μια εκπαιδευτική εκδρομη, ειδικα για τους μικρους φίλους μας.
εντυπωσιακο.....το air-crane όπως ο συναδελφος πιο πανω δήλωσε....εμεινα και εγω λίγο αναβδος απο το μεγεθος αυτου.... !!!!!!! :shock:
η εκθεση εντος.... πολυ καλη.... με το περιπτερο του κ. Καλφακη να τραβά ενδιαφερον αρκετό.... (ναι δεν καταφερα να αντισταθω ....πηρα και εγω μοντελο... Α-7Η tiger) ο οποιος ειχε όπως ο ramfighter ανέφερε ειώμενες τιμες... F-16block 52+ 1/48 50EUR ... αυτο που αγορασα.... A-7Η tiger 14EUR  και αλλα πολλα.
οι όμορφες παρουσίες δεν ελειπαν.... ειδικα σε ενα περιπτερο....πολυ πολυ πολυ καλες παρουσιες... :mrgreen: :mrgreen:
Περιοδικά FREE απο το Remove Before Flight (με dvd παρακαλω)  και απο την ΠΤΗΣΗ  2 τευχη  αρα μια χαρα.
Περιπτερα με αρκετα σουβενιρ τα οποια κοστιζαν λιγάκι ακριβά μπορώ να πω.
Γενικα μια παρα πολυ καλη και οργανομενη εκθεση και συγχαρητήρια σε αυτους που πραγματοποιησαν κατι καλο.....μεν μικρο αλλα καλο.
μεχρι εδω καλα....
περνω το πουλμανακι.... και παω μουσειο.... πρωτο λαθος...δεν ενημέρωναν τον κοσμο οτι μπορει να εχει συνεχεια στο μουσειο.... οποιοι το ακουγανε.... το μαθαιναν απο ατομα που το ειχαν ψάξει.
Μια ενημεροτική ταμπελα ρε παιδια δεν κοστίζει.... ΕΛΕΟΣ.
και τωρα τα ασχημα....... ειπα σορρυ αν θα δυσαρεστήσω μερικους...αλλα ποσως με ενδιαφερει πρεπει να τα πω.....γιατι ακουσε ατομα αλλα να λενε το ιδιο.
Φτανουμε στο μουσειο...... πρωτο σοκ...... βλεπω τα F-104 Ολυμπος, τίγρης, TF-104 και το F-5 κρόνος εγκαταλελημένα μέχρι αηδίας....
τα πηρα κρανιο.....  ο τιγρης ξεφλουδισμενο το κάθετο σταθερο.... το Ολυμπος πρεπει να ειχε κάποιο πρόβλημα στους τροχους.... και ξεφλουδίσματα στην ατρακτο ξεφουσκωτα ελαστικα
ρε παιδια.....ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ.....η λεξη αυτή σας λέει τιποτα? κάποιοι ανθρωποι χαράμισαν ώρες εργασίας πανω σε αυτά για να τιμήσουν το τυπο του αεροσκάφους αλλα αυτους που τα πέταξαν και ακόμη αυτους που έδωσαν την ζωή τους σε αυτά τα μαχητικα. ΓΓΡΡΡΡ τα νευρα μου κομποσκίνι.....λεω ας μπώ μουσείο μπας και δώ κάτι πιο καλο...
δευτερο ΣΟΚ..... εκει να δεις εγκατάληψη.
ολα ηταν σκονισμένα.....και εγκαταλελημενα στο ελεος της σκόνης.....στις αράχνες που επλεκες πουλοβερ αμα ήθελες με τους ιστους και εκτος απο αυτο ολο το υποστεγο πρεπει να ειναι διατρητο... με συνέπεια η βροχη να πεφτει πανω στην σκόνη και να φαινεται ακομα πιο χαλια.. (οχι δεν ηταν βρεγμενα...αλλα η προ μηνων βρόχα τα ειχε στιγματισμενα). ευτυχώς ενα διχτυ προσταθευε απο τις κοτσουλιες των πουλιων (μπραβο καλη σκεψη αυτο και καλα κανατε)
οι στολες  αμα τις τιναζες θα ειχαν να πετάξουν απο πανω τους μισο κιλό χώμα..... με hot spot....την καλοκαιρινή στολή ικαρου που ήταν κιτρινη.....απο λευκη.... απο την απλησια μηνων να πω....ετων..δεν ξερω..... απλα σιχαινοσουν που την εβλεπες και μονο. το αστειο ήταν...οτι... ειχα μια γιναντοοθόνη....που έδειχνε στην μούκγα κάποιες αναχαιτήσεις.... χωρις καποιον να λεει 5 πραγματα τι δειχνει ή να εξηγήσει αν καποιος θελει να ρωτήσει κατι η για το τι εβλεπε στην γιγαντοθόνη ή στα εκθεματα.
Ωραιότατο το κολαζ με τα μαχητικά που ήταν περιμετρικα στον τοιχο...και μπραβο σας.
μετέπειτα βγήκα εξω επεξεργάστηκα παλι  να περιεργαστώ τα επετειακα.... με επιασε ενα σφιξιμο παλι......και συνεχισα...... πηγα απο κοντα να δώ τοAlbadros.....εκει μου αρεσει που ειχε σκάλα... για να μπεις υποτιθεται..... κοιταζω.... τα κουρτινακια...ηταν λες και ειχε να μπει μεσα κάποιος 10ετιες.....διαλυμενο.....εκει αρχισα να γελαω απο τα νευρα μου.σηκωθηκα και πηγα στο CH-47 στο οποιο τα παλικάρια εκει...μας αφησαν και μπηκαμε....πολυ καλα παιδια.... και τους ευχαριστουμε.... που ηταν τοσο εξυπηρετικοι..... και τους ευχαριστώ....να ναι καλα.....
Τα apache στημένα πιο κάτω..... μονα τους...μια χαρα ... :)
η κοπελα μου τα εφτυσε εκει...... αρα δεν κατάφερα να παω ουτε στο μουσείο που ειχε το catalina..... αλλα ουτε απο πισω απο το μουσειο για να δω τα F-1 next time....δεν θα χαθει.
Γενικα ενω εντυπωσιαστηκα με την ποιοτητα της εκθεσεως δυσαρεστήθηκα τρομερά με το μουσειο....
σορρυ που το λεω..... αλλα τετοιες μέρε που περιμένετε κόσμο..... αλλα και επισήμους.... δεν μπορουσατε να ειναι απλα καθάρα...????? επειηκώς ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΙ ...οτι και να πειτε...
το θεμα ειναι οτι το ειπαν και αλλες παρεες που ήταν εκει...αλλα και στην διαδρομή της επιστροφή στο parking....
Δεν νομίζω να προσελκύσουμε ατομα να το επισκεφτουν την επόμενη φορα..... σορρυ αλλα μονο μουσειο δεν λεγεται αυτο
Οσο για τα επετειακα...υποστεγα δεν εχετε να τα βάλετε και τα εχετε και τα τρώνε οι καιρικές συνθηκες..... απλα ΝΤΡΟΠΗ..... :evil:
αυτα έπρεπε να ειναι ικανα να πετάξουν και να παρουσιάζονται σε τέτοιες εκδηλώσεις..... ετσι τραβάνε κόσμο.... για φανταστείτε μια διέλευση αυτων των 3 επετειακων..... τι ενδιαφερον θα τραγουσε....και δεν λεω για πρόγραμμα.... απλα απλες διελευσεις..... ετσι για το θεαθήναι......
αυτα εχω να πω.... δεν με ενδιαφερει ποσώς αν ενοχλησα μερικά αυτάκια...αν τα ενοχλησα κιολας...αλλα δεν νομιζω να νοιαζονται αλλωστε...οτι και να μου πείτε....αυτή έιναι η γνώμη μου.... και δεν την αλλάζω.
Απλα στεναχωρήθηκα παρα πολυ για την αεροπορική μας ιστορια.

Ελπίζω και του χρόνου σε αναλογες εκδηλώσεις και ελπιζω να διορθωθουν κάποια πραγματα για το καλο της αεροπορικής ιδεάς αλλα και μετάδοσης αυτης στις νέες γενειες.

φωτο απο την εκθεση αυριο γιατί είμαι αρκετα κουρασμένος....
Θα ανεβουν στο rapidshare λογο ογκου.....πανω απο 150 το οποιο θα διατηρηθει για να είναι πάντα διαθέσιμες.
Να ειστε παντα καλα..... και πηγαιντε στην εκθεση....αξίζει ειδικα για τους μικρους μας φίλους.  ::icon_thumright::

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #71 στις: Ιουνίου 15, 2008, 07:28:41 πμ »

:twisted:
Βασκά η ερώτηση πήγαινε στον Markpa!
Για λέγε,θα έχει τίποτα μετά τις 3...?
Γιώργος   

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #72 στις: Ιουνίου 15, 2008, 08:56:17 πμ »
Γιωργο εαν κατάλαβα σωστά τι ρωτάς , ναι μεν θα είναι ανοικτά μέχρι τις 7, αλλά το πρόγραμμα των επιδείξεων λήγει στις 2:30.

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #73 στις: Ιουνίου 15, 2008, 09:49:08 πμ »

Φτανουμε στο μουσειο...... πρωτο σοκ...... βλεπω τα F-104 Ολυμπος, τίγρης, TF-104 και το F-5 κρόνος εγκαταλελημένα μέχρι αηδίας....
τα πηρα κρανιο.....  ο τιγρης ξεφλουδισμενο το κάθετο σταθερο.... το Ολυμπος πρεπει να ειχε κάποιο πρόβλημα στους τροχους.... και ξεφλουδίσματα στην ατρακτο ξεφουσκωτα ελαστικα
ρε παιδια.....ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ.....η λεξη αυτή σας λέει τιποτα? κάποιοι ανθρωποι χαράμισαν ώρες εργασίας πανω σε αυτά για να τιμήσουν το τυπο του αεροσκάφους αλλα αυτους που τα πέταξαν και ακόμη αυτους που έδωσαν την ζωή τους σε αυτά τα μαχητικα. ΓΓΡΡΡΡ τα νευρα μου κομποσκίνι.....λεω ας μπώ μουσείο μπας και δώ κάτι πιο καλο...
δευτερο ΣΟΚ..... εκει να δεις εγκατάληψη.
ολα ηταν σκονισμένα.....και εγκαταλελημενα στο ελεος της σκόνης.....στις αράχνες που επλεκες πουλοβερ αμα ήθελες με τους ιστους και εκτος απο αυτο ολο το υποστεγο πρεπει να ειναι διατρητο... με συνέπεια η βροχη να πεφτει πανω στην σκόνη και να φαινεται ακομα πιο χαλια.. (οχι δεν ηταν βρεγμενα...αλλα η προ μηνων βρόχα τα ειχε στιγματισμενα). ευτυχώς ενα διχτυ προσταθευε απο τις κοτσουλιες των πουλιων (μπραβο καλη σκεψη αυτο και καλα κανατε)
οι στολες  αμα τις τιναζες θα ειχαν να πετάξουν απο πανω τους μισο κιλό χώμα..... με hot spot....την καλοκαιρινή στολή ικαρου που ήταν κιτρινη.....απο λευκη.... απο την απλησια μηνων να πω....ετων..δεν ξερω..... απλα σιχαινοσουν που την εβλεπες και μονο. το αστειο ήταν...οτι... ειχα μια γιναντοοθόνη....που έδειχνε στην μούκγα κάποιες αναχαιτήσεις.... χωρις καποιον να λεει 5 πραγματα τι δειχνει ή να εξηγήσει αν καποιος θελει να ρωτήσει κατι η για το τι εβλεπε στην γιγαντοθόνη ή στα εκθεματα.
Ωραιότατο το κολαζ με τα μαχητικά που ήταν περιμετρικα στον τοιχο...και μπραβο σας.
μετέπειτα βγήκα εξω επεξεργάστηκα παλι  να περιεργαστώ τα επετειακα.... με επιασε ενα σφιξιμο παλι......και συνεχισα...... πηγα απο κοντα να δώ τοAlbadros.....εκει μου αρεσει που ειχε σκάλα... για να μπεις υποτιθεται..... κοιταζω.... τα κουρτινακια...ηταν λες και ειχε να μπει μεσα κάποιος 10ετιες.....διαλυμενο.....εκει αρχισα να γελαω απο τα νευρα μου.σηκωθηκα και πηγα στο CH-47 στο οποιο τα παλικάρια εκει...μας αφησαν και μπηκαμε....πολυ καλα παιδια.... και τους ευχαριστουμε.... που ηταν τοσο εξυπηρετικοι..... και τους ευχαριστώ....να ναι καλα.....
Τα apache στημένα πιο κάτω..... μονα τους...μια χαρα ... :)
η κοπελα μου τα εφτυσε εκει...... αρα δεν κατάφερα να παω ουτε στο μουσείο που ειχε το catalina..... αλλα ουτε απο πισω απο το μουσειο για να δω τα F-1 next time....δεν θα χαθει.
Γενικα ενω εντυπωσιαστηκα με την ποιοτητα της εκθεσεως δυσαρεστήθηκα τρομερά με το μουσειο....
σορρυ που το λεω..... αλλα τετοιες μέρε που περιμένετε κόσμο..... αλλα και επισήμους.... δεν μπορουσατε να ειναι απλα καθάρα...????? επειηκώς ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΙ ...οτι και να πειτε...
το θεμα ειναι οτι το ειπαν και αλλες παρεες που ήταν εκει...αλλα και στην διαδρομή της επιστροφή στο parking....
Δεν νομίζω να προσελκύσουμε ατομα να το επισκεφτουν την επόμενη φορα..... σορρυ αλλα μονο μουσειο δεν λεγεται αυτο
Οσο για τα επετειακα...υποστεγα δεν εχετε να τα βάλετε και τα εχετε και τα τρώνε οι καιρικές συνθηκες..... απλα ΝΤΡΟΠΗ..... :evil:
αυτα έπρεπε να ειναι ικανα να πετάξουν και να παρουσιάζονται σε τέτοιες εκδηλώσεις..... ετσι τραβάνε κόσμο.... για φανταστείτε μια διέλευση αυτων των 3 επετειακων..... τι ενδιαφερον θα τραγουσε....και δεν λεω για πρόγραμμα.... απλα απλες διελευσεις..... ετσι για το θεαθήναι......
αυτα εχω να πω.... δεν με ενδιαφερει ποσώς αν ενοχλησα μερικά αυτάκια...αν τα ενοχλησα κιολας...αλλα δεν νομιζω να νοιαζονται αλλωστε...οτι και να μου πείτε....αυτή έιναι η γνώμη μου.... και δεν την αλλάζω.
Απλα στεναχωρήθηκα παρα πολυ για την αεροπορική μας ιστορια.

Δημήτρη, δεν θα έπρεπε να είσαι τόσο απόλυτος και να κρίνεις χωρίς να γνωρίζεις...
Το Μουσείο σε πείραξε? Όλη η Ελλάδα χωλαίνει,τα ξεφούσκωτα λάστιχα και σκονισμένα αεροσκάφη σε πειράζουν?
Δυστυχώς βρισκόμαστε χρόνια πίσω σε τέτοια θέματα,και να λέμε πάλι καλά που υπάρχουν μερικοί που τρέχουν και κάποιοι που ενδιαφέρονται!
Για κονδύλια και χρήματα δεν χρειάζεται να αναφερθώ βέβαια....
Το ότι είχε είσοδο ελεύθερη δεν το σκέφτηκες? Σε παρόμοιες εκδηλώσεις στο εξωτερικό, υπάρχει ένα αρκετά σεβαστό ποσό εισόδου!
Το ότι δεν υπάρχει το απαιτούμενο προσωπικό το σκέφτηκες?
Δεν μ αρέσει να ακούω μονίμως αρνητικά σχόλια για ότι μας περιβάλλει, χωρίς να γνωρίζουμε τι πραγματικά φταίει και αν οφείλεται σε κάποιους άλλους παράγοντες! Απλά και μόνο κρίνουμε,πέρνοντας η μπάλλα όλο τον κόσμο,και αυτούς που δεν ασχολήθηκαν αλλά και αυτούς που έτρεξαν...

Γιώργος   

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #74 στις: Ιουνίου 15, 2008, 11:04:58 πμ »
Εγώ θα ήθελα πάντως να δω, αν καταφέρναμε να οργανώσουμε μια εξόρμηση στο Μουσείο, όπου σε συνεργασία με το προσωπικό του και υπό τις οδηγίες του, αναλαμβάναμε να "καθαρίσουμε" τα εκθέματα και τους χώρους του, πόσοι από εμάς θα βρισκόμασταν εκεί στο προκαθορισμένο ραντεβού...

Tags: