Παιδιά το θέμα έχει χιλιοματασυζητηθεί και δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ η υφή του . Η κρίση είναι υποκειμενική, αδικίες και αστοχίες πάντα υπήρχαν , υπάρχουν και θα υπάρχουν. Σας πληροφορώ ότι σε μεγάλους διεθνείς διαγωνισμούς ακόμα και στους κορυφαίους, γίνονται απίστευτα πράματα.
Γιατί υπάρχουν έχθρες, ζήλιες, συμφέροντα, οικονομικά οφέλη, προηγούμενα και απωθημένα, σκοπιμότητες, εκβιασμοί και πάει λέγοντας . Όσο και αν σας φαίνονται υπερβολικά όλα αυτά δυστυχώς έτσι είναι και το χω δει και το χω βιώσει ,οπότε δεν το διαπραγματεύομαι ως γεγονός .
Ετσι ως παράδειγμα ....πρίν δυο χρόνια όντας κριτής στην Κατάνια της Ιταλίας στην διεθνή έκθεση φιγούρας, ήρθε "μεγαλοπαράγοντας" της Ιταλικής φιγούρας και μου έκανε "παρατήρηση" , γιατί στην ομάδα των κριτών που μετείχα, δεν δώσαμε χρυσό σε συγκεκριμένο "μεγάλο όνομα" του χώρου , αλλα αργυρό και αντίστοιχα δώσαμε χρυσό σε κάποιο μικρότερο όνομα. Όταν του εξήγησα το σκεπτικό ,ότι ο "χρυσός" είχε παρουσιάσει πολύ καλύτερη δουλειά στην συγκεκριμένη έκθεση και έτσι αξιολογήθηκε, μου αντέτεινε ότι "Ναι μεν αλλά.. αυτός που του δώσατε αργυρό, είναι ο τάδε και είναι επαγγελματίας και του χαλάτε το image και άλλα διάφορα τέτοια..." . Το ίδιο βράδυ αυτός που πήρε το αργυρό (ο οποίος κατά διαολική σύμπτωση είναι απο τους καλύτερους μου φίλους στην χώρα αυτή) μου έκανε το τραπέζι πριν την επιστροφή μου στην Ελλάδα , και έμεινε εμβρόντητος απο το γεγονός που του περιέγραψα, το οποίο και προφανώς ήταν εν αγνοία του .....
Τέτοια γίνονται πάρα πολλά και θα πρέπει να ξέρετε ότι για την εξυπηρέτηση δημοσίων σχέσεων και εγκεφαλικών ανωμαλιών υπάρχουν άτομα τα οποία είναι άσχετα με τον μοντελισμό , η μοντελλάρουν ελάχιστα, αλλά ασχολούνται κατά μέγιστο , με όλα τα υπόλοιπα, διοργανώσεις, μετάλλια, παρασκήνιο και λοιπά.
Όμως c'est la vie και όποιος παίζει σ'αυτό το χώρο , θα πρέπει να υποστεί αυτές τις συνθήκες και αυτές τις καταστάσεις . Δυστυχώς όταν συνυπάρχουν διαγωνιζόμενοι ο στυγνός επαγγελματισμός και η ανάγκη επιβίωσης, με το χόμπυ και την αγνή επιθυμια για αναγνώριση , δεν είναι δυνατόν να επικρατήσει το δεύτερο.
Αυτή η συζήτηση σε μορφή φιλολογίας μπορεί να συνεχιστεί, επ άπειρον .....προφανώς
Και φίλε Viper , επειδή αναρωτήθηκες, αν αυτό μπορεί να συμβεί οντως
Εισαγωγή παράθεσης
Παράθεση από: Eagle στις Σήμερα στις 01:41:34
Α. Ρε συ αυτό καλό είναι!
Β. Ναι αλλά ποιος είναι τούτος τώρα και από που ηρθε για του βάλουμε ψήφο; ʼσε θα την ρίξουμε σε κανα δικό μας.
Α. Ναι μωρέ άστον αυτόν θα ρθει και του χρόνου πάλι, κάτι θα του δόσουμε.
φιλε Γιαννη αυτο ειναι σοβαρο! το ακουσες ο ιδιος ? μου φαινετε πραγματικα πολυ χοντρο κατι τετοιο για να ειπωθηκε φορα-παρτιδα Surprised Surprised Surprised
σε πληροφορώ ότι όχι μόνο μπορεί να έγινε αλλά ίσως ήταν και πολύ ...light...
Έχω υπάρξει παρόν σε σκηνικό, κατά την οριστικοποίηση πινάκων μεταλλίων, Αρχικριτής (φωναζοντάς το κιόλα) υποβίβασε διαγωνιζόμενο με χρυσό μετάλλιο, στο ασημένιο, γιατί κατα δήλωση του , όταν ο τελευταίος μπήκε στον χώρο της Εκθεσης δεν του μίλησε με την δέουσα ευγένεια και προφανώς δεν επέδειξε τις οσφυοκαμπτικές και θωπευτικές του ιδιότητες προς τέρψιν των ορέξεων και απαιτήσεων του έχοντος την εξουσία των μεταλλίων εκείνου του τριημέρου.
Γι αυτό σας λέω....ας μην το κουράζουμε γιατί θα γίνουμε γραφικοί, πάμε στον πάγκο μας να τραβήξουμε καμμιά πινελία καιτα υπόλοιπα........του χρόνου !!!!!