... Αλλά
Δεν κατάλαβα αυτή την παρατήρηση σου
αντίτιμο όσο η συμμετοχή τριων μοντέλων
:
:
Τι σημαίνει
: Οτι μειώθηκε η ετήσια συνδρομή
: Ή οτι ακρίβυνε και άλλο το κόστος συμμετοχής των μη μελών
:
Υπόψη πέρσι έλειπα στο εξωτερικό τις ημέρες της έκθεσης. Απο μελος του forum εμαθα ότι άλλες τιμές του χρέωσαν οταν πήγε τα μοντέλα του και άλλες περίμενε απο την διακύρηξη.
Πιστεύω οτι το θέμα της κοστολόγησης των συμμετοχών θα πρέπει να το εξετάσετε διεξοδικά. Έχω ακούσει ήδη σχόλια μελών του FORUM οτι δεν θα συμμετάσχουν ακριβώς γιαυτό το λόγο.
Γιάννο μην παρεξηγηθω.
Χρησιμοποίησα ίσως μια δόση υπερβολής αλλά η ουσία είναι αυτή.
Γενικά εννοούσα και εννοώ ότι η συμμετοχή κάποιου που δεν είναι μέλος με πολλά μοντέλα, ισοδυναμεί σε κόστος και κάποιες φορές ξεπερνάει το να εγγραφεί ως μέλος και να έχει τα σχετικά προνόμια και εκπτώσεις.
Σίγουρα δεν το υπολόγισα ακριβώς και δεν είχα τέτοιο σκοπό.
Επίσης, δεν ξέρω φέτος τι θα γίνει στο θέμα του κόστους συμμετοχής.
Ολα πάντως λαμβάνονται υπ' όψιν στο καθορισμό του, ο σχεδιασμός και το όποιο σκεπτικό του ΔΣ, τα εκάστοτε δεδομένα, τα ενδεχόμενα παράπονα κλπ.
Τέλος, θα διαφωνήσω γιατί δεν έχω κάποια επίσημη καταγγελία, για το ότι άλλα έλεγε η περυσινή προκήρυξη (και όχι διακήρυξη

) και άλλα χρέωναν κατα την εγγραφή.
Πάντως όλα τα παραπάνω θα τα θέσω υπ όψιν του ΔΣ στην επόμενη συνάντηση και εαν υπάρχει σχετική ευκαιρία στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στα τέλη Μαίου (25/5 κύρια ημ/νία και 1/6/08 η εναλλακτική)

Σ.Σ.