Αποστολέας Θέμα: 1/48 B-17 Monogram (OOB only) + το ΤΕΛΕΙΩΣΑ  (Αναγνώστηκε 13531 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
Απ: 1/48 B-17 Monogram (OOB only)
« Απάντηση #25 στις: Μαρτίου 12, 2008, 12:29:07 πμ »
Το να γελάς εύκολα κάνει καλό στην καρδιά και το να διαφωνείς μαζί μου κάνει καλό στη συζήτηση.
Θα προτιμούσα λοιπόν να δημοσίευες την διαφορετική σου άποψη και όχι ατάκες του στυλ "Πάμε για το επόμενο"....

Πάντως,πήρα και την ανάσα μου......

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #26 στις: Μαρτίου 12, 2008, 12:32:52 πμ »
Πάντως,πήρα και την ανάσα μου......

... και εμείς τα ποπ κορν μας!!!! :lol: :mrgreen:
No offence Κωστή ::salut::

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Sydney, AU
  • Ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε...
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #27 στις: Μαρτίου 12, 2008, 12:54:59 πμ »
Μα φιλαράκο μου, αυτό ακριβώς έκανα:

Κούκλε,εγώ θα σε συμβούλευα να μην το γκρεμίσεις το γιοφύρι!
Η δουλειά σου μπορεί να μην είναι και η καλύτερη,μέχρι τώρα,αλλά εγώ είδα σε αυτήν τον ενθουσιασμό και την αγάπη για το χόμπυ.
Οπως είπες,όταν κλείσει η άτρακτος,σχεδόν τα πάντα θα τα φάει το σκοτάδι.....Μόνο η περιοχή του βομβαρδιστή θα φαίνεται λίγο περισσότερο,οπότε ρίξε εκεί λίγο πιο προσεκτική δουλειά.
Τα υπόλοιπα,μέσα από τα ελάχιστα ανοίγματα ,θα φαίνονται τέλεια.
Πρόσεξε πάρα πολύ και μη βιαστείς στο βάψιμο της παραλλαγής και τις φθορές,εαν του κάνεις..Ολο το παιχνίδι είναι εκεί, σε μοντέλα τέτοιου μεγέθους.

Καλή επιτυχία,ότι κι αν αποφασίσεις να κάνεις,πάντως να ξέρεις οτι είναι καλό να έχεις μοντέλα τα οποία να δείχνουν την μοντελιστική σου εξέλιξη.........

Πάω στοίχημα ότι είσαι αρματάς   :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Προσωπική μου άποψη ότι ειδικά σε τέτοιες κλίμακες σημασία έχει η λεπτομέρεια, και όσο μεγαλώνει (η κλίμακα) τόσο περισσότερο.

Καληνύχτα,
DIO
Φιλικά,
Διονύσης

Αποσυνδεδεμένος Aλέξης Κοντηβέης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη-Πάτρα
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #28 στις: Μαρτίου 12, 2008, 09:15:45 πμ »
 ::spam_emoticon::

Διαβαζοντας τα παραπανω, θα ηθελα (συγνωμη για την καταχρηση του χωρου) να πω και γω την αποψη μου.

Ξεκινω με κατι δεδομενο και αδιαπραγματευτο. Ο Κωστας (Μαστορας για ολους), θεωρω προσωπικα αλλα και πιστευω ολοι οσοι τον γνωριζουν, θεωρείται ανθρωπος και μοντελιστης εξαιρετικης βαρυτητας και σεβασμου απ'ολη την μοντελιστικη κοινοτητα. Επομενως η άποψη του επιβαλλεται να λαμβανεται σοβαρά υποψην. Οι γνωσεις του με εχουν βοηθησει αρκετες φορές και το ομολογω οτι εξαιτιας του εκανα την διαφορά σε καποια θεματα. (δεν σε γλειφω Κωστα, να εξηγουμαστε)

Και οι δυο αποψεις σας (DIO, Kωστας), ειναι λογικές και καθολου κατακριτεες. Δεν αντιλεγω οτι και η δικη μου φυση μοντελαρισματος ειναι να μοντελαρω οτι κυκλοφορει εντός των σωθηκων του μοντελου κι ας μη φαινεται στο τελος. Απλά μου αρεσει να ξερω οτι πισω απο ενα αψυχο πλαστικό υπάρχει κατι!!!! Αλλά και η αποψη του Κωστα σωστή ειναι αφου αντιπροσωπευει μια άλλη νοοτροπια λογικής που λεει μοντελαρουμε ο,τι ειναι χρησιμα ορατο, και το μοντελαρουμε σωστά.

Ο Κουκλος ειναι της κατηγοριας μοντελισμου αλλα άποψης Μαστορα. Αφου δεν θα φανει στο τελος, γιατί να δωσω προσοχη εκει και οχι σε άλλα θεματα οπως κινητηρας, βαψιμο κτλ.

Ειδικά σε αυτό το 48ρι, δεν κρυβω οτι ασχετα με οποιαδηποτε λογική, ΗΘΕΛΑ να προσπαθησει αρκετα περισσοτερο μονο για ενα λογο. Να δουλεψει τα δαχτυλα, τεχνικές και μυαλό. Ως μαθημα και οχι σαν αποτελεσμα.

Τις ικανοτητες του στα 32ρια (προσοχη: κατευθειαν απο το κουτι) τις εχει δειξει και μαλιστα με τον καλυτερο τροπο. Ειδικά στο βαψιμο τα πηγαινει περιφημα για ουτε 1 χρονο μοντελιστης.

Παμε τωρα στο άλλο ζητημα περι κλιμακας! Θα πω την αποψη μου με ολο το σεβασμο που με διακρινει προς τα προσωπα σας κι αν θελετε ας γινει σεβαστη.

Εχοντας ασχοληθει με ολες τις κλιμακες λιγο ή πολυ, θα πω τα εξης:

Οσο μεγαλωνει η κλιμακα και ο χώρος τοσο μεγαλυτερη απαιτηση υπαρχει. Και ποια ειναι αυτή?????
Να πλησιασεις και να το συγκρινεις με το πραγματικό στα ....ισα!
Δεν μπορεις να κλεψεις ουτε με το ματι ουτε με το φακό. Εξου και κατι που ειχε πει καποτε ο Θειο Νωντας οτι τα πολυ μεγάλα μοντελα σε κλιμακες βγαινουν αχαρα και ....ψευτικα! Ειδικά με τα σιχαμενα καλουπια τους και τα ηλιθια λαθη τους και την απουσια λεπτομερειας.

Οσο κατεβαινουμε, η πληθωρα των επιλογων σε κιτ, βελτιωτικων και δυνατοτητων κανει τα πραγματα πιο ενδιαφεροντα. Σε συνδυασμό με την ικανοτητα τα μοντελα αποδεδειγμενα γινονται .....ζωντανα και σπαρταρανε!!! Αλλα και αν το σκοπευτικο πχ δεν σου πετυχει δεν τρεχει και τιποτα αφου μονο με φακο ή αετησιο ματι θα βρει κανεις πιθανη τσαπατσουλια! Κι αν εισαι και ...μαιτρ στη κλιμακα, ε δε θες και πολυ να κατεβασεις σαγονια με το μικρομοντελισμο!!!! (να μην αναφερω ονοματα, διοτι ειναι παρα πολλα τα παιδια με ξεχωριστες ικανοτητες εδω μεσα στις μικρες κλιμακες)

Προσωπικά τασσομαι υπερ της προσεκτικής επιλογης μοντελου σε 1/32 η οποια αποτελει την χρυση τομη στα παντα. Επιλογες, νεα καλουπια, 3πλασια εως και 5πλασια κοματια με τις πιο μικρες ή πιο μεγαλες κλιμακες, λεπτομερεια, μεγαλη γκαμα βελτιωσεων και χαλκομανιων, converts, αρκετο χωρο να δουλεψεις ανετα κτλ κτλ.

Δεν επαρκουν ομως αυτα. Θελει και την ικανοτητα μας, το στυλ μας, το διαβασμα μας, τη μελετη μας και βασικοτερο για μενα ΥΠΟΜΟΝΗ & ΕΠΙΜΟΝΗ. Ειναι οι αρετες ενος μοντελιστη. Ολα τα άλλα αποκτουνται με το χρονο και με τη σκληρη δουλειά.

Τα παραπανω αποτελουν προσωπικη καθαρα εμπειρικη αποψη μου και μονο και ξαναζητω συγνωμη για το σπαμαρισμα και τον χρονο σας.  ::salut::

::offtopic::

Μαυρομοντελούρος..."Εδώ τα καλά τελευταία Βιολογικά μοντέλα!!!"

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #29 στις: Μαρτίου 12, 2008, 10:08:17 πμ »
Παναγιώτη, το πρώτο και βασικότερο κριτήριο είναι το τι αρέσει σε σένα.
Αν είσαι ικανοποιημένος από την προσπάθειά σου και μπορείς να υπερασπισθείς όσα κάνεις πρώτα απ' όλα στον εαυτό σου, όλα καλά.
Αν δεν είσαι ικανοποιημένος, ή αν θέλεις να κάνεις κάτι και δεν ξέρεις πώς, ξέρεις πως θα σου δοθεί απλόχερα βοήθεια και ιδέες, οπότε δεν έχεις παρά να ρωτήσεις.
Συμφωνώ κι εγώ με την άποψη πως ό,τι δεν φαίνεται δεν χρειάζεται να γίνει υπερλεπτομερές πολύ απλά διότι ο τελικός παρατηρητής δεν θα μπορέσει να το εκτιμήσει καθώς δεν θα το βλέπει ζωντανά μπροστά του. Μπορείς να το ξεσίκσεις στη λεπτομέρεια, να το βάψεις απίστευτα τέλεια αλλά θα μείνουν μόνο οι φωτογραφίες να σου θυμίζουν ότι όλα αυτά γίνανε και είναι κάπου εκεί μέσα κρυμένα.
Εγώ που θα δω το τελειωμένο μοντέλο, θα είμαι ανυποψίαστος για όλα αυτά. Ακόμη και φωτογραφίες να μου δώσεις, ναι, θα το θαυμάσω αλλά μπροστά μου δεν θα το βλέπω να "σπαρταράει".
Από την άλλη, αν απλά σου αρέσει να βάλεις όση περισσότερη λεπτομέρεια γιατί έτσι γουστάρεις, είναι δικαίωμά σου, και είμαι μαζί σου.

Μοντελιστικά, αν έχεις ανοικτά πάνελς, ανοικτούς κινητήρες κλπ τότε σ'αρέσει ή όχι, επιβάλλεται να βάλεις όσες περισσότερες λεπτομέρειες είναι δυνατόν. Διαφορετικά, θα παρουσιάσεις ένα μέτριο ή ακόμα και κακό μοντέλο.
Είναι λοιπόν θέμα επιλογών...

Έχοντας δει τις δουλειές σου έως τώρα και έχοντας πάντα υπ'όψιν μου ότι ασχολείσαι μόλις έναν χρόνο με τον μοντελισμό, πιστεύω ότι σε λίγα χρόνια θα μας καταπλήξεις...
Δεν μπορώ να σε κρίνω αντιπαραβάλλοντας τον έναν χρόνο εμπειρίας σου με τα 25 δικά μου ή τα πολύ περισσότερα κάποιων άλλων...
Και μην παρασύρεσαι από το τι θα πει ο καθένας μας γενικώς και αορίστως... Ζήτα βοήθεια κατευθυνόμενη (π.χ. θέλω να κάνω αυτό και δεν ξέρω πώς, πείτε μου ιδέες) και θα την έχεις απεριόριστη. Το θέμα είναι να χαράξεις τη δική σου πορεία και να βάλεις την προσωπική σου σφραγίδα στα μοντέλα σου. Και κάτι τέτοιο δεν γίνεται γυρνώντας απλά ένα διακότη, θέλει χρόνο και κόπο...

Αν, από την άλλη, το συγκεκριμένο μοντέλο γίνεται απλά για λόγους εξάσκησης όπως λέει και ο Αλέξης, τότε ναι, θα σε κρίνουμε με βάση αυτό το κριτήριο.
Πες μας όμως τι πραγματικά επιδιώκεις...    :wink:
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος Παναγιώτης Κούκλος

• Mr OOB!
  • Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #30 στις: Μαρτίου 13, 2008, 10:37:29 πμ »
Kαλημερα παιδια.

Καταρχην δεν ειναι ωραιο να μαλωνεται, και δεν μου αρεσει. Αν θελεται να το αποφηγετε.

Ευχαριστω jogiav, και σαφως δεν θελω να κριθω σαν "μαχιμος" μοντελιστης αλλα σαν προοδο. Σιγουρα στο βαψιμο, ειμαι λιγο καλυτερος απο το κατασκευαστικό μου, αλλα που θα προσπαθω για το καλυτερο

Σκοπός μου ειναι και επιδιωκω, να φτιαχνω καλοφτιαγμενα μοντελα κατευθειαν απο το κουτι, χωρίς βελτιωτικά (προς το παρόν) με οσο γινεται πιο καλό φινιρισμα και βαψιμο.

Για να συνεχισουμε, επειδη ειδα οτι το ξηλωμα, σε αυτο το σταδιο, δεν προχωρα γιατί σπανε τα κομματια, θα ακολουθησω την εξης πορεια στο Β-17.
Θα προσπαθησω να συμαζεψω οσο με παιρνει το εσωτερικο, και θα το κλεισω και θα δωσω σημασια στο βαψιμο.

Σας υποσχομαι στο επομενο Κι-61 1/32 της Ηασεγκαβα, να "φτυσω αιμα" και να το μοντελαρω προσεκτικά.

Σας δειχνω το 1 ΣΤΑΔΙΟ διορθωσεων. Ακολουθει κι αλλο.

Αυτά ελπιζω κατι να εκανα, αυτη τη φορά...!

in progress
 1/48 B-17 1/32 Ki-61 1/24 Me-109 G2 trop 1/32 Ju-88 1/32 Me-262B

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #31 στις: Μαρτίου 13, 2008, 11:19:23 πμ »
Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Απίστευτη διαφορά Παναγιώτη, keep on!!!

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
« Απάντηση #32 στις: Μαρτίου 13, 2008, 11:30:54 πμ »

...συμφωνω και επαυξανω με τον συνονοματο.... ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #33 στις: Μαρτίου 13, 2008, 11:37:24 πμ »
Σωστός!  ::icon_thumright::
Με μερικές απλές κινήσεις, μεταμορφώθηκε όλος ο εσωτερικός χώρος!
Περιμένουμε και το 2ο στάδιο!
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #34 στις: Μαρτίου 13, 2008, 12:40:38 μμ »
Μεγάλη η διαφορά Παναγιώτη.μπράβο σου.

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Οι διακοπές τελείωσαν ...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Zante
  • Είναι πολλά τα άφτιαχτα...
« Απάντηση #35 στις: Μαρτίου 13, 2008, 01:20:32 μμ »
Το "ψάλσιμο" απέδωσε τα μάλα  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Η κριτική είναι εύκολη, ...η δημιουργία είναι δύσκολη

Σβήσε και άλλα ::glossa:: ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ::award_1:: SXUWP ::award_1::

Αποσυνδεδεμένος Δόξας Ιωάννης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Ότι και να κάνεις, κάνε το σωστά!
« Απάντηση #36 στις: Μαρτίου 13, 2008, 01:26:33 μμ »
Όμορφο εσωτερικό βάψιμο Πάνο :shock:. Οι εσωτερικές λεπτομέρειες να ξέρεις φαίνοται σε μικρό ποσοστό, έστω και αν κλιστούν τα δύο μισά της ατράκτου και από την ποιο μικρή χαραμάδα, έστω και από ένα μικρό τζαμάκι του πιλοτηρίου 8). Γι΄αυτό σαν "σωστοί" μοντελιστές πρέπει να κάνουμε τη δουλειά που πρέπει να κάνουμε εσωτερικά, γιατί αν στο τέλος παρατηρήσουμε ότι φαίνεται κάτι από το εσωτερικό του άφους, τότε θα είναι αργά για διορθώσεις :?.  
Καλή συνέχεια στο τόσο ενδιαφέρον και εντυπωσιακό θέμα που φτιάχνεις ::salut::.

Αποσυνδεδεμένος Farao Mike

• Modelclub.gr
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια
  • modelclub.gr
« Απάντηση #37 στις: Μαρτίου 13, 2008, 06:34:05 μμ »
Α μπραβο,τωρα μαλιστα !
Η μερα με την νυχτα Πανο.Για συνεχισε,για συνεχισε,αποκταει ενδιαφερον σιγα-σιγα.
Μια φιλικη συμβουλη :με τρυπανακι ή με καινουργια λεπιδα στον κοφτη σου,ανοιξε τις τρυπες των εξαγωγων στο πισω μερος των Turbo.

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #38 στις: Μαρτίου 13, 2008, 06:58:42 μμ »
Μπράβο! Μεγάλη διαφορά!
Συνέχισε έτσι και καλύτερα...
DIO
Φιλικά,
Διονύσης

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #39 στις: Μαρτίου 13, 2008, 07:07:00 μμ »
...ανοιξε τις τρυπες των εξαγωγων στο πισω μερος των Turbo.

Επίσης βάλε και κανένα χάρτη στον πάγκο του ραδιοναυτίλου.
Πολύ μεγάλη διαφορά σε σχέση με πριν!

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
« Απάντηση #40 στις: Μαρτίου 13, 2008, 07:14:07 μμ »
Βαλε και κανα θερμος με καφε ,στις μακρινες αποστολες ,ηταν πολυ χρισιμο εφοδιο

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
« Απάντηση #41 στις: Μαρτίου 13, 2008, 07:26:41 μμ »
Ετσι μπραβο!!!!!
Πολυ καλυτερο!!!!

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

• Scale 1/35
  • *
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #42 στις: Μαρτίου 13, 2008, 08:17:09 μμ »
Μπραβο κοπροσκυλο!!!!

Τελικά τα μαθηματα ...αυτοαμυνας δεν πηγαν στραφι τοσο καιρό!!!!!!

Λειτουργησες ακαριαια, και πηρες σωστες πρωτοβουλιες και άλλαξες παντελώς την Jumbo Bebe εικονα!!!!

Ελπίζω το τελικο εσωτερικό να με κανει περηφανο!!!!

Για συνεχα να δουμε....????  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Υ.Γ. Δεν μιλησα, ουτε άγγιξα τιποτα παιδες. Αυτο προς αποφυγην πονηρων σκεψεων!!!! Σα να ειμαι εκτός τοπου και χρονου!!!!

Αποσυνδεδεμένος Farao Mike

• Modelclub.gr
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια
  • modelclub.gr
« Απάντηση #43 στις: Μαρτίου 13, 2008, 08:20:26 μμ »
Παράθεση
Σα να ειμαι εκτός τοπου και χρονου!!!!

Εσυ ΕΙΣΑΙ ετσι κι αλλιως εκτος τοπου και χρονου...  :lol: :lol: :lol: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:  ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #44 στις: Μαρτίου 13, 2008, 09:15:30 μμ »
Παναγιώτη καταλυτικές οι επεμβάσεις σου! Το μεταμόρφωσες!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

• Mr OOB!
  • Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #45 στις: Μαρτίου 14, 2008, 12:10:57 μμ »

Nαι το ειδα και γω....Ευχαριστω Γιαννη (σωστά;)

...συμφωνω και επαυξανω με τον συνονοματο.... ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αφου το λενε δυο, πάλι καλά! Ευχαριστω!

Σωστός!  ::icon_thumright::
Με μερικές απλές κινήσεις, μεταμορφώθηκε όλος ο εσωτερικός χώρος!
Περιμένουμε και το 2ο στάδιο!

Ευχαριστω Jogiav, ακομα δεν εχω τελειωσει, παλι βλεπω μερικά υπερβολικά σημεια, θα τα διορθωσω κι αυτά.

Μεγάλη η διαφορά Παναγιώτη.μπράβο σου.

Τελικά, δεν κανετε πλακα!!! Ετσι ε; Ευχαριστω jim-eta!

Το "ψάλσιμο" απέδωσε τα μάλα  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Επομενως τωρα ξερετε το κολπο!!!!! Ευχαριστω 117 tacan!

Όμορφο εσωτερικό βάψιμο Πάνο :shock:. Οι εσωτερικές λεπτομέρειες να ξέρεις φαίνοται σε μικρό ποσοστό, έστω και αν κλιστούν τα δύο μισά της ατράκτου και από την ποιο μικρή χαραμάδα, έστω και από ένα μικρό τζαμάκι του πιλοτηρίου 8). Γι΄αυτό σαν "σωστοί" μοντελιστές πρέπει να κάνουμε τη δουλειά που πρέπει να κάνουμε εσωτερικά, γιατί αν στο τέλος παρατηρήσουμε ότι φαίνεται κάτι από το εσωτερικό του άφους, τότε θα είναι αργά για διορθώσεις :?
Καλή συνέχεια στο τόσο ενδιαφέρον και εντυπωσιακό θέμα που φτιάχνεις ::salut::.

Γιαννη, ειμαι ακομα πολυ απειρος να κανω μεγάλα σχεδια (μεγαλα μοντελα ομως κανω!). Σιγά σιγά, μονος μου ξερω οτι θα δημιουργησω απαιτησεις απο μενα στα μοντελα. Θελω να τελειωσω μια γκαμα απο 10 με 15 με γενικές τεχνικές απο ολα τα σταδια κλιμακας, δουλειας, βαψιματος, φθορων κτλ (ετσι μου ειπε ο Αλεξης) και μετά να περάσω στο δευτερο κυκλο --αυτος της λεπτομερειας-- με προσεχτικη δουλιά και ιστορική ακριβια.

Ευχαριστω για τα καλά σου λογια.

Α μπραβο,τωρα μαλιστα !
Η μερα με την νυχτα Πανο.Για συνεχισε,για συνεχισε,αποκταει ενδιαφερον σιγα-σιγα.
Μια φιλικη συμβουλη :με τρυπανακι ή με καινουργια λεπιδα στον κοφτη σου,ανοιξε τις τρυπες των εξαγωγων στο πισω μερος των Turbo.

Το οτι εγινε πιο ενδιαφερον, το ειδα κι εγω. Δικιο ειχατε. Με λιγη προσπαθεια, πραγματικά ολα άλλαξαν. Ευχαριστω κυριε Farao. Τις τρυπες τις ανοιξα. Ευχαριστω.

Μπράβο! Μεγάλη διαφορά!
DIO

Προσπαθω. Σε ευχαριστω DIO (και άλλη φορά να μην μαλωνεται, δεν ειναι σωστό)

...ανοιξε τις τρυπες των εξαγωγων στο πισω μερος των Turbo.

Είχανε turbo???
Δεν το ήξερα!

Επίσης βάλε και κανένα χάρτη στον πάγκο του ραδιοναυτίλου.
Πολύ μεγάλη διαφορά σε σχέση με πριν!

Καλή ιδεα... Θα το κανω. Ευχαριστω Αlex.

Βαλε και κανα θερμος με καφε ,στις μακρινες αποστολες ,ηταν πολυ χρισιμο εφοδιο

Eγω σκεφτομουνα για σαντουιτς.! Ενταξει θα το προσπαθησω κι αυτο.

Ετσι μπραβο!!!!!
Πολυ καλυτερο!!!!

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Ευχαριστω Περικλη παρα πολυ.

Μπραβο κοπροσκυλο!!!!

Τελικά τα μαθηματα ...αυτοαμυνας δεν πηγαν στραφι τοσο καιρό!!!!!!

Λειτουργησες ακαριαια, και πηρες σωστες πρωτοβουλιες και άλλαξες παντελώς την Jumbo Bebe εικονα!!!!

Ελπίζω το τελικο εσωτερικό να με κανει περηφανο!!!!

Για συνεχα να δουμε....????  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Υ.Γ. Δεν μιλησα, ουτε άγγιξα τιποτα παιδες. Αυτο προς αποφυγην πονηρων σκεψεων!!!! Σα να ειμαι εκτός τοπου και χρονου!!!!

Εσενα σε προσπερναω.

Παναγιώτη καταλυτικές οι επεμβάσεις σου! Το μεταμόρφωσες!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Ευχαριστω Siva. Περιμενεται να δειται και το τελευταιο σταδιο διορθωσεων, πριν την αμπαρωσω την ατρακτο.

in progress

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #46 στις: Μαρτίου 14, 2008, 12:52:57 μμ »

Μπράβο! Μεγάλη διαφορά!
DIO

Προσπαθω. Σε ευχαριστω DIO (και άλλη φορά να μην μαλωνεται, δεν ειναι σωστό)

Φίλε εγώ δεν μάλωσα με κανέναν. Είμαι καινούριος εδώ και (λανθασμένα) χιουμοριστικά απευθύνθηκα στον συμφορουμίστα...
Με τον καιρό θα καταλάβω και εγώ ποιός "σηκώνει" και ποιός όχι χιούμορ.

Έως τότε, τα πολλά πολλά κομμένα, γιατί ούτε εμένα μου άρεσε η τροπή που πήρε η συγκεκριμένη συζήτηση, στην οποία είναι και η τελευταία φορά που αναφέρομαι...  :(

Πίσω στα μοντελιστικά μας τώρα...  :wink:
Φιλικά,
Διονύσης

• Mr OOB!
  • Scale 1/144
  • *
Απ: 1/48 B-17 Monogram (OOB only)+TEΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΩΝ
« Απάντηση #47 στις: Μαρτίου 15, 2008, 01:11:51 μμ »
2ο ΣΤΑΔΙΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΩΝ ΑΤΡΑΚΤΟΥ.

Παιδια, αυτο ηταν. Ο,τι μπορεσα εκανα. Με αυτα που εκανα, θα κλεισω την ατρακτο και προχωρω στο στοκαρισμα.

Ελπιζω να διορθωσα καποια πραγματα, εβαλα και χαρτη (μου τον εδωσε ο Αλεξης)., ακουστικά, λαμπατερ, κτλ.

in progress

Αποσυνδεδεμένος BLACK SHEEP

• Scale 1/48
  • *
  • Σουρλής Γιώργος
« Απάντηση #48 στις: Μαρτίου 15, 2008, 01:15:01 μμ »
Παναγιώτη (κούκλε), τώρα έγινε κουκλί.  :mrgreen: ::icon_thumright::

• Scale 1/35
  • *
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #49 στις: Μαρτίου 15, 2008, 01:55:54 μμ »
Παναγιώτη, ουσιαστικά από μονός σου ανεβάζεις τον πήχη πολύ ψηλά  ::icon_thumright::

Δεν ξερω αν ανεβασε ή οχι ψηλά τον προσωπικό του πηχη, (στο επομενο θα φανει....), αλλά οφειλω να πω, οτι ανεβασε το επιπεδο του συγκεκριμενου τοπικ σε "μαχιμη" κατηγορία πλεον.

Μπραβο ρε κοπριτη, με εκανες πολυ περηφανο που τα αστερακια απο τις σφαλιαρες που εφαγες  ::sterb121::
στην αρχή του τοπικ, μεταμορφωθηκαν σε αστερατη προσπαθεια και αποτέλεσμα!!!!   :shock:

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Tags: b-17