Αποστολέας Θέμα: 1/48 B-17 Monogram (OOB only) + το ΤΕΛΕΙΩΣΑ  (Αναγνώστηκε 13507 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Παναγιώτης Κούκλος

• Mr OOB!
  • Scale 1/144
  • *
1/48 B-17 Monogram (OOB only) + το ΤΕΛΕΙΩΣΑ
« στις: Μαρτίου 08, 2008, 01:36:51 μμ »
Παιδια καλημερα,

Σας δειχνω τι προοδο εχω κανει στο νεο μου μοντελο, το οποιο αφορά το Β-17 της Μonogram.

Θα ηθελα τις παρατηρησεις σας!!!

Ελπιζω να σας αρεσει το ΟΟΒ μου!!!

in progress
 1/48 B-17 1/32 Ki-61 1/24 Me-109 G2 trop 1/32 Ju-88 1/32 Me-262B

Αποσυνδεδεμένος BLACK SHEEP

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Σουρλής Γιώργος
Απ: 1/48 B-17 Monogram (OOB only)
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 08, 2008, 01:42:44 μμ »
Παναγιώτη όμορφο αρχίζει να βγαίνει, wash στο εσωτερικό δεν θα κάνεις (εκτός αν δεν εφθασες σ΄αυτό το στάδιο) και τα καθίσματα το χρώμα τους (κίτρινο) μου "κάθεται" κάπως περίεργα.
Είμαι σίγουρος βλέποντας και τις άλλες δουλειές σου ότι θα βγεί ωραίο. ::icon_thumright::

• Mr OOB!
  • Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 08, 2008, 02:26:53 μμ »
Παναγιώτη όμορφο αρχίζει να βγαίνει, wash στο εσωτερικό δεν θα κάνεις (εκτός αν δεν εφθασες σ΄αυτό το στάδιο) και τα καθίσματα το χρώμα τους (κίτρινο) μου "κάθεται" κάπως περίεργα.
Είμαι σίγουρος βλέποντας και τις άλλες δουλειές σου ότι θα βγεί ωραίο. ::icon_thumright::
To κιτρινο ειναι σωσιβια. το εχω δει σε αλλα μοντελα. ακομα δεν εχω τελειωσει εχει ακομα πολλη δουλεια. ειμαι σε σταδιο δοκιμων.

in progress

Αποσυνδεδεμένος Nick the G

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 08, 2008, 02:33:16 μμ »
ΩΧΧΧΧΧ  :!:  :!:  :!: B-17 στην 1/48  :?:?:?:
...χμ ... ξέρω τον ηθικό αυτουργό  :mrgreen:  :mrgreen:

....Παναγιώτη μου φαίνεται ότι το "βιάζεσαι" λίγο... όμως από την άλλη και τι θα φαίνεται στο τέλος ; Όπως και να έχει κρίνοντας και από τις άλλες δουλειές σου τελικά θα βγεί ωραίο, ε ; ....... ::salut::  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος NICK OLIVER KALIMERIS

• Modelclub.gr
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: NAUPLIO-OXFORD,UK
  • modelclub.gr
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 08, 2008, 03:08:07 μμ »
Πολυ καλο μεχρης στιγμης μπραβο. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Κοιταξε μονο το κιτρινο παλυ γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν ηταν τετοιο χρωμα :roll:

Αποσυνδεδεμένος Geokid

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αργος
  • modelclub.gr
    • virtual 335th Greek Squadron
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 08, 2008, 03:38:41 μμ »
Αυτο και ειναι θηριο! Καλη συνεχεια φιλε! ::icon_thumright::
Me,i want what's coming to me.
The world Chico, and everything in it
,Scarface
 Hasegawa 1/48 F-14A"Jolly Rogers" 75% Hasegawa 1/48 Spitfire Vb Trop Τελος!!

Αποσυνδεδεμένος Sernak

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Που είπες;;
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 08, 2008, 07:20:34 μμ »
Αυτο και ειναι θηριο! Καλη συνεχεια φιλε! ::icon_thumright::

Παναγιώτη καλησπέρα καί από μένα.
Επέλεξες να φτιάξεις ένα γίγαντα !!! Χώρο έχεις να το βάλεις όταν το τελειώσεις;
Με όλο το θάρρος το εσωτερικό με πινέλο το έχεις βάψει καί αν ναί έπαιρνες την μπογιά κατευθείαν απο το κουτάκι και την έβαζες επάνω;
Αυτό που θα σε συμβούλευα είναι να αγοράσεις μία "αυγουλιέρα" όπου θα έχεις μία μικρή ποσότητα διαλυτικού καί την οποία θα ανακατεύεις με το χρώμα προτού το βάλεις στην επιφάνεια που θέλεις ετσι ώστε να μην "χτίζει" το χρώμα πάνω στην επιφάνεια. Δεν ξέρω αν γινομαι κατανοητός.
Πάντως, χαράς στο κουράγιο σου !
There are only two types of aircraft, fighters and targets.

Αποσυνδεδεμένος Aλέξης Κοντηβέης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη-Πάτρα
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 09, 2008, 08:34:01 πμ »
Λοιπόν, καλη συνεχεια κι απο μενα....

Για την Ιστορια, εγω του το προτεινα το συγκεκριμενο, διοτι παρουσιαζει μεγάλο ενδιαφερον απο θεμα ....παγιδων. Ειναι καλο μαθημα.

Στο συγκεκριμενο μοντελο δεν προκειται να ανεκατευτω ουτε για αστειο, ουτε προκειται να συμβουλεψω τιποτε.

Επιτηδες τον αναγκασα να το ποσταρει και να τον αφησω να συζητησει μαζι σας ωστε με μια συλλογική επεμβαση ισως ο Παναγιωτης να καταλαβει πολυ καλυτερα ορισμενα πραγματα αλλα και τεχνικές.

Θα ειμαι παρατηρητης.

Οποτε θα παρακαλουσα τους κυριους συναδελφους οπως τον μαστιγωσουν αλυπητα  ::mastigoma::χωρίς ελεος (παντα με την καλη εννοια), ωστε να φτιαχτει ενα ομορφο και σωστό Β-17.

Μαυρομοντελούρος..."Εδώ τα καλά τελευταία Βιολογικά μοντέλα!!!"

Αποσυνδεδεμένος Farao Mike

• Modelclub.gr
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια
  • modelclub.gr
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 09, 2008, 12:10:36 μμ »
Λοιπον Παναγιωτη,ασε τις "ξεπετες" και κοιτα να ΜΟΝΤΕΛΑΡΕΙΣ.
Το οτι εχεις διπλα σου τον καλυτερο δασκαλο,δεν σημαινει οτι θα κανεις και οτι σου ρθει,πιστευοντας οτι το αποτελεσμα θα ναι καλο.
Εκτος και αν η μετριοτητα ειναι αυτο που κυνηγας...
Βαλε λοιπον κατω τον κωλο σου και κοιτα να σεβαστεις το κιτ που εχεις στα χερια σου για να δουμε και μεις κατι αξιο της προσοχης ολων και να μην το προσπερναμε βιαστικα.
Μην βιαστεις να με χαρακτηρισεις ουτε και να απογοητευτεις,αλλα επειδη μεχρι τωρα εχεις δωσει καλα δειγματα γραφης,θεωρω οτι εχω το δικαιωμα να ζητησω κατι καλυτερο απο σενα...

Αποσυνδεδεμένος Aλέξης Κοντηβέης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη-Πάτρα
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 10, 2008, 09:38:15 πμ »
Λοιπον Παναγιωτη,ασε τις "ξεπετες" και κοιτα να ΜΟΝΤΕΛΑΡΕΙΣ.
Το οτι εχεις διπλα σου τον καλυτερο δασκαλο,δεν σημαινει οτι θα κανεις και οτι σου ρθει,πιστευοντας οτι το αποτελεσμα θα ναι καλο.
Εκτος και αν η μετριοτητα ειναι αυτο που κυνηγας...
Βαλε λοιπον κατω τον κωλο σου και κοιτα να σεβαστεις το κιτ που εχεις στα χερια σου για να δουμε και μεις κατι αξιο της προσοχης ολων και να μην το προσπερναμε βιαστικα.
Μην βιαστεις να με χαρακτηρισεις ουτε και να απογοητευτεις,αλλα επειδη μεχρι τωρα εχεις δωσει καλα δειγματα γραφης,θεωρω οτι εχω το δικαιωμα να ζητησω κατι καλυτερο απο σενα...

Χ 100!!!!

Ποσο παμε στοιχημα οτι μεχρι τελος του μηνα θα εχει τελειωσει το Β-17!!!! και θα αρχισει το επομενο!!!!

Το οτι το παει ΟΟβ, δεν ειναι κακο. Αλλα και το ΟΟΒ θελει φινιρισμα και προσοχη. Διοτι αντι να αναδειχθει θα βγει κουκουρουκου.

Εγω οτι ειχα να πω το ειπα. Υλικο του εχω δωσει, αρκετο. Δικαιολογια δεν εχει. Το κολυμπι στη ζεστη πισινα ΤΕΛΟΣ απο μενα. Τωρα Κουκλε, επεσες στον Βορειο Ατλαντικο χωρίς σωσιβιο, σκασε και κολυμπα!!!!!

Ηρθε η ωρα να δειξεις το ...ταλεντο σου χωρις αναισθητικο!

Προχωρα!

Και ειμαι σιγουρος οτι οι συναδελφοι, θα σε βοηθησουν και το αποτελεσμα θα ειναι καλυτερο απ'οσο πιστευεις. Ορμα!

::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Μαυρομοντελούρος..."Εδώ τα καλά τελευταία Βιολογικά μοντέλα!!!"

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #10 στις: Μαρτίου 10, 2008, 10:45:39 πμ »
Παναγιώτη, αν έχεις το κουράγιο, εγώ προτείνω...

ΞΕΒΑΨΕ ΤΑ ΟΛΑ... και όσα μπορείς να ξεκολλήσεις χωρίς να κάνεις ζημία ξεκόλλησέ τα... Ξαναβάψε το βασικό σου χρώμα παντού με αερογράφο. Προσεκτικά έπειτα με πινέλο, βάψε τις λεπτομέρειες που θές. Τα κομμάτια που κατάφερες να ξεκολλήσεις, βάψε τα πάλι στο βασικό τους χρώμα με τον αερογράφο, και με λεπτό πινέλο τις λεπτομέρειες. Όταν θα έρθει η ώρα να τα ξανακολλήσεις στη θέση τους, για να μην καταστρέψεις το χρώμα που έχεις ήδη περάσει, κόλλησέ τα με κυανοακρυλική(LOGO), σε ελάχιστες ποσότητες, και στη μύτη μιας οδοντογλυφίδας, έτσι ώστε να μην αφήσει σημάδια. Η κοινή μοντελιστική, κόλλα μπορεί να σου χαλάσει κάπου το χρώμα και αν δεν είσαι σίγουρος με το χέρι σου μην την χρησιμοποιήσεις... Αφού τελειώσει το εσωτερικό, ψέκασέ το ένα χέρι παρκετίνη να "κλείσει", και μετά πιάσε τα wash με λαδάκια. EΕίναι κρίμα ενώ το έχεις ξανακάνει να μην χρησιμοποιείς τις γνώσεις σου...

Αποσυνδεδεμένος ΛΕΥΤΕΡΗΣ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γερακας
« Απάντηση #11 στις: Μαρτίου 10, 2008, 12:42:06 μμ »
θα συμφωνισω με τους προηγουμενους φιλε παναγιωτη,ενω κανεις καλη αρχη,καπου την χαλας την συνταγη και απ οτι βλεπω εισαι βιαστικος (ξεπετα)!!!αφιερωσε λιγο παραπανω χρονο και προσοχη σ αυτα που κανεις αν θες να κανεις δουλεια της προκοπης,και να χαρεις το αποτελεσμα!!!!ειδαλως βλεπω οτι εχεις δυνατοτητες ::icon_thumright::και με την καθοδηγηση του κοντηβεη θα κανεις παπαδες!!!!!!!!! ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Sydney, AU
  • Ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε...
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #12 στις: Μαρτίου 10, 2008, 09:03:08 μμ »
Μέτρια κατασκευή, ιστορικά ανακριβής. Ο μοντελισμός θέλει υπομονή, χρόνο, μελέτη πηγών, δοκιμές...

Τα καλά νέα είναι ότι σχεδόν όλοι μπορούν να ασχοληθούν - φυσικά αν γεράσω και αποκτήσω πάρκινσον, θα αρχίσω τα θέματα Luftwaffe με φιδίσιες παραλλαγές...

Καλή συνέχεια,

PS. Σε παρακολουθούμεεεεεεεε...

Φιλικά,
Διονύσης

• Mr OOB!
  • Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #13 στις: Μαρτίου 11, 2008, 09:28:55 πμ »
Eυχαριστω ρε παιδια για οσα μου γραψατε. Εχετε απολυτο δικιο.
Δεν με ενδιεφερε να δωσω προσοχη στο εσωτερικο του, αφου οταν κλεισω την ατρακτο δεν φαινεται και τιποτα σπουδαιο απο τα μεσα.

Αλλά επειδη καταλαβα οτι πρεπει να γινονται σωστα καποια πραγματα στο μοντελισμο, φαινονται ή οχι, θα το αποσυρω, θα το ξηλωσω οσο με παιρνει και θα τα ξαναφτιαξω ολα απο την αρχη σιγα σιγα. Ελπιζω μετά να σας αρεσει και να τα καταφερω. Δεν συμπαθω την 1/48, μου αρεσει η 1/32 πιο πολυ, αλλά θα προσπαθησω.

Ευχαριστω και παλι για τις ...ευχες σας, αλλα ξερω οτι τα λετε για το καλό μου.

Επομενως ...αντε απο την αρχη.

in progress

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
« Απάντηση #14 στις: Μαρτίου 11, 2008, 09:51:18 πμ »
...μη μασας...καθε αρχη και δυσκολη.. ::icon_thumright:: ::icon_thumright::...εγω να δεις οταν με πιανει η λυσσα να τελειωσω κατι...τι ξεπετες κανω.... :twisted: :twisted:.
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #15 στις: Μαρτίου 11, 2008, 11:12:34 πμ »
Eυχαριστω ρε παιδια για οσα μου γραψατε. Εχετε απολυτο δικιο.
Δεν με ενδιεφερε να δωσω προσοχη στο εσωτερικο του, αφου οταν κλεισω την ατρακτο δεν φαινεται και τιποτα σπουδαιο απο τα μεσα.

Αλλά επειδη καταλαβα οτι πρεπει να γινονται σωστα καποια πραγματα στο μοντελισμο, φαινονται ή οχι, θα το αποσυρω, θα το ξηλωσω οσο με παιρνει και θα τα ξαναφτιαξω ολα απο την αρχη σιγα σιγα. Ελπιζω μετά να σας αρεσει και να τα καταφερω. Δεν συμπαθω την 1/48, μου αρεσει η 1/32 πιο πολυ, αλλά θα προσπαθησω.

Ευχαριστω και παλι για τις ...ευχες σας, αλλα ξερω οτι τα λετε για το καλό μου.

Επομενως ...αντε απο την αρχη.

Όλοι έχουμε περάσει από το στάδιο αυτό. Ευτυχώς εγώ τότε έφτιαχνα μόνο αυτοκίνητα και άρματα, οπότε δεν έχω τύψεις  :D :D :D :D ::glossa::
DIO
Φιλικά,
Διονύσης

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
« Απάντηση #16 στις: Μαρτίου 11, 2008, 11:15:54 πμ »
Καλη αρχη και ακομα καλυτερη συνεχεια φιλε μου!!
Να ξερεις τα παιδια δεν θα σε λυπηθουν εδω μεσα θα πεσει πολυ  ::mastigoma::

::icon_thumright::
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος ΛΕΥΤΕΡΗΣ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γερακας
« Απάντηση #17 στις: Μαρτίου 11, 2008, 04:06:52 μμ »
και να ξερεις ενα μυστικο!!! οι μεγαλες κλιμακες δεν σηκωνουν τσαπατσουλιες και προχειροτητες,ειναι ολα φορα παρτιδα ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος F-16rhs

• Scale 1/35
  • *
  • Καλαϊτζής Παναγιώτης
    • Image
« Απάντηση #18 στις: Μαρτίου 11, 2008, 08:19:12 μμ »
Ακου και τις συμβουλες των πιο εμπειρων...θα σε βοηθησουν...Αλλα κυριως να το ευχαριστηθεις!!!!!
Αυτο εχει μονο σημασια..!!!
Καλη συνεχεια συνωνοματε στο ενδιαφερον project σου!

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #19 στις: Μαρτίου 11, 2008, 09:46:03 μμ »
Κούκλε,εγώ θα σε συμβούλευα να μην το γκρεμίσεις το γιοφύρι!
Η δουλειά σου μπορεί να μην είναι και η καλύτερη,μέχρι τώρα,αλλά εγώ είδα σε αυτήν τον ενθουσιασμό και την αγάπη για το χόμπυ.
Οπως είπες,όταν κλείσει η άτρακτος,σχεδόν τα πάντα θα τα φάει το σκοτάδι.....Μόνο η περιοχή του βομβαρδιστή θα φαίνεται λίγο περισσότερο,οπότε ρίξε εκεί λίγο πιο προσεκτική δουλειά.
Τα υπόλοιπα,μέσα από τα ελάχιστα ανοίγματα ,θα φαίνονται τέλεια.
Πρόσεξε πάρα πολύ και μη βιαστείς στο βάψιμο της παραλλαγής και τις φθορές,εαν του κάνεις..Ολο το παιχνίδι είναι εκεί, σε μοντέλα τέτοιου μεγέθους.

Καλή επιτυχία,ότι κι αν αποφασίσεις να κάνεις,πάντως να ξέρεις οτι είναι καλό να έχεις μοντέλα τα οποία να δείχνουν την μοντελιστική σου εξέλιξη.........

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #20 στις: Μαρτίου 11, 2008, 09:48:19 μμ »
Η δουλειά σου μπορεί να μην είναι και η καλύτερη,μέχρι τώρα,αλλά εγώ είδα σε αυτήν τον ενθουσιασμό και την αγάπη για το χόμπυ.
Οπως είπες,όταν κλείσει η άτρακτος,σχεδόν τα πάντα θα τα φάει το σκοτάδι.....Μόνο η περιοχή του βομβαρδιστή θα φαίνεται λίγο περισσότερο,οπότε ρίξε εκεί λίγο πιο προσεκτική δουλειά.
Πρόσεξε πάρα πολύ και μη βιαστείς στο βάψιμο της παραλλαγής και τις φθορές,εαν του κάνεις..Ολο το παιχνίδι είναι εκεί, σε μοντέλα τέτοιου μεγέθους.

Καλή επιτυχία,ότι κι αν αποφασίσεις να κάνεις,πάντως να ξέρεις οτι είναι καλό να έχεις μοντέλα τα οποία να δείχνουν την μοντελιστική σου εξέλιξη.........

Πάω στοίχημα ότι είσαι αρματάς   :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Προσωπική μου άποψη ότι ειδικά σε τέτοιες κλίμακες σημασία έχει η λεπτομέρεια, και όσο μεγαλώνει (η κλίμακα) τόσο περισσότερο.

DIO
Φιλικά,
Διονύσης

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #21 στις: Μαρτίου 11, 2008, 09:51:52 μμ »

Πάω στοίχημα ότι είσαι αρματάς   :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DIO

Δεν το έπιασα το αστείο.... :|

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #22 στις: Μαρτίου 11, 2008, 11:29:50 μμ »

Πάω στοίχημα ότι είσαι αρματάς   :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DIO

Δεν πειράζει... Πάμε για το επόμενο :lol:
Φιλικά,
Διονύσης

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #23 στις: Μαρτίου 11, 2008, 11:41:37 μμ »

DIO

Να υποθέσω οτι αυτά που έχεις τονίσει με κόκκινο χρώμα σε έκαναν να ξεκαρδιστείς στα γέλια...........
Πιστεύεις οτι έχω άδικο σε αυτό που είπα ή γενικά γελάς πολύ εύκολα?

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #24 στις: Μαρτίου 12, 2008, 12:15:14 πμ »

Πάω στοίχημα ότι είσαι αρματάς   :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DIO

Να υποθέσω οτι αυτά που έχεις τονίσει με κόκκινο χρώμα σε έκαναν να ξεκαρδιστείς στα γέλια...........
Πιστεύεις οτι έχω άδικο σε αυτό που είπα ή γενικά γελάς πολύ εύκολα?

Πράγματι, γελάω πολύ εύκολα, και πράγματι διαφωνώ μαζί σου.
Πάρε μια βαθιά ανάσα, και διάβασε πάλι πιο πάνω την απάντησή μου και θα δείς ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να εκνευρίζεσαι.

DIO

Φιλικά,
Διονύσης

Tags: b-17