Αποστολέας Θέμα: Πούθε πέφτει η Σιγκαπούρη??? (Πούθε πέφτει το φιλότιμο)  (Αναγνώστηκε 22232 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Stratos Mavroudis

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
Απ: Πούθε πέφτει η Σιγκαπούρη???
« Απάντηση #175 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 01:07:02 μμ »
Φίλε Νίνο και το εννοώ ''φίλε'', από την αρχζή που ενεγράφην στο κλαμπ δεν ήθελα να πω πολλά πράγματα για ευνοήτους λόγους. Γνωρίζεις ότι τα κλαμπ στην Ελλάδα κατά πλειοψηφία αποτελούνται από ''κλίκες'', θα το πω καθαρά, ανέραστων ανθρώπων. Επειδή πίστεψα πως το συγκεκριμένο κλαμπ είναι τελείως διαφορεικό από τα άλλα, αποφάσισα να γραφώ με το ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ και όχι με υποκοριστικά. Είμαι επαγγελματίας μοντελιστής από το 2006 και συνεργάζομαι με την εταιρεία του Cher στην Σιγκαπούρη, ταυτόχρονα είμαι και συλλέκτης. Το ''ψευδώνυμο'' Stratis 2007 υπάρχει στο e-bay και χρησιμοποιείται και από τον cher. Τα μοντέλα στο συγκεκριμένο κατάστημα τα κατασκευάζουν μοντελιστές από όλο τον κόσμο (πβλ AFV Modeller τεύχος 31 Νοέμβριος 2006. Ο Dinesh Ned που κατασκεύασε αυτόν τον εκπληκτιό Τίγρη συνεργάζεται όπως και εγώ με τον συγκεκριμένο μοντελιστικό οίκο. O Tim Sloan επίσης ένα άλλος εξαιρετικός μοντελιστής συνεργάζεται και ο ίδιος με άλλους μοντελιστές. Το βαγονέτο συγκεκριμένα είναι κατασκευή άλλου μοντελιστή και όχι δική του. Αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε και στο site του PzCreations.com.
To ότι είμαι και συλλέκτης αυτό δεν είναι κακό. Ζητώ συγγνώμη που δεν το είπα από την αρχή ότι τα μοντέλα αυτά(Πάνθηρας, Τίγρης) δεν είναι κατασκευασμένα από τον ίδιο. Εδώ τι έχουμε δηλαδή ιερά εξέταση των μη ακραιφνώς μοντελιστών. Οι επαγγελματίες δεν έχουν θέση στο χώρο των ''πιουριστών'', των εραστών της μοντελιστικής αγν'ότητας δηλαδή.
Στη Σιγκαπούρή, όπως ανέφερα έχω πάει πολλές φορές. Στην πλατεία sunshine υπάρχει το εργαστήριο του Bernard. Δεν θα διθυραμβολογήσω για την μοντελιστική επιδαξιότητα αυτού του ανθρώπου είναι γνωστή παγκοσμίως. Εκεί γράφτηκα στο Mstudio γιατί ήμουν άσχετος όταν πρωτοπήγα, αγόρασα κάποια μοντέλα του, τον γνώρισα και άρχισα σιγά σιγά να φτιάχνω μοντέλα απαράδεκτα, όπως και τώρα μερικές φορές. ότα έφυγα από εκεί, συνέχισε να μου στέλνεο υλικό για να δουλεύω μόνος μου και σιγά σιγά έμαθα. Πολλές φορές κατασκευάζω μοντέλα και τα βάφει κάποιος καλλιτέχνης μοντελιστής που ασχολείται μόνο με το εικαστικό του πράγματος, άλλες φορές το αντίθετο. Από τα 2 Τ55 το Enigma είναι κατασκευασμένο και βαμμένο από μένα. Το άλλο κατασκευασμένο από μένα και βαμμένο από τον Bernard. An o διαχειριστής είχε δημοσιεύσει την απάντηση του Bernard θα σας είχαν λυθεί όλες οι απορίες. Ξέρω ότι οι Έλληνες είναι δύσπιστοι, ελπίζω να σας πείσω όταν τον καλέσω το καλοκαίρι να επισκεφτεί την όμορφη χώρα μας και να γνωρίσει τους φίλους του κλαμπ. Φανταστείτε να έχουμε εμείς την αποκλειστικότητα να πάρουμε συνέντευξη απο τον Bernard Cher ή από τον Kalvin Tan τον εξαίρετο κατασκευαστή φιγουρών.
΄

Μπορεί τα παραπάνω να τα θεωρείς δικαιολογίες και ''αρλούμπες'' ενός απατεώνα ασχέτου. Ο αναμάρτητος όμως ''πρώτος τόν λίθον βαλλέτω''. Αν θεωρείτε εν κατακλείδι ότι αποτελώ επικύνδυνο ''μικρόβιο'' για τη φιλοσοφία του κλαμπ διαγράψτε με.

Και κάτι άλλο, η βιασύνη του διαχειριστή να με χαρακτηρίσει άνθρωπο χωρίς ''ΑΙΔΩ'', ήταν αν μη τι άλλο προσβλητική γιατί΄απλά και μόνο δεν με γνωρίζει προσωπικά. Το τι σημαίνει αιδώς δεν μπορεί να το γνωρίζει τόσο καλά ένα νέο παιδί και να το αγνοεί ένας σαραντάρης που ίσως έχει κάποιες περισσότερες αρνητικές εμεπιρίες στη ζωή του. Στόχος μου ήταν, όταν γράφτηκα στο site να προωθήσω την ιδέα του μοντελισμού και όχι τα συντεχνιακά συμφέροντα που μαστίζουν τον τόπο.

Αν έθιξα κάποιους με τη συμπεριφορά μου ζητώ συγγνώμη (για το ότι παρουσίασα τον Τίγρη και τον Πάνθηρα ως δικά μου μοντέλα,που στο κάτω κάτω είναι αφού με την αγορά τους έχω τα πνευματικά δικαιώματά τους, έστω και αν δεν τα έχω κατασκευάσει εγώ ο ίδιος).

Στις διεθνείς εκθέσεις φαντάζομαι θα ξέρετε ότι βραβεύεται το αποτέλεμα και όχι το ΕΓΏ του μοντελιστή, γι' αυτό και πολλά μοντέλα παρουσιάζονται από άλλους ενώ είναι κατασκευασμένα από άλλους. Γιατί; Γιατί την επιτροπή δεν την ενδιαφέρει το ΠΟΙΟΣ αλλά το ΤΙ και το αποτέλεσμα. Υπάρχει πουθενά γραμμένο στα καταστατικά των διεθνών εκθέσεων ότι ο Στράτος Μαυρουδής δεν μπορεί να κατεβάσει ένα μοντέλο χωρίς να είναι ο ίδιος κατασκευαστής ή όχι ο καθ' όλοκληρίαν κατασκευαστής και αν μην πάρει εξαιτίας αυτού βραβείο. Πολλά μοντέλα σε διεθνείς εκθέσεις φτιάχνονται κατά παραγγελίαν και βραβεύονται. Γιατί αυτό δεν το γνωρίζουν οι έμπειροι και έγκυροι κριτές.

Σας ευχαριστώ που με ακούσατε 
Στράτος Μαυρουδής

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #176 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 01:20:41 μμ »
Αν έθιξα κάποιους με τη συμπεριφορά μου ζητώ συγγνώμη (για το ότι παρουσίασα τον Τίγρη και τον Πάνθηρα ως δικά μου μοντέλα,που στο κάτω κάτω είναι αφού με την αγορά τους έχω τα πνευματικά δικαιώματά τους, έστω και αν δεν τα έχω κατασκευάσει εγώ ο ίδιος).
Σαφώς και έχεις τα πνευματικά δικαιώματα όσον αφορά την παρουσίασή τους σε τρίτους, ΔΕΝ έχεις όμως το δικαίωμα να σφετερίζεσαι την δουλειά τρίτων και να την παρουσιάζεις σαν δικιά σου. Είμαι προγραμματιστής και ο κώδικας που γράφω ανήκει στην εταιρεία η οποία με πληρώνει, έχει νομίμως τα πνευματικά δικαιώματα αλλά ΔΕΝ έχει το δικαίωμα της πατρότητας του κώδικα αυτού. Είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #177 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 01:33:04 μμ »
Φίλε Νίνο και το εννοώ ''φίλε'', από την αρχζή που ενεγράφην στο κλαμπ δεν ήθελα να πω πολλά πράγματα για ευνοήτους λόγους.

Ποιοι είναι οι ευνόητοι λόγοι;

Γνωρίζεις ότι τα κλαμπ στην Ελλάδα κατά πλειοψηφία αποτελούνται από ''κλίκες'', θα το πω καθαρά, ανέραστων ανθρώπων.

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:

Επειδή πίστεψα πως το συγκεκριμένο κλαμπ είναι τελείως διαφορεικό από τα άλλα, αποφάσισα να γραφώ με το ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ και όχι με υποκοριστικά.

Συνεχίζεις να το πιστεύεις;

Εκεί γράφτηκα στο Mstudio γιατί ήμουν άσχετος όταν πρωτοπήγα, αγόρασα κάποια μοντέλα του, τον γνώρισα και άρχισα σιγά σιγά να φτιάχνω μοντέλα απαράδεκτα, όπως και τώρα μερικές φορές.

Δηλαδή φτιάχνεις μοντέλο σαν το Enigma αλλά καμιά φορά ξεχνάς την τέχνη σου και φτιάχνεις και κανένα απαράδεκτο;

An o διαχειριστής είχε δημοσιεύσει την απάντηση του Bernard θα σας είχαν λυθεί όλες οι απορίες.

Γιατί δεν κοινοποίησες και σε 'μας την απάντηση αυτή;

Μπορεί τα παραπάνω να τα θεωρείς δικαιολογίες και ''αρλούμπες'' ενός απατεώνα ασχέτου.

:roll:  :roll:

Αν έθιξα κάποιους με τη συμπεριφορά μου ζητώ συγγνώμη

Τώρα θα πρέπει κάποιος να χέσει τον ποιητή...  :roll:

(για το ότι παρουσίασα τον Τίγρη και τον Πάνθηρα ως δικά μου μοντέλα,που στο κάτω κάτω είναι αφού με την αγορά τους έχω τα πνευματικά δικαιώματά τους, έστω και αν δεν τα έχω κατασκευάσει εγώ ο ίδιος).

Sorry αλλά αυτό είναι κοτσανούλα...
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #178 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 01:40:48 μμ »
Τα πραγματα είναι απλά... Ειναι δικά σου λες...

Οκ.. Φτιάξε μας ενα απο το μηδέν και παρουσίασε step by step την δουλειά σου..

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #179 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 01:41:45 μμ »
Φίλε Στράτο, κι εγώ το εννοώ το φίλε, (εξάλλου νομίζω ότι ήμουν από τους πρώτους που σε πλησίασε και συζητήσαμε) ειλικρινά η εμφάνισή σου στο forum μαζί με τις αντίστοιχες κατασκευές με είχαν ενθουσιάσει κι εμένα όσο και άλλους όσο δεν περιγράφεται και πιστεύω να στο έδωσα να το καταλάβεις από τα λεγόμενα αλλά και γραφόμενά μου.

Τώρα το αν τα μοντέλα είναι καθ' ολοκληρία  ή εν μέρει κατασκευασμένα από εσένα ή αγορασμένα από κάπου αλλού δεν με πολυαπασχολεί. Το μεμπτό στην όλη ιστορία (και αυτό για το οποίο κατηγορείσαι από όλους μάλλον) είναι ότι (για τους δικούς σου προσωπικούς λόγους όπως λες) δεν θέλησες να αναφέρεις τα πράγματα όπως ακριβώς είναι, λέγοντας μερικώς την αλήθεια, άρα ψέμματα.

Από κει και πέρα για τα περί «πνευματικών δικαιωμάτων και ιδιοκτησίας» θα σου απαντήσω με ένα αντίστοιχο παράδειγμα. Πολύ καλός φίλος και ακόμα καλύτερος «φιγουράς» μου πρότεινε στο διόραμα που κατασκευάζω τον τελευταίο χρόνο (και επειδή δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με τις φιγούρες) να μου τις βάψει ο ίδιος χωρίς να αναφερθεί κάτι. Ευγενικά αρνήθηκα λέγοντας ότι από τη στιγμή που θα το κατέβαζα σε κάποια έκθεση - διαγωνισμό θα το θεωρούσα τουλάχιστον "cheating" το να μην είναι τα πάντα κατασκευασμένα από εμένα, αλλά έτσι να εμφανίζονται. Μου αντιπρότεινε ν'αναφερθεί ότι είναι από άλλον οι φιγούρες και ότι συνηθίζεται στο εξωτερικό και σε μεγάλους διαγωνισμούς (επιπέδου Euromillitaire ας πούμε) αλλά και πάλι ευγενικά αρνήθηκα.

Επειδή στην Ελλάδα δυστυχώς ή ευτυχώς δεν ισχύει αυτό που λες  :

«Στις διεθνείς εκθέσεις φαντάζομαι θα ξέρετε ότι βραβεύεται το αποτέλεμα και όχι το ΕΓΏ του μοντελιστή, γι' αυτό και πολλά μοντέλα παρουσιάζονται από άλλους ενώ είναι κατασκευασμένα από άλλους. Γιατί; Γιατί την επιτροπή δεν την ενδιαφέρει το ΠΟΙΟΣ αλλά το ΤΙ και το αποτέλεσμα. Υπάρχει πουθενά γραμμένο στα καταστατικά των διεθνών εκθέσεων ότι ο Στράτος Μαυρουδής δεν μπορεί να κατεβάσει ένα μοντέλο χωρίς να είναι ο ίδιος κατασκευαστής ή όχι ο καθ' όλοκληρίαν κατασκευαστής και αν μην πάρει εξαιτίας αυτού βραβείο. Πολλά μοντέλα σε διεθνείς εκθέσεις φτιάχνονται κατά παραγγελίαν και βραβεύονται. Γιατί αυτό δεν το γνωρίζουν οι έμπειροι και έγκυροι κριτές. »

(ίσως γιατί είμαστε ανώριμοι μοντελιστικά, ίσως γιατί ο έλληνας είναι κομπλεξικός, ίσως.... ίσως ... δεν με απασχολεί και δεν είναι της στιγμής το θέμα) ίσως να έπρεπε κι εσύ να είχες πράξει ανάλογα...

Επειδή κι εμένα δεν μ'αρέσει να κρύβομαι πίσω από υποκοριστικά
Νίκος Λύρας

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #180 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 01:50:42 μμ »
Δεν είχα σχολιάσει μεχρι στιγμής γιατί περίμενα την απάντηση του Κου Μαυρουδή. Δεν αποκλείω την περίπτωση να κατασκευάζει μοντέλα κατα παραγγελία. Δεν είναι καθόλου κακό, αντιθέτως μάλιστα υπάρχουν πολλοί που θα τον ζήλευαν γιαυτό. Οπως δεν είναι καθόλου κακό - και δεν υπάρχει και σχετικός όρος στο καταστατικό του forum - κάποιος που κατασκευάζει μοντέλα επαγγελματικά, να είναι μέλος αυτου του forum. Εδώ δεχόμαστε άτομα που δεν ασχολούνται με τον μοντελισμό, στους επαγγελματίες θα κολώναμε :?:

Η παρατήρηση του  GKONTOG με πρόλαβε σε ενα απο τα σημεία που ήθελα να αντιταχθώ. Αγόρασα πρόσφατα ενα έτοιμο μοντελο toy eagle transporter στο οποίο έχω σκοπό να του κανω φθορές. Μπορώ να το παρουσιάσω στην επόμενη ipms ως δικό μου μοντέλο :?: Προσωπικά δεν θα μπορούσα να το κάνω. Εχω δει σε εκθέσεις εξωτερικού να κατεβαίνει καποιο μοντελο με παρατήρηση ""κατασκευή τάδε..., συλλογή του τάδε...."". Νομίζω οτι αυτό είναι πιό εντιμο απο οτι έκανε ο κος Μαυρουδής.

Τωρα το εαν ένας 40άρης συμπεριφέρεται πιό κόσμια απο ενα 20άρη , να γνωστοποιήσω στον κο Μαυρουδή οτι ο Melpas σε άλλες 2 τουλάχιστον περιπτώσεις έχει επιδείξει / αποδείξει την ποιότητα του χαρακτήρα του σε καταστάσεις που διακυβευόταν και η προσωπική του υπόληψη και καποια οικονομικά θέματα.

Κλείνοντας θελω να τονίσω οτι το modelclub δεν είναι το μαγαζάκι κανενός, ούτε υπάρχουν συντεχνίες και οικονομικά συμφέροντα....

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #181 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 01:53:29 μμ »
Στις διεθνείς εκθέσεις φαντάζομαι θα ξέρετε ότι βραβεύεται το αποτέλεμα και όχι το ΕΓΏ του μοντελιστή, γι' αυτό και πολλά μοντέλα παρουσιάζονται από άλλους ενώ είναι κατασκευασμένα από άλλους. Γιατί; Γιατί την επιτροπή δεν την ενδιαφέρει το ΠΟΙΟΣ αλλά το ΤΙ και το αποτέλεσμα. Υπάρχει πουθενά γραμμένο στα καταστατικά των διεθνών εκθέσεων ότι ο Στράτος Μαυρουδής δεν μπορεί να κατεβάσει ένα μοντέλο χωρίς να είναι ο ίδιος κατασκευαστής ή όχι ο καθ' όλοκληρίαν κατασκευαστής και αν μην πάρει εξαιτίας αυτού βραβείο. Πολλά μοντέλα σε διεθνείς εκθέσεις φτιάχνονται κατά παραγγελίαν και βραβεύονται. Γιατί αυτό δεν το γνωρίζουν οι έμπειροι και έγκυροι κριτές.
Ναι αλλά το βραβείο δίνετε σε άνθρωπο για να επιβραβεύσει την ικανότητα που έχει να ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ μοντέλα και όχι την ικανότητα και οικονομική δυνατότητα να ΣΥΛΛΕΓΕΙ μοντέλα. Βέβαια σαφώς δεν υπάρχει ο όρος οτι ο κατασκευαστής πρέπει να είναι και ο κομιστής του μοντέλου στην έκθεση αλλά υπάρχουν και άγραφοι ηθικοί κανόνες οι οποίοι πρέπει να λαμβάνονται υπ' όψη από τους συμμετέχοντες. Αν εσένα η ηθική σου επιτρέπει να βραβεύεσαι για τη μοντελιστική σου ικανότητα με ένα μοτνέλο το οποίο ΔΕΝ το έφτιαξες εσύ, τότε το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι διαφωνώ εντελώς με αυτό και οτι αν ήθελες να είσαι σωστός θα έπρεπε να το ανακοινώσεις ΠΡΩΤΟΥ δεχθείς τα βραβεία.

Ο αναμάρτητος όμως ''πρώτος τόν λίθον βαλλέτω''.
Λοιπόν είμαι "αναμάρτητος" και όλα τα μοντέλα μου είναι δικά μου, και καλά και άσχημα, και ναι, ρίχνω τον πρώτο λίθο και περιμένω απάντηση!

Και κάτι άλλο, η βιασύνη του διαχειριστή να με χαρακτηρίσει άνθρωπο χωρίς ''ΑΙΔΩ'', ήταν αν μη τι άλλο προσβλητική γιατί΄απλά και μόνο δεν με γνωρίζει προσωπικά. Το τι σημαίνει αιδώς δεν μπορεί να το γνωρίζει τόσο καλά ένα νέο παιδί και να το αγνοεί ένας σαραντάρης που ίσως έχει κάποιες περισσότερες αρνητικές εμεπιρίες στη ζωή του.
Είμαι 42, γεννημένος στις 15/05/1965 και όντας, με βάση του παραπάνω ορισμό σου, άνω των 40 γνωρίζω τι είναι αιδώς. Μπορούμε λοιπόν να μιλησουμε όχι σαν παιδιά αλλά σαν ενήλικες, αν έχεις κάτι να πεις. Οσο για φωτοτυπία ταυτότητας, αντε να στείλω και μία για να ξέρουμε γιατί μιλάμε.

Στόχος μου ήταν, όταν γράφτηκα στο site να προωθήσω την ιδέα του μοντελισμού και όχι τα συντεχνιακά συμφέροντα που μαστίζουν τον τόπο.
Εδώ μπερδεύτηκα! Αντιπροσωπεύεις και ανήκεις επαγγελματικά κατά τα λεγόμενά σου σε μία επαγγελματική επιχείρηση δημιουργίας και εμπορίας μοντέλων και ήρθες να μας απαλλάξεις από συντεχνιακά συμφέροντα :shock: Αυτό το λέω σύγκρουση συμφερόντων.

Εν ολίγοις η γνώμη μου είναι οτι την έκανες την πατάτα και προσπαθείς να δικαιολογηθείς. Θέλεις να κάνεις κάτι να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου; Διάλεξε ένα μοντέλο, το οποιοδήποτε, και θα φτιάξω και εγώ το ίδιο και θα δούμε τότε ποιος δουλεύει Σιγκαπούρη, ποιος δουλεύει τον κόσμο όλο και ποιος είναι αναμάρτητος. Και αυτό είναι πρόκληση.

Οσο για τον Bernard, θα τον ψάξω τον τύπο για να δούμε τι έχει να πει ο ίδιος μιας και εσύ δε μας λες.

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #182 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 01:58:06 μμ »
Την απάντηση οφείλει να την κοινοποιήσει ο διαχειριστής. Γιατί άρεγε δεν το πράτει;
Τα μοντέλα,όπως προανέφερα δεν είναι όλα το ίδιο, άλλα είναι εύκολα, άλλα δύσκολα, άλλα έχουν κατασκευαστικές δυσκολίες, άλλα έχουν πούπλοκο βάψιμο.
Με χαρακτήρισες :roll: :roll:, άσχετο και απατεώνα. Εσύ πες μας κύριε Getsa ποια είναι η μοντελιστική σου πορεία;
Βλέπω ότι παραβλέπετε όσα ανέφερα σχετικά με την απάντηση του Cher, αυτό τι δείχνει;
Σχετικά με την ''κλίκα'' γιατί εσείς οι ίδιοι κάθεστε σε διαφορετικά τραπέζια από την IPMS; Ποτέ όμως δεν ισχυρίστηκα ότι τα μέλη του κλαμπ είναι κλίκα. Απλά είπα ότι στα κλαμπ στην Ελλάδα συμβαίνει να είναι κλίκα;
Στράτος Μαυρουδής

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #183 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 02:01:32 μμ »
Δηλαδή αν εγώ είχα τα φράγκα να αγοράσω την "Marilyn"  του Andy Warhol θα αγόραζα και τα πνευματικά δικαιώματα και θα μπορούσα να παρουσιάσω ως δικό μου ένα έργο που φτιάχτηκε πριν καν γεννηθώ???????

http://www2.kenyon.edu/Depts/IPHS/Projects/pop.up/marilyn2.JPG

Όχι φίλε Στράτο... έχεις λάθος...
Έχω πάει σε 3 εκθέσεις του εξωτερικού (ετοιμάζομαι για την 4η) και πουθενά δεν γίνετε αυτό που λες. Έχω δει να παρουσιάζεται δουλειά άλλου μοντελιστή αλλά πάντα υπάρχει το αμπελάκι που αναγράφει τον κατασκευαστή... και όταν μιλάμε για κομμάτια από ιδιωτική συλλογή κάποιου συλλέκτη αυτά εκτίθενται ΜΟΝΟ εκτός συναγωνισμού!!!!!

Για να σου θυμίσω και ένα περιστατικό πριν μερικά χρόνια... που πέταξαν έξω από την Euromilitaire το Studio Arseniev γιατί πολύ απλά ο Andrey Arseniev ήταν ΜΟΝΟ ο γλύπτης των απίθανων φιγούρων του και το βάψιμο που έδινε πάνω από 50% τα βραβεία είχαν αναλάβει καθηγήτριες της σχολής Καλών τεχνών της Ρωσίας και επαγγελματίες ζωγράφοι!!!!

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #184 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 02:12:03 μμ »
Μάλλον του την είχαν στημένη του συγκεκριμένου κυρίου.
Στράτος Μαυρουδής

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
« Απάντηση #185 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 02:15:57 μμ »
Τα παιδια το ειπαν πριν,
Γαιτι δεν αγοραζεις ενα μοντελο οποιο θελεις και να το φτιαξεις απο την αρχη και να μας δειχνεις φωτο κατα την διαρκεια της εργασιας?
Και αμα θελεις ας παρει και καποιος αλλος το ιδιο μοντελο να τα συγκρινουμε στο τελος. Πιστευω οτι ειναι μια πολυ καλη ιδεα και θα ξεδιαλυνει πολλα πραγαμτα!!

Τι λες Στρατο?

Περικλης Σαλεσιωτης (μην ξεχνιωμαστε)
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #186 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 02:17:09 μμ »
Την απάντηση οφείλει να την κοινοποιήσει ο διαχειριστής. Γιατί άρεγε δεν το πράτει;
Γιατί άνθρωπέ μου δεν τίθεται εν αμφιβόλω η αξιοπιστία του διαχειριστή αλλά η δικιά σου. ΕΣΥ πρέπει να αποδείξεις την αξιοπιστία σου και όχι ο διαχειριστής ο οποίος δε νομίζω να θέλει να παίξει το ρόλο του δικηγόρου για σένα. Αν έχεις κάποια στοιχεία που ενδυναμώνουν τα λεγόμενά σου οφείλεις να τα παρουσιάσεις εσύ ο ίδιος.

Με χαρακτήρισες :roll: :roll:, άσχετο και απατεώνα. Εσύ πες μας κύριε Getsa ποια είναι η μοντελιστική σου πορεία;
Αστονα το Getsa, είναι μικρός. Εγώ που είμαι και ενήλικας και πάνω από 40, θες καμμιά πληροφορία για τη μοντελιστική μου πορεία; Η να συζητήσουμε την κουβέντα σχετικά με την αιδώ; Η την απάτη; Γιατί απάτη είναι να σφετερίζεσαι την προσπάθεια άλλων και να την παρουσιάζεις για δικιά σου. Μπορείς να με φανταστείς να αποκτώ πίνακα του Νταλι και να κάνω παρουσιάσεις σχετικά ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΑ;

Βλέπω ότι παραβλέπετε όσα ανέφερα σχετικά με την απάντηση του Cher, αυτό τι δείχνει;
Και τι είπε επιτέλους αυτός ο Cher. Εχει email account να τον ρωτήσω κάτι που θέλω; Και να πω και εγώ μια κακία; Πελάτης τους είσαι, λες να θε θάψουν; Και καλός πελάτης. Αυτό φυσικά δεν εξηγεί οτι ΟΛΕΣ οι φωτό που πόσταρες και τράβηξε φίλος φωτογράφος, υπήρχαν και σε άλλα sites και εσύ εδώ μας πούλαγες φύκια για μεταξωτές κορδέλες...

Σχετικά με την ''κλίκα'' γιατί εσείς οι ίδιοι κάθεστε σε διαφορετικά τραπέζια από την IPMS; Ποτέ όμως δεν ισχυρίστηκα ότι τα μέλη του κλαμπ είναι κλίκα.
Ασε την IPMS ήσυχη. Οταν ήρθες σε κάποιες συνσντήσεις και εσύ χώρια έκατσες.

Και κάτι τελευταίο. Παίζω πιάνο και μου αρέσει πολύ η Polonaise No.6 As-Dur op.53 του Chopin. Αρέσκομαι οτι τα καταφέρνω να βγάλω όλο το κομμάτι με τρόπο που να ακούγεται και χωρίς πολλές τραγωδίες. Λοιπόν, τη βραδιά που την έγραφα έκανε απίστευτο κρύο και είχε πολύ ομίχλη προς τη μεριά του Βιστούλα. Αναγκάστηκα να περιορίσω το τρίτο μέρος αναπαράγοντας το ίδιο μοτίβο σε adagio και C minor και...

Ακούγομαι αρκετά γελαίος; Κάπως έτσι ακούγεσαι και εσύ μέχρι να παρουσιάσεις αποδεικτικά στοιχεία οτι τα μοντέλα είναι δικά σου και κατασκευασμένα από εσένα και όχι κάποιον von Stauffemperg στο Ουλάν Μπατόρ της Μογγολίας.

Α, μην το ξεχάσω, Κοντογιάννης Γεώργιος. Ασε που είναι αδύνατο να κρυφτώ για πρακτικούς λόγους...

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #187 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 02:19:15 μμ »
Το γεγονός είναι Στράτο ότι εμφανίστηκες πρόσφατα σε αυτό το forum, μας έδειξες κάποιες πολύ καλές δουλειές, ήρθες και σε συναντήσεις όπου ΟΛΟΙ σε δέχτηκαν από φιλικά έως πολύ φιλικά (στο πολύ βάζω και τον εαυτό μου - καθώς κάναμε και κάποιες κουβέντες),  ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΜΩΣ δεν ανέφερες τα αυτονόητα, εκτός αν όταν μου είπες ότι το Bedford που έφτιαξα είναι πολύ καλό, εννοούσες ότι μου το κατασκεύασαν πολύ ωραία. Σίγουρα όμως δεν εννοούσες αυτό, έτσι και εμάς μας άφηνες να καταλάβουμε ότι εσύ είσαι ο κατασκευαστής και μας άφησες να χαρούμε  για λογαρισμό σου για τα μετάλλια που πήρες στην IPMS. Εγώ πήγα στην έκθεση του ΠΗΓΑΣΟΥ στη ΘΣΝ και ανέβασα ένα δικό μου μοντέλο (δεν διακρίθηκε) και ένα ενός φίλου, που πήρε μετάλλιο.  Θα έπρεπε να το καταθέσω στο δικό μου όνομα μήπως για να γίνει τζερτζελές και να καμαρώσω; Το μετάλλιο το πήρε στο ΟΝΟΜΑ του και του το ΠΑΡΕΔΩΣΑ  αμέσως μαζί με τα συγχαρητήριά μου. Το ίδιο θα έπρεπει να έκανες και εσύ με το Τ55, να καμαρώσουμε κιόλας ότι έχουμε διεθνή συμμετοχή στην ψωροκώσταινα...

Τέλος πάντων, το ότι βγαίνεις και μας απαντάς, τα αδικαιολόγητα, εγώ το βλέπω πολύ θετικά. ΘΕΛΕΙΣ βρε παιδί μου να γίνεις ή να μας δείξεις ότι είσαι μοντελιστής που αξίζει να μας δείχνεις τις δουλειές σου και να μας δείξεις και τεχνικές, κάντο, εδώ είμαστε, δεν είναι δύσκολο να κερδίσεις την εμπιστοσύνη μας, ούτε και αν σε δούμε στο καφέ θα πέσουμε να σε φάμε. Εγώ προσωπικά θα δεχτώ ότι έσφαλες με την απόκρυψη της πραγματικότητας, θα δεχτώ όμως και κάποιον που θα με κοιτάξει στα μάτια και θα μου πει ναι έκανα μία λ@λ@κια χοντρή, θέλω όμως να επανορθώσω, ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ (με ανοικτές αγκάλες...), ποιός ξέρει ίσως - ίσως εκφράζω την πλειοψηφία...  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #188 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 02:20:50 μμ »
Μάλλον του την είχαν στημένη του συγκεκριμένου κυρίου.
Ναι τι κρίμα, του την έφτιαξαν τη δουλειά. Λυπηρό. Κάποιοι αποφάσισαν οτι ο μοντελισμός δεν είναι δημόσιες σχέσεις και βαθιά τσέπη αλλά χόμπυ, προσπάθεια κατασκευής και διασκέδαση. Τραγωδία...

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #189 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 02:25:52 μμ »
 ::spam_emoticon::
Καλό πάντως είναι να μην πολυαναφέρονται τα ονόματά μας στο διαδικτυο, γιατί:
α) υπάρχουν αναρίθμητες περιπτώσεις phishing. :x :x :x
β) κάποιοι εργοδότες ψάχνουν στο διαδίκτυο για να βρούν στοιχεία για την προσωπική ζωή των υπαλλήλων τους  :shock:

Οταν γραφτηκα στο forum, εστειλα πλήρη στοιχεία μου στην Διεύθυνση.  Για τους λόγους όμως που ανέφερα παραπάνω προτιμώ να εμφανίζομαι με το "ramfighter". Καλό είναι να προσέχουμε.

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #190 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 02:26:43 μμ »
... Το ''ψευδώνυμο'' Stratis 2007 υπάρχει στο e-bay και χρησιμοποιείται και από τον cher....

Να ρωτήσω τώρα, γιατί με μπέρδεψες.
Δηλαδή εσύ κατασκευάζεις ένα μοντέλο (πχ Τ55) για την εταιρεία του cher. Αυτός το αγοράζει από την ίδια του την εταιρεία του μέσω ebay με το δικό σου όνομα "Stratis2007" και τελικά αυτό πουλιέται;... αλλά  σε ποιον;...  :?: από ποιόν; ...  :?: αφού καταλήγει στα δικά σου τα χέρια;;;  :?: Μας το κάνεις λίγο πιο λιανά;

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #191 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 02:27:46 μμ »

Θα φοβάται...

Με χαρακτήρισες :roll: :roll:, άσχετο και απατεώνα.

Εγώ; Πότε; Μην κάνεις χειρότερη τη θέση σου.

Εσύ πες μας κύριε Getsa ποια είναι η μοντελιστική σου πορεία;

Η ταπεινότητά μου ασχολείται όποτε μπορεί με τα παρακάτω μέτρια μοντέλα:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=3898.0;highlight=made+by+getsa
http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=4173.0;highlight=planes+by+getsa
http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=6468.0
Έχω και μερικά ακόμα σαπάκια στον πάγκο μου απλά και μόνο για να λέω ότι μοντελίζω...
Επίσης έχω φάει και κάτι λούκια σαν το παρακάτω αλλά δεν νομίζω ότι σ' ενδιαφέρει.
http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=3946.0
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #192 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 02:30:18 μμ »
... Το ''ψευδώνυμο'' Stratis 2007 υπάρχει στο e-bay και χρησιμοποιείται και από τον cher....

Δηλαδή εσύ κατασκευάζεις ένα μοντέλο (πχ Τ55) για την εταιρεία του cher. Αυτός το αγοράζει από την ίδια του την εταιρεία του μέσω ebay με το δικό σου όνομα "Stratis2007" και τελικά αυτό πουλιέται;... αλλά  σε ποιον;...  :?: από ποιόν; ...  :?: αφού καταλήγει στα δικά σου τα χέρια;;;  :?: Μας το κάνεις λίγο πιο λιανά;

Ελα ντέ, πάρα πολύ καλή ερώτηση, που πρέπει να λάβει ξακάθαρη απάντηση Στράτοοοο.

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #193 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 02:34:05 μμ »
Τα μοντέλα,όπως προανέφερα δεν είναι όλα το ίδιο, άλλα είναι εύκολα, άλλα δύσκολα, άλλα έχουν κατασκευαστικές δυσκολίες, άλλα έχουν πούπλοκο βάψιμο.
Σχετικά με την ''κλίκα'' γιατί εσείς οι ίδιοι κάθεστε σε διαφορετικά τραπέζια από την IPMS; Ποτέ όμως δεν ισχυρίστηκα ότι τα μέλη του κλαμπ είναι κλίκα. Απλά είπα ότι στα κλαμπ στην Ελλάδα συμβαίνει να είναι κλίκα;

Εκπλήσομαι μ΄αυτήν την ιστορία των "ξεχωριστών τραπεζιών".  Γιατί λές "εσείς"? Εσύ όταν ερχόσουν σε ποιό τραπέζι καθόσουν? Σε όποιο κι αν καθόσουν,αποτελούσες μέρος μιάς κλίκας? Αφήστε πιά το παραμύθι..........μην βλέπετε παντού συνομωσίες.

Στράτο.Είσαι μεγάλος άνθρωπος.Μην φέρεσαι σαν δεκαεξάχρονος οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας που πάντα τον αδικούν ακόμα κι όταν έχει κερδίσει.

Να σε παρακαλέσω επίσης να μην αναφέρεσαι στην μοντελιστική πορεία του οποιουδήποτε.

Η δική μου πορεία,όπως καί πολλών άλλων, παραμένει αν μη τί άλλο,έντιμη.Οι βιτρίνες μου είναι γεμάτες με μοντέλα δικά μου,αλλά τα καλύτερα είναι αυτά των παιδιών μου καί γι αυτά τα μοντέλα καμαρώνω περισσότερο.

Ο θεός με βοήθησε να αποκτήσω πέντε δραχμές παραπάνω καί αν ήθελα θα αγόραζα κι εγώ έτοιμα "μοντέλα".Εξακολουθεί όμως να με κατατρέχει εκείνη η λέξη που χρησιμοποιούσαμε όταν είμασταν μικροί........"συναρμολογούμενο".Ποτέ δεν έδωσα το συναρμολογούμενο ΜΟΥ να το φτιάξει ο....μπαμπάς μου κι ας μπορούσε να το κάνει καλύτερα από εμένα.Ούτε τώρα που έγινα εγώ μπαμπάς φτιάχνω αυτά των παιδιών μου.

Όσο γιά το...........αναμάρτητος.......σε διαβεβαιώ πως δεν έχω κάνει ποτέ καμιά μοντελιστική αμαρτία.ʼρα δικαιούμαι να λιθοβολώ.

Γιά τις άλλες αμαρτίες θα κανονίσω με τον............μεγάλο, όταν με φωνάξει επάνω.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #194 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 02:38:34 μμ »

Ρε μήπως είναι αυτό που λένε οι λογιστές αυτοπαράδοση;

Ή μήπως αυτοαπορρόφηση παραγωγής; Μήπως αυτοανάλωση; Αυτάρκεια; Αυτοϊκανοποίηση;

Κάποιος οικονομικός να μας βοηθήσει!

Στράτο φίλε μου, αν εμένα με έχωναν έτσι χοντρά και είχα στοιχεία στα χέρια μου να τους απαντήσω και να απαιτήσω συγγνώμη, τότε θα είχε πάρει φωτιά το forum. Μας λες πολλά και αναφέρεις ονόματα στη μακρινή Ασία που κανείς δε μπορεί να ελέγξει αλλά επί της ουσίας κουβέντα, Η πρόκλησή μου για ένα μοντελάκι της επιλογής σου ισχύει και θα ήθελα απάντηση αγαπητέ. Αν είσαι τόσο καλός όσο λες θα με σβήσεις άνευ προσπαθείας, τι περιμένεις λοιπόν; Μήπως έγκριση από τον Cher;

Ή δε θες να πέσεις τόσο χαμηλά που να χρειαστεί να αποδείξεις την υπέρτατη μοντελιστική σου ικανότητα; Είσαι υπεράνω; Μπράβο, γιατί μέχρι να απαντήσεις για μένα θα είσαι ίσως ο μεγαλύτερος απατεώνας στο χώρο του μοντελισμού στην Ελλάδα, τουλάχιστον όσο εγώ γνωρίζω. Κάνε με να ανακαλέσω και πραγματικά θα χαρώ να το κάνω!

Αποσυνδεδεμένος MAFIOSA

• Η ζωή μας είναι ένα παιχνίδι.
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθήναι _ Θησείον
  • Έχω και κότερο...πάμε μια βόλτα...???
« Απάντηση #195 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 02:47:07 μμ »
ΒΑΓΓΕΛΗ!!! εδώ είμαι...φεύγω για Σίγκα  όμως μεθάυριο...να φέρω κάνα βρώμικο????????? :wink: :wink:
Κάντε μου μία λίστα και ξέρεις...ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ...δώρο τα εργατικά ρε...στοιχίζουν λιγότερο εκιά γιατί ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ και ΤΟ ΠΑΘΟΣ για τον ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟ...ΔΕΝ πληρώνοντε...ΔΕΝ πουλούντε...ΔΕΝ αγοράζοντε!!!!!!!!!!  :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ::salut::
Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΕΧΘΡΟ.ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ. ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΦΑΒΗΤΟ

Αποσυνδεδεμένος Βαγγέλης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χαλάνδρι
« Απάντηση #196 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 02:56:56 μμ »
ΒΑΓΓΕΛΗ!!! εδώ είμαι...φεύγω για Σίγκα  όμως μεθάυριο...να φέρω κάνα βρώμικο????????? :wink: :wink:

Χα, καλώς την .  Έμαθες για απατεωνιά και πόσταρες ως γνήσια μαφιόζα. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Βρώμικο ??? Εγώ βρώμικο εννοώ τα χοτ-ντογκ της Μιχαλακοπούλου. Αν πάς Σιγκ. φέρε ένα απ'όλα να το δοκιμάσουμε.

Για να επιστρέψω στο θέμα:

Κύριοι πριν βγάλουμε τα Browning & τα MG και τα λοιπά σιδερικά για πύρ κατα βούληση , ας περιμένουμε απάντηση από τον εμπλεκόμενο .
Βαγγέλης

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #197 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 03:00:40 μμ »
.................

Τέλος πάντων, το ότι βγαίνεις και μας απαντάς, τα αδικαιολόγητα, εγώ το βλέπω πολύ θετικά. ΘΕΛΕΙΣ βρε παιδί μου να γίνεις ή να μας δείξεις ότι είσαι μοντελιστής που αξίζει να μας δείχνεις τις δουλειές σου και να μας δείξεις και τεχνικές, κάντο, εδώ είμαστε, δεν είναι δύσκολο να κερδίσεις την εμπιστοσύνη μας, ούτε και αν σε δούμε στο καφέ θα πέσουμε να σε φάμε. Εγώ προσωπικά θα δεχτώ ότι έσφαλες με την απόκρυψη της πραγματικότητας, θα δεχτώ όμως και κάποιον που θα με κοιτάξει στα μάτια και θα μου πει ναι έκανα μία λ@λ@κια χοντρή, θέλω όμως να επανορθώσω, ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ (με ανοικτές αγκάλες...), ποιός ξέρει ίσως - ίσως εκφράζω την πλειοψηφία...  ::salut::

Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά τα παραπάνω εκφράζουν απόλυτα και την δική μου θέση.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #198 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 03:01:16 μμ »

μολις γυρισα σπιτι, κοιτω τα email μου αλλα δε βρισκω το mail που λες,σε εμενα το εστειλες? (ασε τα υποννουμενα)

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #199 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 03:10:02 μμ »
Κύριοι πριν βγάλουμε τα Browning & τα MG και τα λοιπά σιδερικά για πύρ κατα βούληση , ας περιμένουμε απάντηση από τον εμπλεκόμενο .
Μα απάντηση περιμένω εδώ και μία ώρα. Ακούω πως υπάρχει αποστομωτικό email, το οποίο το έχει η διαχείριση αλλά και ο εμπλεκόμενος αλλά ουδείς το κοινοποιεί. Αληθεύει κάτι από όλα αυτά;

Θες να σου πω γιατί αντιδράω έτσι; Γιατί αν αφήσεις τέτοιες καταστάσεις αιωρούμενες, μπορείς να φανταστείς το μέλλον στο forum πως θα είναι; Κάθε φορά που θα ποστάρει κάποιος κάτι έτοιμο από παλιά, όλο το forum θα βγεί στο internet να δει μήπως και το έχει φτιάξει άλλος. Αν κάποιο μέλος παρουσιάσει ραγδαία βελτίωση στην ποιότητά του, και έχουμε τέτοια παραδείγματα, κάποιοι θα λένε οτι τα μοστράρει ετοιματζίδικα απο την Κίνα. Ασε που θα πρέπει στις in progress φωτο να βάζουμε τρίποδα για να φαίνεται και η αφεντιά μας στη φωτό, που και πάλι οι συνομοσιολόγοι θα πουν οτι με το photoshop κάνεις τα πάντα. Και συτή η εικόνα δε μου αρέσει...

Και μόλις διάβασα την απάντηση του Viper. Και ανησυχώ πιο πολύ...

Tags: