Να μαι και εγωωωωώ.... Τι κάνουμε όλα καλά?
Πάρτε πρώτα το mail κα τα λέμε μετά...
Hi Guys,
I am the founder of M WORKSHOP (Singapore)
Stratos is my friend and a great supporter to my company.
We are long term project partners and he owns full ownership to all the models that we partnered in.
Please respect our relationship and his ownership to all his models that he partnered with us.
I understand that he love good models
By bringing them to modeling show, it is his ways of sharing good modeling with his fellow modelers.
Because of this reasons, we gave him full support in doing so.
We hope you too enjoy our creation.
Maybe some day, I will go over to Greece personally to pay you guys a visit.
Sincerely,
Bernard Cher
M WORKSHOP, Creator.
www.themworkshop.com
Πάμε λοιπόν να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...
ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ MODERATOR... ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΓΚΑΒΑΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ...
Συγνώμη που δεν ξεροσταλιάζω πια πάνω από την οθόνη μου, να περιμένω να διαβάσω mail και απαντήσεις αλλά σε 9 μήνες κλείνω τα 30, και πρέπει να βγάζω και εγώ τα προς το ζην σαν βοηθός ηλεκτρολόγου... Η παραπάνω πρόταση σημαίνει δύο πράγματα... Πρώτον ότι ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΙΣΤΑ τι σημαίνει η λέξη ΑΙΔΩΣ(πήγα σε σχολείο με καλούς δασκάλους παλαιού τύπου) και πότε πρέπει να τη χρησιμοποιώ και ας μην μπαίνω στα 40, και ότι δε μπορώ να κυνηγάω μάγισσες και φαντάσματα...
Σημαίνει επίσης πώς έχω ότι απαιτείται για να αντιμετωπίσω οποιονδήποτε... Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου και γνωρίζω πολύ καλά τι κάνω... Γνωρίζω να χειρίζομαι καταστάσεις και το έχω αποδείξει... Ξέρω πώς για να συκοφαντήσεις κάποιον πρέπει να το κάνεις δημόσια... Αν δε με απατά η μνήμη μου, πρώτα έστειλα προσωπικό μήνυμα ζητώντας εξηγήσεις και προς απάντηση λαμβάνω ότι προσέβαλα και έθιξα... Δεν δημοσιεύω ποτέ τα προσωπικά μηνύματα που αποστέλλω ή μου αποστέλλονται, αλλά αν θές Στράτο δώσε τα public... Αν δε θες να το κάνεις εσύ, πές μου να το κάνω εγώ... Είχες την ευκαιρία να μου αποδείξεις ότι κάνω λάθος, αλλά προτίμησες να μου πεις ότι σε προσέβαλα... Λές κάτι στο μήνυμά σου και σε δύο μέρες μέσα έχεις αναθεωρήσει και κάνεις το αντίθετο. Ακόμα και τώρα αν αποδείξεις τα αντίθετα από ότι ισχυριζόμαστε θα σου ζητήσω πρώτος συγνώμη... Αλλά θα πρέπει να είναι αποδείξεις και όχι φούμαρα...
Από το παραπάνω mail που έλαβα όμως, δε βλέπω πουθενά να αναφέρεσαι ως κατασκευαστής, δε βλέπω πουθενά "he builds scale models for us"... Δεν αμφιβάλλω για τα χρόνια σου στη Σιγκαπούρη, και τη φιλία σου με τον κύριο που μου έστειλε το mail, αλλά ως ιδιοκτήτης αναφέρεσαι και είναι φυσικό αφού τα αγόρασες... Το
"project partners" και το
"ownership to all his models that he partnered with us", δε σημαίνει ότι το έφτιαξες εσύ... Εκτός αν είμαι τόσο σκράπας πιά στα Αγγλικά μου...
Τέλος, κλίκα δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ποτέ... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν, αρκεί να μη μου δημιουργεί πρόβλημα ή να προσπαθεί να με κοροϊδέψει νομίζοντας ότι τρώω κουτόχορτο... Αν βολεύει οποιονδήποτε να κολλάει ταμπέλες ας το κάνει εγώ λυπάμαι, δεν θα πάρω... Γουστάρω το μοντελισμό και προσπαθώ όσο περνάει από το χέρι μου να τον βοηθήσω να πάει μπροστά, ακόμα και αν αυτό σημαίνει προσωπικό κόστος(σε πολλούς τομείς)...Και η στάση μου εδώ μέσα το αποδεικνύει... Όποιος δε βολεύεται το κουβαδάκι του και σε άλλη παραλία...
ΥΓ.1: Πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο, να πουλάει τη δουλειά του, και να την αγοράζει ο ίδιος ταυτόχρονα...
ΥΓ.2: Θα μου επιτρέψετε να απουσιάσω για λίγο από τα δρώμενα... Πρέπει να βγάλω τα ρούχα της δουλειάς μετά από 14 ώρες που τα φοράω...